Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
20:30
Terapeutti yrittää saada Homerin luopumaan Bartin jatkuvasta kuristamisesta. Tämä onnistuu, mutta samalla myös Bartin käytös muuttuu.
Tiistai
20:30
Lisa tutustuu taikuriin, joka alkaa opettaa hänelle taikatemppuja koulussa esitettäväksi. Epäonnekseen Lisa ihastuu toisen taikurin poikaan ja paljastaa tälle oppi-isänsä suosituimman tempun salaisuuden.
Keskiviikko
20:30
Margen sisko Selma ihastuu mafiapomo Läski-Tonyyn ja menee tämän kanssa naimisiin. Simpsonien perhe kutsutaan parin vieraaksi New Jerseyyn, jossa he pääsevät tutustumaan uusiin sukulaisiinsa.
Torstai
20:30
Homer löytää itsestään yllättävän kyvyn käsitellä hiuksia ja avaa oman kampaamon. Milhousen tyttöystävä saa Lisassa aikaan mustasukkaisia tunteita.
Perjantai
20:30
Homer ja Bart lähtevät viemään perille kuolleen rekkakuskin viimeistä kuljetusta. Myös Margen ja Lisan elämä on täynnä jännitystä: perheen naiset päättävät hankkia taloon uuden ovikellon.
Lauantai
20:30
Tuskallisen pitkä pääsiäissaarna uuvuttaa Simpsonien perheenjäsenet, ja Raamatun tarinat työntyvät Margen, Lisan, Homerin ja Bartin uniin kesken messun.
Sunnuntai
20:30
Homer saavuttaa mainetta raivon kyllästämillä taideteoksillaan.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2014 » Syyskuu

Syyskuun 2014 uutiset

30.9.2014 16:16
Simpsonien showrunner Al Jean puhuu Entertainment Weeklyn haastattelussa sarjan 26. kauden avausjaksosta, jossa rabbi Hyman Krustofsky paljastui pitkän ennakkoarvailun jälkeen henkensä heittäväksi hahmoksi.

Jean sanoo olleensa viimeiset puoli vuotta sitä mieltä, että koko hahmokuolemaa hehkutettiin liikaa. Hän lisää, ettei kertaakaan puhunut "ikonisesta" hahmosta, vaikka media tätä sanaa usein käyttikin aiheesta uutisoidessaan. Hän toteaa alun perin puhuneensa "rakastetusta" hahmosta.

Fox julkaisi jaksosta etukäteen kuvia, joissa vietetään hautajaisia juutalaismenoin, mikä rajasi spekulaatiot kuolevan hahmon henkilöllisyydestä lähinnä rabbi Krustofskyyn ja tämän poikaan Hassu-klovniin. Koska jaksoa rummutettiin etukäteen niin kovaan ääneen, moni fani arveli, että kovia kokee Hassu eikä vain äärimmäisen harvoin nähty rabbi Krustofsky.

"En ikinä tappaisi Hassua", Jean toteaa. "En mielestäni edes vihjannut moista. Ihmiset kuitenkin tulkitsivat koko jakson väärin, ja tuumin, että kun kerran jouduin siihen hullunmyllyyn mukaan, voimme yhtä hyvin pitää sitä yllä."

29.9.2014 06:25
Vuoden verran kestänyt arvuuttelu siitä, kuka Simpsonien hahmoista kuolee sarjan 26. kauden avausjaksossa, päättyi aikaisin tänään Suomen aikaa. Pois lähti Hyman Krustofsky, televisiohauskuuttaja Hassu-klovnin rabbi-isä. Hyman sai äkillisen sairaskohtauksen, kun Hassu kysyi häneltä, pitääkö hän poikaansa hauskana.

Hyman Krustofsky esiintyi ensimmäisen kerran Simpsonien kolmannen kauden jaksossa Teit' isäin astumaan. Hahmon ääninäyttelijöinä ovat toimineet sekä Jackie Mason että Dan Castellaneta. Mason voitti roolista Emmy-palkinnon vuonna 1992.

Simpsoneissa on aiemminkin kuollut muutama hahmo, mutta tämä ei tarkoita, etteikö heitä olisi myöhemmin nähty sarjassa uudelleen esimerkiksi jonkun unessa tai mielikuvituksessa.

28.9.2014 20:24
Suomen suurin Simpsonit-sivusto, Simpsonit.org, on laitettu uuteen uskoon. Samalla on päivitetty myös sivuston keskustelupalsta.

Merkittävin uudistus on etusivun näkymä, jossa pyörii nyt ajankohtaisia Simpsonit-aiheita: uutisia, sitaattinostoja, keskustelupalstan tuoreimmat viestit sekä tiedot päivän aikana televisiossa esitettävistä Simpsonit-jaksoista.

Sivuston käyttöliittymä on suunniteltu aiempaa yksinkertaisemmaksi ja värimaailma hillitymmäksi.

Myös sivuston sisältöä on remontoitu. Esimerkiksi Simpsonien hahmoja ja tekijöitä esittelevät osiot ovat paisuneet huomattavasti.

Palautetta uudistuksesta voi antaa palautelomakkeella tai keskustelupalstallamme tässä ketjussa.

Vuonna 2007 Simpsonit.org näytti vielä tältä. Lumihiutaleista ja tuoreimmasta uutisesta päätellen elettiin alkuvuotta.
28.9.2014 20:23
Simpsonien 26. esityskausi alkaa tänään Yhdysvalloissa. 22 jaksoa sisältävä kausi jatkuu ensi vuoden kevääseen saakka.

Muutamia kauden kohokohtia on jo paljastettu. Ensimmäisessä jaksossa toteutuu viime vuodesta saakka faneja puhuttanut hahmokuolema. Myöhemmässä jaksossa Simpsonit kohtaa Futurama-sarjan. Tulevassa Kauhujen talo -jaksossa puolestaan Simpsonit tapaavat itsensä menneisyydestä.

Julkkisääninä kaudella vierailevat ainakin näyttelijät Sarah Silverman, Willem Dafoe ja David Hyde Pierce, kokki Gordon Ramsay sekä muusikko Matthew Sweet.

Kuolema korjaa jonkun Springfieldistä 26. kauden avausjaksossa.

28.9.2014 20:22
Heinäkuussa 2013 uutisoitu Family Guyn ja Simpsonien kohtaaminen toteutuu tänään. The Simpsons Guy -jakso käynnistää Yhdysvalloissa Family Guyn 13. kauden.

Crossover-jaksossa Family Guyn Griffinit pysähtyvät automatkallaan Springfieldiin ja joutuvat jäämään sinne, koska heidän autonsa varastetaan. He lyöttäytyvät yhteen Simpsonien perheen kanssa.

YouTubessa on etukäteen julkaistu useita videoita jaksosta. Klippien perusteella on odotettavissa paljon itsetietoisia vitsejä kahden animaatioperheen kohtaamisesta ja Family Guyn tuttua roisia huumoria: Homer ja Peter muun muassa joutuvat saksalaiselle pornovideolle ja pesevät autoja tiukoissa farkkushortseissa.

Etenkin moni Simpsonien fani on närkästynyt siitä, mitä Simpsonien hahmot on laitettu Family Guyssa tekemään. Varsinaisen kohun on saanut aikaan kohtaus, jossa Family Guyn Stewie soittelee Bartin kanssa pilapuheluita Moen kapakkaan ja sanoo Moelle, että tämän siskoa raiskataan.

Griffinit Quahogista vierailevat Simpsoneilla Springfieldissä.