Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2009 » Huhtikuu

Huhtikuun 2009 uutiset

16.4.2009 18:15
TVShowsOnDVD.com-sivusto on saanut käsiinsä Simpsonien 12. esityskauden DVD-boksin kansikuvan. Normaaliversiota koristaa Sarjishemmo, tai jenkkiläisittäin Comic Book Guy, joten erikoispainos lienee samaisen plösön pään muotoinen. DVD:n ilmestymispäivämäärä Suomessa on vielä hämärän peitossa, mutta se on luultavasti lähellä Ison-Britannian-julkaisua 28.9.
9.4.2009 18:18
Yhdysvaltain postilaitos julkaisi tänään nettisivuillaan viisiosaisen Simpsonit-postimerkkisarjan, joka tulee maassa myyntiin 7. toukokuuta. Merkit on suunnitellut Matt Groening, ja ne esittelevät melko pelkistettyyn tyyliin Simpsonien perheenjäsenet värikkäillä pohjilla.
9.4.2009 18:06
Vuoden alussa käynnistyneen virallisen Simpsonit-julistekilpailun voittajat on ratkottu Yhdysvalloissa. Kilpailun teemana oli Simpsonien 20-vuotisjuhlat, ja kymmenen finalistin joukosta tuotantoyhtiö Foxin ja Simpsonien väki valitsi voittajiksi Andy Bakerin, James Kingin ja Lena Samolin. Heidät palkitaan matkalla Los Angelesiin The Simpsons Ride -huvipuistolaitteen kyytiin sekä 21. esityskauden ennakkonäytökseen marraskuussa. Loppukilpailuun selviytyneiden työt ovat esillä täällä. Heti perään Fox pisti Simpsonien MySpace-sivuilla pystyyn toisen kilpailun, jossa osanottajat haastetaan suunnittelemaan ja toteuttamaan oma Simpsonien sohvakohtaus. Palkintoina on reissu 21. kauden ennakkoesitykseen, uniikkia Simpsonit-taidetta sekä kotiteatterijärjestelmä. Tämäkin kisa on tosin avoinna vain amerikkalaiselle yleisölle.
6.4.2009 19:20
Tietoja Simpsonien seuraavasta DVD-esityskausiboksista, eli 12. kaudesta, on alkanut tihkua julkisuuteen. Ensimmäinen ilmoitettu julkaisupäivämäärä on 28.9.2009, jolloin paketin pitäisi tulla myyntiin Isossa-Britanniassa. Maa kuuluu samaan DVD-aluekoodiryhmään kuin Suomi, joten julkaisu tapahtunee täällä suunnilleen noihin aikoihin. Verkkokauppa Play.comin sivuilla pakkauksen kanteen mallataan Comic Book Guyta. Simpsonit.org päivittää tietoja sitä mukaa, kun niitä korviimme kantautuu.
1.4.2009 21:24
Simpsonien kahden vuosikymmenen mittaisen taipaleen kunniaksi Yhdysvalloissa julkaistaan itsensä Matt Groeningin suunnittelema postimerkkisarja, jonka viiteen erilaiseen merkkiin on ikuistettu Homer, Marge, Bart, Lisa sekä Maggie Simpson. Postimerkit ja niiden ilmestymisajankohta paljastetaan torstaina 9.4. Yhdysvaltain postilaitokselle tulee vuosittain noin 50 000 erilaista postimerkkiehdotusta, joista vain parisenkymmentä toteutetaan. (Lähde: Yahoo! News)
1.4.2009 21:23
Vuoden toinen suomennettu Simpsonit-sarjakuvajulkaisu, Simpsonit – Juhlaparaati, on tullut myyntiin. Lisätietoa löytyy kirjakauppa BookPlussan sivuilta, mistä teoksen voi myös tilata. Vuonna 1998 julkaistu alkuperäisversio, Simpsons Comics On Parade, sekä sen eri painokset ovat niin ikään tyrkyllä BookPlussassa. Aiemmin julkaistuihin suomenkielisiin Simpsonit-kirjoihin voi puolestaan tutustua Simpsonit.orgin Kirjat-osiossa.
1.4.2009 06:04
Simpsonit.orgin kevätkisa on käynnistynyt. Huhtikuun ajan voimassa olevan kilpailun palkintona on 40 eurolla vapaavalintaisia Simpsonit-tuotteita viihdeputiikki Kukunorin valikoimista. Onnea matkaan!