Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2009 » Helmikuu

Helmikuun 2009 uutiset

27.2.2009 09:47
Tuotantoyhtiö Twentieth Television, Inc. on allekirjoittanut James L. Brooksin Gracie Films -yhtiön kanssa sopimuksen 44 uudesta Simpsonit-jaksosta eli kahdesta kokonaisesta tuotantokaudesta. Näin ollen keltaisen perheen seikkailuja saadaan seurata vielä ainakin vuoteen 2011 saakka, mikä nostaa Simpsonit vuosissa mitattuna kaikkien aikojen pitkäkestoisimmaksi yhdysvaltalaissarjaksi. Tuolloin kasassa on jo 493 jaksoa. (Lähde: Simpsons Channel)
27.2.2009 09:30
Ensimmäistä kertaa Simpsonien historiassa uuden jakson ensi-ilta ei ole yhdysvaltalaisella Fox-kanavalla. Isobritannialainen Sky1 nimittäin esittää In The Name Of The Grandfather -nimisen jakson 17.3.2009, viisi päivää ennen Jenkkejä. Jakson irlantilaisteema on linjassa kanavan muun ohjelmiston kanssa tuona iltana: 17.3. juhlitaan Irlannissa ja muualla maailmassa Pyhän Patrikin päivää eli Irlannin kansallispäivää. Simpsonien tuottajat Al Jean ja James L. Brooks sekä Bartin äänenä tunnettu Nancy Cartwright matkaavat vihreälle saarelle jakson esitystilaisuuteen. (Lähde: The Guardian)
14.2.2009 16:36
Televisiokanava Fox on päättänyt ilahduttaa Simpsonien fanikansaa julkaisemalla etukäteen sarjan uusitun alkukohtauksen YouTubessa. Huomenna Yhdysvalloissa esitettävän jakson alku noudattaa samaa kaavaa kuin liki kaksikymmentä vuotta samanlaisena pysynyt vanhakin intro, mutta kokonaisuus on päivitetty tälle vuosituhannelle ja pieniä lisäyksiä on paljon. Voit antaa mielipiteesi uudesta alkukohtauksesta helmikuun gallupissamme sivun oikeassa laidassa ja keskustella aiheesta muiden fanien kanssa foorumillamme.
6.2.2009 23:14
Foxin jokaisesta Simpsonit-jaksosta etukäteen julkaisemassa promokuvassa on tällä kertaa aiheena Simpsonien uudelleen animoitu alkukohtaus. Piirrosjälki on luonnollisesti huomattavasti totuttua kirkkaampaa, Bartin luokkahuoneessa on uusia, pieniä yksityiskohtia, ja liitutaululla lukee "HDTV is worth every cent", "HDTV on joka sentin arvoinen". Kuten Simpsonit.org 26.1. ensimmäisenä Suomessa uutisoi, siirtyy Simpsonit 15.2. Yhdysvalloissa esitettävän jakson myötä teräväpiirtoformaattiin. Samalla sarjan tunnusmerkki, vuosikaudet samanlaisena pysynyt intro, kokee uudistuksen. Ennakkotietojen ja nyt julkaistun kuvan perusteella uusi alkukohtaus noudattaa peruspiirteittäin samaa kaavaa kuin vanha, mutta animaation laatu ja erilaiset yksityiskohdat kokevat merkittäviä muutoksia.
6.2.2009 19:31
Bart Simpsonin ääninäyttelijänä tunnettu Nancy Cartwright saattaa olla vaikeuksissa käytettyään roolihahmonsa ääntä puhelinmainoksessa. Hollywoodin skientologiayhteisölle suunnattu viesti lipsahti erehdyksessä myös muutamille ulkopuolisille henkilöille ja sitä kautta internetiin. Tulevaa skientologiatapahtumaa mainostava Cartwright puhuu ja nauraa ensin Bartin äänellä, esittelee sitten itsensä normaalilla äänellään ja jatkaa taas Bartina. Hän kertoo muun muassa pitävänsä tapahtumassa puheen. Cartwrightin temppu on mahdollisesti hänen työsopimuksensa vastainen, ja tiedossa voi olla sanktioita Simpsonit-äänen käyttämisestä omiin tarkoituksiin. "Emme antaneet lupaa siihen", jyrähtää Simpsonien päätuottaja Al Jean. "Mainostamme korkeintaan suklaapatukoita, emme uskontoja tai vakaumuksia." Skientologiaa on sekä laajaa hilpeyttä että paheksuntaa aiheuttanut uskonjärjestelmä, joka perustuu yhdysvaltalaisen tieteiskirjailijan L. Ron Hubbardin 1950-luvulla kehittämään filosofiaan. Nancy Cartwright on ollut skientologiakirkon jäsen kaksikymmentä vuotta. Hän on lahjoittanut kirkolle miljoonia dollareita. (Lähde: TV.com)