Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Limet

Sivuja: [1]
1
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 01.04.10 - 19:21 »
Olen joskus pari vuotta sitten listannut kamat, mutta nytten voisi vähäsen päivittää.

DVD:Tä löytyy:

-The Simpsons Movie

- Simpsonit, riski bisnes
- Simpsonit, Backstage pass

1. kausi
2. kausi
3. kausi
4. kausi
7. kausi, normi ei pääversiota
8. kausi, normi
9. kausim, normi
10. kausi, normi
11. kausi pääversiona, josta on pää revitty irti (ruma kuin mikä)

Voisi vielä noista bokseista sen verran sanoa, että 7. kaudelta eteenpäin boksit ovat parempia. Syy on yksinkertainen: bonusmateriaalit on tekstitetty. Paljon mukavampi katsoa tekijöiden kommenttiraitoja tekstien kanssa. Sen verran vieraita sanoja ne tuppaa käyttämään. Yleensähän pääboksit ovat olleet kalliimpia, mutta nykyään kaupat myyvät niitä halvempina versioina. Nähtävsti ei ole oikein päät uponneet faneihin.  :D Fiksuhan ostaa pääversion halvempana ja repii sitten pään irti, jolloin jäljelle jää normaali versio.  :D

Muita tuotteita ovat:

- Homer sukat
- Bartr bokserit
- Talonmies Willie figuuri (Finnkinosta ostettu elokuvan aikaan)
- Homer muovifiguuri (oikeasti jätti Smarties purkin korkki)
- VHS: kadonneen jääkaapin metsästäjä

2
Päätösjakso voisi olla kolmiosainen tai vähintään kaksiosainen.

Jakson alussa Quimby häviää pormestarinvaalit uudelle politikolle, joka on tiukka terveysintoilija. Quimby lähtee kaupungista (siksi, että on kusettanut aika paljon kausiensa aikana ja voisi joutua linnaan virkarikkeistä ym.). Uusi pormestari sulkee ydinvoimalan (ei varmaan tarvitse selittää miksi). Kaikki ydinvoimalantyöntekijät jäävät siis työttömiksi ja Burns saa tarpeekseen Sprinfieldistä ja muuttaa New Yorkiin (mutta ei myy kartanoaan, joten voi palata aina mahdollisesti tuleviin elokuviin Springfieldiin lomalle). Smithers jatkaa yhä Burnsin avustajana ja muuttaa myös. Kaikki pelkäävät saavansa potkut uuden pormestarin uudistusten seurauksena. Moen kapakka suljetaan. Ydinvoimalan työntekijöille tarjotaan töitä Shelbyvillen ydinvoimalasta. Carl ja Lenny ottavat tarjouksen vastaan Homer ei. Homer ja Marge riitelevät raha-asioista. Riita laajenee koko avioliittoon ja Homerin hölmöilyihin, sekä Margen. Loppujen lopuksi Marge ottaa lapset ja menee siskojensa luo. Springfieldin keilahalli tarvitsee baari yrittäjän keilahalliin ja niinpä Moe perustaa keilahalliin uuden kapan. Myös Homer saa keilahallista töitä ratavastaavana (eli Homer sai unelmien työnsä, josta hän joutui luopumaan Margen tullessa raskaaksi). Homer kertoo uutisesta Margelle. Marge muistta taas kuinka onnellisia he olivat niihin aikoihin ja Marge, sekä lapset palaavat kotiin. Keilahalli tarvistee yhden työntekijän radalla ja Homerin työ on palkata joku. Homer palkkaa Carlin työntekijäksi. Moe tarvitsee apulaisen baarin suosion kasvun myötä ja palkkaa Lennyn. Kukaan koulusta ei saa potkuja, vaikka kaikki pelkäsivät koko ajan.
Sarja päättyy siihen, kun koko Simpsonien perhe on olohuoneessa ja Homerin ja Margen sylissä on Maggie, joka sano taas kerran ensisanansa, joka on "daddy" (Homer halusi, että lapset kutsuvat häntä isäksi, eikä etunimellä, mutta Bart ja Lisa aina käyttävät etunimeä). Kuva siirtyy ulos, jolloin ikkunasta näkyy Simpsonit, mutta valo poksahtaa, eikä enää näy mitään, jolloin Homer sanoo Doh. Kuva siirtyy pikkuhiljaa kaupungin ylle samalla, kun kaikkien Simpsonien tekijöiden nimet näkyvät lopputeksteissä.

Viimeisessä jaksossa ei olisi suoraan muisteluja, mutta olisi viittauksi edellisiin jaksoihin. Ainiin ja tietenkin Homerin ja Margen sopiessa soisi "Birds suddenly appear". Toivoisin myös, että vaikka Simpsonit loppuu, niin tulisi vielä elokuvia ainakin pari, vähän niinkuin Sinkun Elämästäkin on tullut. 

3
Jaksossa Perjantai-illan aave (The Springfield Files) yhdessä kohtauksessa Kilpikonna on varastanut Aben teko hampaat
ja samalla lailla aikaisemmassa jaksossa (en muista nimeä) pukin pikku apuri (muistaakseni) varasti Aben hampaat.
Perjantai-illan aave kommentti raidallakin tekijät myöntää käyttäneensä tätä samaa vitsiä kahdesti.

