Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2009 » Maaliskuu

Maaliskuun 2009 uutiset

24.3.2009 21:09
Päivän Simpsonit-jakso, 19x3 – Maitojahdista uusiin mahdollisuuksiin (Midnight Towboy), jäi tänään esittättä Subilla. Jakso jäätyi paikalleen noin kolme minuuttia alun jälkeen, käynnistyi sitten uudestaan alusta ja pysähtyi taas samaan paikkaan. Tätä seurasi mainoskatko, mutta koska tilanne oli senkin jälkeen ennallaan, Sub joutui tekniseen vikaan vedoten jättämään jakson väliin. Huomenna nähdään – toivottavasti – jakso 19x4 – Panttivankidraama (I Don't Wanna Know Why the Caged Bird Sings).
22.3.2009 15:34
Simpsonit-guru Jouni Paakkinen on tällä kertaa Helsingin Sanomien ja Keskisuomalaisen käsittelyssä. Lue, opi!
21.3.2009 11:00
Simpsonien tuottajat Al Jean ja James L. Brooks tahtovat Barack Obaman Simpsonien vierasääneksi. Obamasta tulisi ensimmäinen sarjassa vieraillut Yhdysvaltain presidentti. "Barackin saaminen mukaan olisi hienoa. Yksikään presidentti ei ole vielä suostunut tähän, mutta jatkamme yrittämistä", Brooks kertoo The Sunille. Tuottajat haluaisivat myös entisen presidentin George W. Bushin vieraakseen, jotta voisivat ivailla tälle. Bushin tärkein liittolainen, Ison-Britannian tuolloinen pääministeri Tony Blair, vieraili vuonna 2003 jaksossa 15x4 – Majesteettirikos (The Regina Monologues).
15.3.2009 20:49
Ruotsalainen Svenska Dagbladet -lehti jututti artikkelissaan Simpsonit-hörhelö Jouni Paakkista. Testaa kielitaitosi täällä.
2.3.2009 16:18
Eteläisessä Suomessa ilmestyvä ilmaisjakelulehti Metro haastatteli perjantain 27.2. numerossaan Simpsonien kehittäjää Matt Groeningia. Lyhyessä artikkelissa Groening kertoo sarjan historian ja tuotantovaiheiden lisäksi perheestään, erityisesti vuonna 1996 kuolleesta Homer-isästään. "Heitä yhdistää vain nimi", Groening vertaa isäänsä Simpsonien perheenpäähän. "Isäni oli urheilullinen, luova elokuvantekijä ja sarjakuvanpiirtäjä. Hän oli sinut itsensä kanssa eikä suuttunut, vaikka nimesin idioottimaisen hahmon hänen mukaansa. Oli vain yksi asia, josta hän ei pitänyt. Siitä, jos Homer oli ilkeä Margelle." Vuonna 1991 syntyneen esikoisensa Groening nimesi niin ikään Homeriksi. "Homer-nimi saa ihmiset nauramaan, eikä kukaan tahdo ottaa sitä todesta. Siksi poikani käyttääkin mieluummin keskimmäistä nimeään, Will." Vastikään kahden vuoden jatkosopimuksen saanut Simpsonien tuotantoporukka hakee käsikirjoituksiin inspiraatiota vaikka nettivideoista. "Ei minulta ja tiimiltä ideat lopu ihan heti kesken. Jos ei muuta, niin YouTube-videoista löytyy ideoita. Siellä on jokapäivän Homereita", Groening sanoo Metron mukaan.