Kirjoittaja Aihe: 9. esityskausi  (Luettu 82380 kertaa)

9. esityskausi
15.10.12 - 11:41
9. esityskausi (1997–1998)

Tässä ketjussa käydään keskustelua Simpsonien yhdeksännestä esityskaudesta. Mitä pidät kaudesta kokonaisuutena? Mitkä ovat kauden parhaat, mitkä huonoimmat jaksot? Tahdotko sanoa jotain muuta kaudesta?

Voit myös kirjoittaa arvosteluja kauden jaksoista. Tarpeeksi hyvin kirjoitetut arvostelut linkitetään kyseisen jakson esittelyyn Simpsonit.orgissa. Hyvä arvostelu on huolellinen, kattava ja kunnolla perusteltu. Ohjeita ja vinkkejä arvostelun kirjoittamiseen on täällä.

Keskustelu saattaa sisältää spoilereita. Tätä edemmäs ei siis kannata lukea, jos ei halua tietää yksityiskohtia jaksojen juonista.

Kauden jaksot

Viimeksi muokattu15.10.12 - 19:13 Kirjoittaja: Mikko

Jaksoarvostelu: 9x1 - Hätä ei lue lakia
Vastaus #1 01.11.12 - 23:56
Jaksoarvostelu: 9x1 - Hätä ei lue lakia

9. tuotantokausi alkaa mielestäni melko hienolla pläjäyksellä. Barney siis lainaa Homerin autoa juopottelutarkoitukseen, ja viikkojen kuluttua kyseinen auto löytyy keskeltä New Yorkia, World Trade Centerin juurelta, mukava nippu parkkisakkoja lasissa.

Sen enempää spoilaamatta, tämä jakso on mahtava Homerin osalta. Homer odottaa kiireisenä että joku tulisi avaamaan auton rengaslukon.. Samalla tulee sitten nälkä, ja jano, ja loppujenlopuksi tarve "heittää vettä".
Ja "vettä heittäessä" tulee tietenkin se parkkipirkko auton luokse. Tässä on jakson ehkä hienoin vitsi, kun korkeassa pilvenpiirtäjässä ollessaan Homer vaan huudahtaa sen tutun "D'oh!"insa niin että se kaikuu koko rakennuksessa.

Mutta muitten perheenjäsenten sivuroolit oli pienimuotoinen pettymys. Kiertely New Yorkin kuuluisimmissa kortteleissa.. Itse olen sitä mieltä että hyvät käsikirjoitukset/juonenkäänteet/roolit on hyviä, jos niistä jää jotain mieleen. Mutta tästä ei jäänyt mieleen mitään.

Arvosanaa en tälläkertaa anna. Lyhennettynä: Homerin toilailut oli hyvä esimerkki "Simpsonien kultakaudelta", sivuroolit olisi kaivanneet hiomista. (Tosin, mielipide voisi muuttua jos tämän jakson näkisi lähiaikoina uusiksi?)
Viimeksi muokattu02.11.12 - 15:27 Kirjoittaja: Mikko

Jaksoarvostelu: 9x19 - Maailman merille
Vastaus #2 09.11.12 - 23:51
Jaksoarvostelu: 9x19 - Maailman merille

Jakso jossa siis Homer ja kumppanit siirtyvät laivaston leipiin. Yksi lempijaksoistani. Heti alun sohvakohtaus oli hyvin keksitty, liitutauluteksti "My butt does not deserve a website".
Sitten tuo sohvakohtaus oli mahtava.. Nostalgisuudellaan tuli jotenkin mieleen vanhat Pink Panther - piirretyt. Johonkin muuhunkin piirrettyyn(tai klisheeseen) tuo taitaa viitata, oikaiskaa joku jos tiedätte.

Jaksossa on paljon kohtia jotka saavat hymyn huulille, ensimmäisenä taitaa tulla tuo Homerin valojen taputus ja sitten kun kyseinen kikka ei toimi, hän heittää sen pöytälampun raivoissaan ulos ja toivottaa yöt.

En jaksa kaikkia hyviä(tai naurettavia) kohtia listata, mutta mainitaan nyt pari vielä. Yksi jolle hymyilen on "Miehistön laulama ikivanha merimieslaulu", eli hieman homohtava Village Peoplen In The Navy(kyseinen yhtyehän tanssii ydinsukellusveneen kannella (ja Smithers myös) ja lopulta hukkuvat, pisteet siitä idean keksijälle).
Tai sitten Moen kissan halailu ja sitten "Mitä ihmettä te toljotatte?!". Perus piruilua Simpsoneissa. Näille kahdelle kohdalle saa nauraa makeasti.

