Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
20:00
Johtaja Burns joutuu salaperäisen musiikkituottajan huijaamaksi ja ajautuu vararikkoon.
Tiistai
20:00
3000-luvun maailmaa uhkaa katastrofi, jonka Bart on tietämättään laittanut alulle. Bender-robotti matkustaa tulevaisuudesta nykyaikaan tappaakseen Bartin ja muuttaakseen tulevaisuuden.
20:30
Bartin uusi opettaja osoittautuu erityisen julmaksi tapaukseksi. Simpsonit matkaavat Burning Man -festivaaleille.
Keskiviikko
20:00
Homer perustaa keski-iän kriisiään lievittääkseen bändin yhdessä muiden isien kanssa.
Torstai
20:00
Marge ei enää päästä Homeria kotiin, kun mies viettää jouluaaton baarissa. Masentunut Homer lähtee kiertelemään jouluista Springfieldiä ilman perhettään.
20:30
Huvipuistolaite vie Simpsonit Kangin ja Kodosin vihamieliselle kotiplaneetalle.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
12:00
12:30
13:00
13:30
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2011 » Elokuu

Elokuun 2011 uutiset

31.8.2011 23:12
Sivustomme on käynyt tänään läpi historiansa neljännen suuren ulkoasumuutoksen. Pyrimme suunnittelemaan Simpsonit.orgista aiempaa selkeämmän, helppokäyttöisemmän ja näyttävämmän kokonaisuuden. Keskustelupalstan laitoimme saman mankelin läpi. Toteutuksesta vastasivat Joose ja Sami.

Samassa rytäkässä jäsentelimme hieman sivustomme sisältöä uusiksi. Sieltä täältä leikattiin, sinne tänne lisättiin. Sisällön peruspalikat ovat kuitenkin pääpiirteittäin samat kuin ennenkin: kaikki oleellinen on vasemman laidan valikossa. Yläreunassa on klikkauksen takana lista viikon Simpsonit-tarjonnasta televisiossa.

Uusi Simpsonit.org on aiempaa vahvemmin sidoksissa sosiaaliseen mediaan. Sivustolla voi nyt antaa Facebook-peukkuja ja Google+-ykkösiä, minkä lisäksi uutisiamme voi kommentoida Facebook-tunnuksella. Täysipainoisen Simpsonit-kokemuksen kannalta on suositeltavaa tutustua sosiaalisen median kanaviimme, sillä niiden kautta jaamme pääsivuston uutiskynnyksen alle jääviä tiedonmurusia. Simpsonit.org on niin Facebookissa, Twitterissä, IRC-Galleriassa kuin irkissäkin.

Otamme mielellämme vastaan uudistukseen liittyvää palautetta joko edellä mainittujen väylien tai palautelomakkeen kautta!

10.8.2011 17:13
Suomessa myytävien Simpsonit-elintarvikkeiden valikoima on kovin herkkupainotteinen. Poikkeuksen sääntöön tekee turkulainen Leipomo Rosten, joka toi viime kuussa kauppoihin The Simpsons -sämpylät.

Leipomo Rostenin toimitusjohtaja Kari Meltovaara sanoo Simpsonit.orgille keltaisen perheen olevan mainio myyntivaltti, sillä kyseessä on tunnettu ja tykätty ilmiö kaikenikäisten kuluttajien keskuudessa. Simpsonien yhteistyökumppaniksi ryhtymistä ei voi kutsua Meltovaaran yhtiölle varsinaisesti hypyksi tuntemattomaan, sillä Simponit-brändi oli toimitusjohtajalle jo entuudestaan varsin tuttu. Meltovaara myöntää seuranneensa sarjaa pitkään ja pitävänsä siitä kovasti.

Tuoteidean Meltovaara kertoo lähteneen Norjasta, missä sikäläinen leipomoketju on myynyt Simpsonit-leipiä muutaman vuoden ajan. Barteja ja Homereita ei tuosta vain taikinan kohotessa tulostettu sämpyläpussin kuvitukseksi, sillä Simpsonien tuotantoyhtiö Fox vaalii hyvin tarkasti tuotemerkkejään ja jokainen yksityiskohta tuli hyväksyttää aina pakkausmateriaaleja myöten. Toista vuotta kestäneiden neuvottelujen myötä Leipomo Rostenista tuli ainoa suomalainen yhtiö, jolla on oikeus käyttää The Simpsons -nimeä leipomotuotteissa.

Simpsonit-sämpylöitä toimitusjohtaja kuvailee rakenteeltaan pumpulimaisiksi ja uudenlaisen paistotekniikan ansiosta pitkään pehmeinä säilyviksi. Tuoteperhe laajenee ensi vuonna vehnä- ja rouhesämpylöistä myös muunlaisiin leipätuotteisiin.

Leipomo Rosten toimittaa tuotteitaan ympäri maata, mutta Simpsonit-leipiä saa toistaiseksi vasta läntisen Suomen ja pääkaupunkiseudun K- ja S-kaupoista. Vuonna 1939 perustettu perheyritys työllistää tytäryhtiöineen 160 henkilöä, ja konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa.