Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Simpsoneita ei enää julkaista DVD:llä

Uutiset

Simpsoneita ei enää julkaista DVD:llä
11.4.2015 11:41
Simpsonien vastaava tuottaja Al Jean kertoo Twitterissä, että Simpsoneita ei enää julkaista DVD:llä. Fox Home Entertainment vahvistaa Polygon.comille, että päätös koskee myös Blu-ray-julkaisuja.

Jean vetoaa Twitterissä DVD-myynnin hiipumiseen ja nettitoiston suosion nousuun. Hän vakuuttaa olevansa asiasta hyvin pahoillaan ja huomauttaa, ettei päätös ollut hänen. Hän pitää joka tapauksessa mahdollisena, että sarjasta julkaistaan sen päättyessä kaikki jaksot sisältävä boksi.

Fox avasi lokakuussa 2014 Simpsons World -sivuston, jolla on katsottavissa kaikki Simpsonien jaksot, mutta sivusto toimii tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa. Jean toivoo, että jatkossa jaksot olisivat kaikkien nähtävillä. Hän tweettaa myös, että kommenttiraitojen tekemistä ei lopeteta, vaan nekin julkaistaan netissä.

Simpsonien fanit ovat olleet Foxin päätöksestä varsin pettyneitä. Jean on saanut selitellä asiaa Twitterissä lukuisille utelijoille.

Simpsonit.orgin keskustelupalstallakaan ymmärrystä ei juuri heru.

"DVD:llä olisi varmaan tullut ostettuakin nuo uudemmat kaudet ihan vaan kokoelman ja keräilynkin mielessä. Kyllä nyt kannattaa Jean miettiä uudelleen tätä, menetätte tässä maksavan asiakkaan!" kirjoittaa nimimerkki Monorail, mutta tunnustaa kuitenkin, että fyysisten julkaisujen kuihtuminen on väistämätöntä.

"Sisäinen materialistini hirttää itsensä, jos tuo tapahtuu", paukauttaa puolestaan nimimerkki alappi. "Sillä tekosyyllä olen jättäny uudet kaudet katsomatta telkkarista, että sitten boksien osto ei tunnu niin rahan tuhlaamiselta. Saattaapi sitten käydä niin, että ne jää katsomatta."

Nimimerkki Gabbo valittelee, että vaikka toki parhaat kaudet on jo DVD:llä julkaistu, jää tosifaneilla sarjan seuraaminen nyt laittoman lataamisen ja Suomen television varaan. "Vaikka boksien julkaiseminen onkin kalliimpaa puuhaa, niin kyllä uskoisin, että ne maksavat itsensä takaisin, vaikka heikompia kausia ovatkin. Al Jean, järki käteen, aprillipäiväkin meni jo!" Gabbo vetoaa.

Simpsonien kaudet 1–17 sekä 20 on julkaistu DVD:llä.