Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Hurja Simpsonit-vuosi 2007

Uutiset

Hurja Simpsonit-vuosi 2007
31.12.2007 15:06
Vuosi 2007 on lähes paketissa. Simpsonien faneille tarjoiltiin kenties enemmän herkkua kuin koskaan aiemmin, kun markkinoille rysähti The Simpsons Game, yhdeksännen ja kymmenennen esityskauden DVD:t, lukuisia suomenkielisiä kirjoja sekä vuosien odotuksen jälkeen The Simpsons Movie. Tämän lisäksi suomalaiset televisiokanavat suorastaan pursusivat Springfieldiä.

Suomalaisten vankkumattomasta faniudesta kertoo se, että The Simpsons Movie oli tämän vuoden katsotuin elokuva, vaikka sen ensi-ilta oli vasta 27. heinäkuuta. Elokuvan näki reilusti yli 400 000 suomalaista. Vertailun vuoksi Yhdysvalloissa leffa oli vasta kymmenenneksi katsotuin.

Ensi vuonna julkaistaan lisää DVD-kausia ja televisiossa pyörii jaksoja tuttuun tahtiin. Menossa mukana on tietenkin myös Simpsonit.org, joka on kuluneen vuoden aikana kohonnut maamme suurimmaksi Simpsonit-fanisivustoksi. Kiitämmekin teitä kuluneesta vuodesta, rakkaat kävijät, ja toivotamme kaikkea hyvää myös vuodelle 2008! Kenties se on vielä tätäkin vuotta keltaisempi.