Bartman - tanssi oli sitten ainoa kohta jossa teki mieli heittää kaukosäädin ikkunasta ulos. Kuten Ralph sanoi "Tuo on niin 1991-lukulaista".
Sümma sümmarum..Jos 10 pitäisi antaa, koko jakson pitäisi olla täydellinen. Mutta, viimeisen kohdan perusteella annetaan arvosana 9.
Viimeksi muokattu10.11.12 - 10:13 Kirjoittaja: Mikko

Vs: 9. esityskausi
Vastaus #3 06.12.12 - 19:15
Olen katsonut tämän kauden nyt uusintoina DVD:ltä ja ei kaduta yhtään. Tällä kaudella on monta hyvää jaksoa ja oikeastaan vain yksi kehnohko, Simpsonien laulava perhe. Se ei liiallisen musiikin takia viehätä, eikä nuo kokoomajaksot mitään hirveän huikeita ylipäätänsä olekaan.

Suosikkini ovat Hätä ei lue lakia, Mies ja pyssy, Kaksi totuutta ja Biljoonan dollarin seteli. Kaikkiin valintoihin on syynsä. Homerin viha New Yorkia kohtaan on hauskaa katseltavaa. Jakson Mies ja pyssy juoni on hyvä ja hauskoja kohtia on, mainittavana kun Homer istuu tuolissa ja ohi kulkee kaikkea "ammuttavaa". Marge kiinteistönvälittäjänä on hyvä idea, ja minun silmissäni jakso saa lisäpointseja hienon hahmon, Lionel Hutzin, viimeisten puheroolien takia. Biljoonan dollarin seteli on myös hieno idea.

Muut jaksot ovat joko hyviä tai kelvollisia. Hyvä kausi, omassa kausirankingissäni ehkä 8. sijalla. Mikä   on hyvä sija, kun sitä edellä on legendaariset 2-8.

Jaksoarvostelu: 9x12 - Työni on huvini
Vastaus #4 04.02.13 - 15:26
Jaksoarvostelu: 9x12 - Työni on huvini

Jakson juoni ei taas päätä huimaa. Homer ja Bart työskentelevät tivolissa Bartin töppöilyjen takia ja menettävät renkaanheittokojun poliiseille. Tästä hyvästä he majoittavat kojun omistajat kotiinsa ja siitä ongelmat vasta alkavat.
Homerin ja Clancy Wiggumin kohtaamiset ovat legendaarisia ja ehdottomasti jakson parasta antia. Kohtaus, jossa äitiinsä leipääntynyt Seymour Skinner alkaa havitella jonkin sortin teräasetta, on ehkä vähän kyseenalainen mutta hauska.
Loppuratkaisu onnistui yllättämään ensimmäisellä katsomiskerralla, nykyään se tuntuu väsähtäneeltä. Oli kuitenkin kivaa, että talo saatiin pelastettua nimenomaan Homerin idean ansiosta. 
Kaiken kaikkiaan jakso oli aika peruskauraa parista huippuhetkestä huolimatta. Arvosanaksi annan 7 1/2.

Jaksoarvostelu: 9x1 - Hätä ei lue lakia
Vastaus #5 07.02.13 - 21:58
Jaksoarvostelu: 9x1 - Hätä ei lue lakia

Ah, tämä on yksi niistä jaksoista joihin ei kyllästy koskaan!

Barney jättää kahden kuukauden ryyppyreissun seurauksena Homerin auton New Yorkiin ja täten Homer joutuu lähtemään perheineen kaupunkiin, jota niin suuresti vihaa. Sillä välin kun Homer odottaa autollaan rengaslukon avaajaa, muu perhe nauttii kaupungin nähtävyyksistä.

Juoneltaan jakso iskee aivan loistavasti. Homerin vierailu on juuri yhtä kauhea kuin hänen ensimmäisellä kerrallaan ja Marge, Bart ja Lisa ottavat puolestaan kaiken ilon irti. Homerin ärtymykseen on myös helppo samaistua; kun näkee rengaslukon avaajan laittavan uutta sakkolappua Homerin auton tuulilasiin tekee itsekin mieleni karjais: D'oh!