4
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 03.01.08 - 10:24 »
Vaikee sanoo paras kun on niin monta hyvää, mutta parhaat ovat:

-Moe
Moen replat on aina hauskoja ja hahmo on mielenkiintoinen ja vähän säälittävä.
-Lenny & Carl
Molemmilla hauskoja reploi ja heissä on mielestäni paljon salaperäistä. Saisi näkyä useamminkin
-Abe Simpsons
Hauska vanhus josta saa hyviä vitsejä irti.

5
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 01.08.07 - 12:44 »
Mulla karttu tänään kokoelma, kun sain synttärilahjaksi Simpsonien 3 tk:en boksin :D
Sen lisäksi mulla on:

VHS:

- Simpsonit, kadonneen jääkaapin metsästäjät

DVD:
- 2. tk:n boksi
- 4. tk:n boksi
- Simpsonit, riski bisnes
- Simpsonit, Backstage pass

Willie figuuri, jonka ostin maanantaina leffateatterista
Homer "figuuri", jonka oon saanut joskus jonkin näköisen jätti Smartisin korkista luulisin. En kyllä enää muista mistä se tuli, mutta on Willie figuuria vähän isompi.
Sekä sitten lehdestä saatu Simpsons movie juliste. Ainiin, ja Hit & Run pelin demo.

6
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 27.07.07 - 12:46 »
Just tulin kirjastosta. Mukana kotiin tuli Simpsons Comics on parade, sarjis  :). Tulihan sieltä myös pari simpsonit CD:tä. Tosi hyviä, suosittelen.

7
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 26.07.07 - 12:46 »
Mä en tajua miks se on dubattu suomeksi, kun ikäraja kerran on seitsemän, niin pitäshän niide osata jo lukea tekstit. Sitä paitsi eihän tää oo mikään lasten leffa.
Mut ei se dubaus tietenkään haita, kun pääsee orginaalin kattoo. Aattelin eka käydä kattoo orginaalin  ja sit myöhemmin kaverin kanssa suomeks. Ihan kiva kuulla miltä  :doh: ja muut kuullostaa suomalaisten äänillä  :D

8
Olis kyllä tosi siistiä päästä tonne, mut eipä vanhemmat päästäisi, enkä saisi ketään kaverii mukaan :(
pitänee vaan tyytyä menee maanantaina kattoo leffa, kun viikon loppuna on kisat niin ei sillonkaan ehi :( 

9
Mun suosikki on toi universumi kohtaus ja sit toi evoluutiokin on hyvä.
Ylensä mua vaan ärsyttää noi sohva kohtaukset kun niitä samoja tulee vähän välein.
Eniten varmaan vihaan sitä missä seinä nousee pois ja sieltä paljastuu joku sirkus. Se on niin pitkä ja tulee useesti.

Oma suosikkini on semmoinen minkä olen nähnyt vain 1-2 kertaa. Se on se kun perhe syöksyy ensin sohvalle, Marge näkee sen jälkeen lattialla Matt Groeningin nimikirjoituksen ja käy siivoamassa sen pois. Tämän jälkeen piirretty Matt Groening käy salamassa kirjoittamassa nimikirjoituksensa uudestaan lattiaan ja Marge näyttää siinä kohdassa vihaiselta.

Sitten on myös tietenkin se evoluutio sohvakohtaus.


Jos joku tietää mistä jaksosta tuo ensimmäinen on niin kerro ihmeessä!
Mulla sattuu olemaan toi sohvakohtaus videolla. Elikkäs se on jaksossa Arvaa kuka tulee illalliselle (Guess Who's Coming to Criticize Dinner). Se on se jakso jossa Homer ryhtyy ravintolakriitikoksi. Jakso on 11. kauden kolmas jakso.

10
S9E14, Haaksirikko (Das Bus)

Martin esittää suomalaista koulun järjestämässä Malli-YK-kokouksessa.

Tuo kansallistanssi laittoi minut nauramaan kunnolla...


Toi oli kyllä hyvä kohtaus. Sai simpsoneita vihaavan setänikin nauramaan  :D
Eikös vielä myöhemminkin siinä jaksossa siellä autiolla saarella Lisa kysynyt, että ettekö te oppineet mitään YK:sta ja Martin alkaa taas tanssia "suomen kansallistanssia"

11
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 26.07.07 - 12:08 »
Mulla on aina ollut suosikkina Abraham "Vaari" Simpson. Hän vaan on jotenkin niin hauska ja häntä kohtaan tuntee sympatiaa, kun Homer ei välitä hänestä aina niin hirveesti.
Vaikee selittää mikä hänestä tekee suosikin, mutta hänellä on aina hyviä juttuja ja tarinoita. Niinkun Abe väittää, että on hän on saanut kissat ja koirat vihaamaan toisiaan.  :D

12
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 26.07.07 - 12:01 »
Hit & Run Demon omistan. Ihan hauskalta peliltä se demos vaikuttaa, jos se olisi aikoinaan halvempi ollut niin olisin ostanut. Uuden simpsonit pelin voisin ostaa kun tulee, jos ei ole kamalan kallis.

Sivuja: [1]