Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Simpsonit pääsevät Myytinmurtajien käsittelyyn

Uutiset

Simpsonit pääsevät Myytinmurtajien käsittelyyn
17.12.2014 21:47
Televisiosarja Myytinmurtajat ottaa Simpsonit käsittelyynsä tulevan kauden avausjaksossaan, uutisoi Entertainment Weekly.

Discovery Channelilla 4. tammikuuta esitettävässä jaksossa kokeillaan, pitävätkö Simpsoneissa esitetyt "myytit" paikkansa. Testauksen kohteena on muun muassa kohtaus, jossa Bart heittää ilotulitepommin koulun vessanpönttöön ja saa muut pöntöt suihkuamaan vettä. Myös Homerin yritys varjella kotiaan purkupallolta omalla kehollaan joutuu syyniin.

"On vaikea löytää tuhoamista odottavia rakennuksia. Päädyimme rakentamaan kaksi Springfieldin-talon kopiota kaatopaikalle", kertoo Adam Savage, toinen Myytinmurtajien juontajista.

"Sitten piti vielä tehdä Homer. Se oli ensimmäinen kerta, kun valmistimme testinuken muistuttamaan jotain muuta kuin oikeaa ihmistä."

Myytinmurtajat eli MythBusters on suosittu yhdysvaltalainen sarja, joka on pyörinyt televisiossa vuodesta 2003 saakka. Sarjassa testataan kieli poskessa mutta hyvin perusteellisesti erilaisia myyttejä, jotka julistetaan joko murretuiksi, mahdollisiksi tai vahvistetuiksi. Sarjan juontajat Adam Savage ja Jamie Hyneman vierailivat Simpsonien jaksossa Myyttejä murskaamassa kaudella 23.

Bart kokeili pönttöjen ja rehtori Skinnerin hermojen kestävyyttä ykköskauden jaksossa Täältä tullaan, Eurooppa!