Jakso pursuaa loisteliaita vitsejä mainiten mm. Homerin ensimmäinen New York-käynti, Margen selitys lapsille iljettävän näköisistä kuolleista jäniksistä sekä loppukohtaus, jossa Lisa kysäisee isältään toista mahdollista käyntiä kaupungissa. Edelläajavasta roska-autosta lentelee rikkoutuneen tuulilasin läpi roskia Homerin naamalle ja mies toteaa raivoaan pidätellen: "We'll see honey......we'll see..."

Yksi suosikkikohtauksistani sarjan historiassa on kohtaus, jossa Homer käynnistää autonsa ja lähtee rengaslukosta huolimatta eteenpäin :D

Jakso on juuri sitä mitä Simpsonit ovat parhaimmillaan, kouluarvosanana 10

Jaksoarvostelu: 9x4 - Kauhujen talo, osa 8
Vastaus #6 11.02.13 - 23:42
Jaksoarvostelu: 9x4 - Kauhujen talo, osa 8

Tämä vuotuinen halloween-jakso kuuluu kauhu-kavalkadien kärkipäähän.

Homega-ihminen
Pormestari Quimby suututtaa ranskalaiset, jotka pian lähettävät ydinpommin tuhoamaan kaupungin. Pommisuoja-ostoksilla ollut Homer selviää ainoana ihmisenä räjähdyksestä.

Juonihan toimi oikein hyvin, mutta kenties mutanttiasukkaiden tilalle olisi voitu kehittää jokin muu loppu. On kuitenkin hyytävän hauskaa nähdä Homer yksin aavekaupungissa ja pitääpä tarina sisällään myös yhden suosikkivitsieni sarjan: kyseessä on kolme peräkkäistä hauskaa vitsiä Homerin muistellessa kuollutta perhettään. Ensin Homer muistelee poikaansa lyömässä pesismailalla, yllättäen myös Lisan hän muistaa maila kädessä ja Margen kohdalla puolestaan tulee huti. Tämän jälkeen Homer muistelee vielä "loppuja", aivan loistavaa vitsien ilotulitusta. (Olenpa tainnut mainita tämän täällä jossain suosikikseni aikaisemminkin.)

Kärpänen vs. kärpänen
Homer hankkii materiansiirtimen, jolla Bart yrittää risteyttää itsensä kärpäsen kanssa. Bart siirtyy pienen kärpäsen olomuotoon, kun taas kärpänen pääsee Bartin ruumiiseen.

Juonta on lainailtu Kärpänen-nimisestä kauhuklassikosta. Tämä osio on perus Kauhujen talo-kastia: tarjoaa maittavia nauruhetkiä ja saa kuitenkin vähän selkäpiissä värisemään. Huomasin muuten, että tämän Kauhujen talon kaikki tarinat päättyvät tavallaan onnellisesti. Itse pidän näissä jaksoissa enemmän lopuista, jotka loput jäävät ikään kuin auki.

Trullit uuniin
Eletään vuotta 1649, jolloin kaupungissa yritetään estää noitavainoja polttamalla kaikki vähänkin noidaksi epäillyt naiset. Marge paljastuu noidaksi ja lähtee siskojensa kanssa pelottelemaan kaupunkilaisia.

Hyvä idea, mutta huono toteutus. Margesta noitana olisi voinut saada paljon enemmn irti kuin jaksossa on otettu. Tämä onkin jakson heikoin tarina ja jättää ikävästi muuten hyvästä kauhusaagasta jälkeensä kuivan 'meh'-efektin.

Koulun arvosana-asteikolla annan jaksolle

Jaksoarvostelu: 9x2 - Rehtorin kahdet kasvot
Vastaus #7 12.02.13 - 18:19
Jaksoarvostelu: 9x2 - Rehtorin kahdet kasvot

Rehtori Skinner paljastuu huijariksi, oikealta nimeltään Armin Tamzarian oleva Skinner näet varasti kuolleeksi luullun esimiehensä nimen Vietnamin sodassa. Oikea Skinner saapuu Springfieldiin ja siitähän soppa syntyy.

Minä en ole oikeen koskaan tottunut ajatukselle, että Skinner, siis Tamzarian, olisi huijari. Tämä jakso on juoneltaan kovin sekava, kun kokoajan jauhetaan väärästä ja oikeasta Skinneristä. Vaikka tämmöinen jakso onkin olemassa, minulle huijari-Skinner on aina Skinner.

Huijari-Skinner on aina ollut hyvä hahmo, varsinkin hänen joutuessa napit vastakkaen Bartin kanssa syntyy usein mukavaa katseltavaa. Tässä jaksossa Skinner on paikoin ärsyttäväkin, mutta  "oikea Skinner" on vielä ärsyttävämpi.

Jaksossa seuraa sitten onnellinen loppu, kun springfieldiläiset haluavat rehtorinsa takaisin, ja oikea Skinner heitetään menemään. Lopulta kaikki on kuin ennen, koko Armin Tamzarian-jupakka unohdetaan ja rehtori Seymour Skinner palaa takaisin koulun rehtoriksi.

Noh, onneksi huonon juonen vastapainona on perusvarmaa 9. kauden huumoria. Parhaana tsoukkina pidän automatkaa - Homerin ajamassa autossa on kauhea määrä porukkaa eri syineen. Tämmöinen yksinkertainen vitsi toimi tässä jaksossa.

Hmm... Kauden huonoimpia jaksoja, arvosanaksi pistetään 6/10. Ainoa tätä huonompi jakso tällä kaudella lienee Simpsonin laulava perhe -clipshow.

Tämä jakso tulee illalla Subilla. Katsokaahan niin tiedätte puhunko mielestänne täyttä roskaa vaiko täyttä asiaa. (Tai en kumpaakaan)

Jaksoarvostelu: 9x11 - Simpsonin laulava perhe

Tämä on sarjassaan 4. sarjan clipshow-jakso ja varsin heikko sellainen.

Homerin vuokraama lännen elokuva paljastuukin musikaaliksi ja tämä saa perheen muistelemaan omiaan ja muiden aikaisempia laulusuorituksia aikaisemmista jaksoista. Välillä Snake pistäytyy Simpsoneilla ryöstöaikeissa.

Jakso on sangen puuduttavaa katseltavaa, senkin takia että se on kooste vanhojen jaksojen pätkistä, mutta etenkin siitä syystä että kyseessä on pelkkiä musiikkiesityksiä. Vaikka hienoja lauluja on sarja täynnä ei silti suomalaisen korvaan ne kuulosta varmaankaan yhtä hyvältä kuin jenkkilässä. Suomennokset eivät ole lauluissa yhtään niin teräviä kuin ne voisivat olla. Monet hyvät riimit, joita alkuperäiset laulut sisältävät on suomennoksessa lässähtäneet pilipali-riimitykseen. Tottakai alkuperäisestä biisistä tunnistaa riimit ja ymmärtää niiden hienoudet, mutta jotenkin on vaikea taas keskittyä pelkkiin riimeihin eikä seurata mitä ruudussa tapahtuu. Ähh, no ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan...

Tämä kierrätysjaksojen heikomman pään jakso kuuluu myös sekä kauden, että sarjan heikoimpiin. Tästä suuresta inhosta ja lyttäyksestä huolimatta täytyy mainita yksi hyvä vitsi jaksosta: Toisen osion päätteeksi Homer toteaa "Tiesin, että olisi pitänyt sulkea tuo ikkuna".

Kouluarvosanana 5-

PS. Lionel Hutzin ja Troy McCluren ääninäyttelijän Phil Hartman murhattiin muistaakseni noin 4 kuukautta tämän jälkeen. Hartmanin vaimo ampui miehensä ja lopuksi myös itsensä. Puistatuksia herättää aina jakson lopputekstit, jossa juuri Hartmanin nimen kohdalla Snake ampuu ensimmäiset laukauksensa. Eivätpä voineet tekijät aavistaa mitä tuleman piti.

PS. Lionel Hutzin ja Troy McCluren ääninäyttelijän Phil Hartman murhattiin muistaakseni noin 4 kuukautta tämän jälkeen. Hartmanin vaimo ampui miehensä ja lopuksi myös itsensä. Puistatuksia herättää aina jakson lopputekstit, jossa juuri Hartmanin nimen kohdalla Snake ampuu ensimmäiset laukauksensa. Eivätpä voineet tekijät aavistaa mitä tuleman piti.

Mielenkiintoinen havainto. Tässä olisi jollekin salaliittoteorioiden harrastajalle ainesta.
Hartman oli kyllä hyvä ääninäyttelijä. Lionel Hutz oli aikanaan parhaita sivuhahmoja, ja saipahan McClurenkin elokuva-, opetusfilmi-, sun muista esiintymisistä usein hilpeyden aihetta.

Tällä kaudella on tosiaan Hartmanin viimeinen esiintyminen, Hutzin viimeinen puherooli oli jaksossa Kaksi totuutta, McCluren muistaakseni jaksossa Avain onneen, joka sitten jäikin koko Hartmanin viimeiseksi.

Edit: Mr. Plow korjasikin, eli vain Hutzin viimeiset puheet on tällä kaudella. Puhuin siis läpiä päähäni, kun väitin Hartmanin viimeisiä puheita tälle kaudelle.
Viimeksi muokattu13.02.13 - 18:22 Kirjoittaja: Monorail

PS. Lionel Hutzin ja Troy McCluren ääninäyttelijän Phil Hartman murhattiin muistaakseni noin 4 kuukautta tämän jälkeen. Hartmanin vaimo ampui miehensä ja lopuksi myös itsensä. Puistatuksia herättää aina jakson lopputekstit, jossa juuri Hartmanin nimen kohdalla Snake ampuu ensimmäiset laukauksensa. Eivätpä voineet tekijät aavistaa mitä tuleman piti.

Mielenkiintoinen havainto. Tässä olisi jollekin salaliittoteorioiden harrastajalle ainesta.
Hartman oli kyllä hyvä ääninäyttelijä. Lionel Hutz oli aikanaan parhaita sivuhahmoja, ja saipahan McClurenkin elokuva-, opetusfilmi-, sun muista esiintymisistä usein hilpeyden aihetta.

Tällä kaudella on tosiaan Hartmanin viimeinen esiintyminen, Hutzin viimeinen puherooli oli jaksossa Kaksi totuutta, McCluren muistaakseni jaksossa Avain onneen, joka sitten jäikin koko Hartmanin viimeiseksi.

Edit: Mr. Plow korjasikin, eli vain Hutzin viimeiset puheet on tällä kaudella. Puhuin siis läpiä päähäni, kun väitin Hartmanin viimeisiä puheita tälle kaudelle.

Lionel Hutzin viimeinen esiintyminen on 9. kauden jaksossa "Kaksi totuutta", jossa mies on vaihtanut hommansa asianajajan virasta kiinteistönvälittäjäksi. Tämän jälkeen lipevä asianajaja (ja yksi lempihahmoistani) ei ole kuin vilahdellut pari kertaa väkijoukoissa puhumattomana. Muistaakseni vain jaksoissa "Kaksi kaupunkia" ja "Moe lapsenvahtina".

Ja McClure tosiaan teki viimeisen ilmestymisensä seuraavalla kaudella jaksossa "Bart-emo".

Jaksoarvostelu: 9x16 - Rikos ja rakkaus
Vastaus #11 15.02.13 - 10:56
Jaksoarvostelu: 9x16 - Rikos ja rakkaus

Homer auttaa Moe’ta naisenmetsästyksessä ja Moe tapaakin viehättävän Reneen. Moe tuhlaa uuteen naisystäväänsä ja hänellä on pian rahat lopussa. Hän kuitenkin keksii tehdä vakuutuspetoksen Homerin avustamana.

Jakso kuuluu yhdeksännen kauden keskikastiin. Toisaalta on hyvä nähdä Moe rakkauselämän pyörteissä ja lisäksi ilman suuria luonteenmuutoksia, mutta mielestäni jakson loppu oli vähän 'töks'. Mielestäni Reneen ja Moen seurustelun lopulle ei annettu kunnollista perustelua ja tämä onkin yksi niistä jaksoista joissa loppu on väkinäinen. Seurustelu piti vain äkkiä saada päätökseen ennen jakson loppua. Homerin ja Moen ystävyyssuhde on paljon huomionarvoisempaa, joten hiiteen vain turhat sivuhahmot!

Jakson vitsit ovat melko perushuttua, mutta pakko kai muutama helmi nostaa esille: Homerin ja Moen petossuunnittelu on suorastaan mahtava oliiveineen ja pikkuautoineen. Lisäksi Homer on loistava matkatessaan Moen luokse kirjastokärryllä (Must kill Moe - Whii). Lopuksi täytyy tottakai ylistää klassikkovitsiä Homerin feilaamisesta Moen auton ajamisessa mereen. Visuaalisesti yksi sarjan toimivimmista vitseistä.

