Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2010 » Syyskuu

Syyskuun 2010 uutiset

26.9.2010 17:41
Simpsonien 22. esityskausi käynnistyy tänään Yhdysvalloissa Elementary School Musical -nimisellä jaksolla. Kausi kattanee 22 jaksoa, ja sitä esitetään sunnuntaisin loppukevääseen saakka. Vieraileviksi ääniksi on paljastettu muun muassa näyttelijät Hugh Laurie, Daniel Radcliffe, Halle Berry ja Ricky Gervais, koripalloilija Kareem Abdul-Jabbar sekä Wallace ja Gromit -vaha-animaation nimihahmot.

Suomen televisioon 22. kautta saadaan odottaa vielä pitkä tovi, sillä edes 21. kauden esittämisajankohdaa ei ole vielä ilmoitettu.

Simpsonien tekijöiden ja tuotantoyhtiö Foxin välinen sopimus sarjan esittämisestä on voimassa 22. kauden loppuun saakka. Todennäköistä on, että sopimus uusitaan kauden aikana.

24.9.2010 15:58
Simpsonien 13. kauden DVD on parin viikon viivästymisen jälkeen tullut tänään myyntiin Suomessa. Yhdysvalloissa kausi ilmestyi 24. elokuuta.

DVD:llä on 22 jakson ja kommenttiraitojen seurana muun muassa poistettuja kohtauksia, animaatioluonnoksia ja televisiomainoksia. Kansihahmo Ralphista on mukana muutama erikoiskooste.

Neljän levyn paketista on saatavilla sekä tavallinen versio että kohokantinen erikoispainos.

18.9.2010 18:32
Keravalainen Jouni Väänänen, 32, keksi kosia tyttöystäväänsä Tiina Monosta, 25, Simpsonit-aiheisella graffitilla, uutisoivat Keski-Uusimaa ja Ilta-Sanomat. Vuodet graffitimaalausta harrastanut Väänänen sai Keravan kaupungilta luvan omintakeiselle kosinnalleen, ja teos koristaa nyt Kalevankadun varrella sijaitsevan vanhan vesilaitoksen seinää.

Nuorta Homer Simpsonia muistuttavan graffitin yhteydessä on sekä kosintateksti että kaksi vaihtoehtoa, "kyllä" ja "ei pysty". Väänänen odotti tyttöystäväänsä teoksen luona puku päällä, ja tämä saapui paikalle kaverinsa saattelemana. Mononen suostui kosintaan, ja häitä suunnitellaan vuodelle 2012. Pari on tuntenut toisensa kolme vuotta.

Väänänen ei Ilta-Sanomien mukaan halunnut tyytyä tavalliseen kosintaan, vaan päätti kehittää omanlaisensa tavan, josta mielitietty huomaisi miehen nähneen vaivaa ison kysymyksen eteen.

10.9.2010 19:20
Tälle päivälle suunniteltu Simpsonien 13. esityskauden DVD:n julkaisu on lykkääntynyt. FS-Film Oy ilmoittaa uudeksi päivämääräksi 24.9.2010.
7.9.2010 18:58
Simpsonien 20. esityskauden DVD ilmestyy Suomessa 8. päivä lokakuuta. FS-Film Oy on vahvistanut asian Simpsonit.orgille.

Jakelija ei osaa vielä kertoa, julkaistaanko kaudesta myös Blu-ray-versio, kuten Yhdysvalloissa tehtiin. Siellä DVD ja Blu-ray ilmestyivät jo tammikuussa.