Laitetaan nyt arvosanaksi vaikka

teukkasalama

Vieras
Vs: 9. esityskausi
Vastaus #12 01.03.13 - 07:51
Jaksoarvostelu: 9x16 - Rikos ja rakkaus

Homer auttaa Moe’ta naisenmetsästyksessä ja Moe tapaakin viehättävän Reneen. Moe tuhlaa uuteen naisystäväänsä ja hänellä on pian rahat lopussa. Hän kuitenkin keksii tehdä vakuutuspetoksen Homerin avustamana.

Jakso kuuluu yhdeksännen kauden keskikastiin. Toisaalta on hyvä nähdä Moe rakkauselämän pyörteissä ja lisäksi ilman suuria luonteenmuutoksia, mutta mielestäni jakson loppu oli vähän 'töks'. Mielestäni Reneen ja Moen seurustelun lopulle ei annettu kunnollista perustelua ja tämä onkin yksi niistä jaksoista joissa loppu on väkinäinen. Seurustelu piti vain äkkiä saada päätökseen ennen jakson loppua. Homerin ja Moen ystävyyssuhde on paljon huomionarvoisempaa, joten hiiteen vain turhat sivuhahmot!

Jakson vitsit ovat melko perushuttua, mutta pakko kai muutama helmi nostaa esille: Homerin ja Moen petossuunnittelu on suorastaan mahtava oliiveineen ja pikkuautoineen. Lisäksi Homer on loistava matkatessaan Moen luokse kirjastokärryllä (Must kill Moe - Whii). Lopuksi täytyy tottakai ylistää klassikkovitsiä Homerin feilaamisesta Moen auton ajamisessa mereen. Visuaalisesti yksi sarjan toimivimmista vitseistä.

Laitetaan nyt arvosanaksi vaikka

Olen samoilla linjoilla. Renee oli hahmona mielestäni suhteellisen huono,ja tämä jakso toistaa,muuten loistavan 9-kauden perusongelmaa,eli jaksot loppuvat joko kesken tai väkinäisesti.

Jaksoarvostelu: 9x6 - Valmentajan poika
Vastaus #13 25.09.13 - 10:25
Jaksoarvostelu: 9x6 - Valmentajan poika

Tämä jakso kuuluu mielestäni sarjan ensimmäisiin rimanalituksiin (saavutus sekin). Jo pelkästään juoni on silkkaa liibalaabaa: Bart ei ole hyvä jenkkifutiksessa, mutta valmentaja-Homer saa päähänpinttymän kannustaa häntä, koska ei itse koskaan saanut kannustusta omalta isältään. Koska Homer on arvostelukyvytön ja aivoton p@ska, koko joukkue on pian hätää kärsimässä.
Jakson suurin ongelma onkin itse Homer: mylkerö, joka häiritsee Flandersin valmennusta, ääliö, jonka aivopieruista on vain haittaa joukkueelle.
Ainoana hyvänä vitsinä jaksosta tulee mieleen Homerin ja Burnsin puhelinkeskustelu. Homerin joukkuekarsinnat eivät naurata, kuten ei myöskään hölmö alasuojavitsailu tai Joe Namathin turhaakin turhempi vierailu.

Sanokaa tosikoksi, mutta kouluarvosanaksi annan 5.

Vs: Jaksoarvostelu: 9x6 - Valmentajan poika
Vastaus #14 27.09.13 - 12:59
Jaksoarvostelu: 9x6 - Valmentajan poika

Tämä jakso kuuluu mielestäni sarjan ensimmäisiin rimanalituksiin (saavutus sekin). Jo pelkästään juoni on silkkaa liibalaabaa: Bart ei ole hyvä jenkkifutiksessa, mutta valmentaja-Homer saa päähänpinttymän kannustaa häntä, koska ei itse koskaan saanut kannustusta omalta isältään. Koska Homer on arvostelukyvytön ja aivoton p@ska, koko joukkue on pian hätää kärsimässä.
Jakson suurin ongelma onkin itse Homer: mylkerö, joka häiritsee Flandersin valmennusta, ääliö, jonka aivopieruista on vain haittaa joukkueelle.
Ainoana hyvänä vitsinä jaksosta tulee mieleen Homerin ja Burnsin puhelinkeskustelu. Homerin joukkuekarsinnat eivät naurata, kuten ei myöskään hölmö alasuojavitsailu tai Joe Namathin turhaakin turhempi vierailu.

Sanokaa tosikoksi, mutta kouluarvosanaksi annan 5.

Itse kyllä pidin tästä jaksosta, parasta oli juuri tuo kun Homer ärsytti Ned Flandersia huutelemalla katsomosta ja se miten
huono valmentaja Homer lopulta on