Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dirty Homer

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
16
Tekijät / Vs: Huonoin vierailija Simpsoneissa
« : 30.09.10 - 15:22 »
Onko Simpsoneissa ikinä esiintynyt ketään niinkin ärsyttävää henkilöä että olisi tehnyt mieli heittää televisio pihalle kyseisen idiotin takia?
Surkeimmat minun mielestä:

Weird Al Yankowitch
- Jo tämän laulua ja ulkonäköä samaan aikaan katsominen ''saa verisuonet katkeamaan päässä''

Stephen Hawking on toinen henkilö, jaksossa  16x16 - Hädässä ystävä tunnetaan (Don't Fear the Roofer) selitys miksi Bart ei nähnyt Rayta, niin monimutkainen selitys että vatut tämmöinen juntti tietää mitään tieteestä, eikä kyllä kiinnostakaan. Olisivat vaan voineet pistää selitykseksi että kattotiilet joita Bart piteli olivat hänen edessä.

Sinulta on vissiin mennyt molempien esiintymisien itseironinen vivahde vähän ohi... :)
...ja tuo on muuten Weird Al Yankovic. ;)

Itse en kyllä keksi yhtään vierailijaa ketä olisi kunnolla ärsyttänyt, mutta Stan Leen (yhdysvaltalainen Marvelille työskentelevä sarjakuvakäsikirjoittaja) vierailu oli hieman päähänottava. Alussa se oli ihan OK, mutta kun hän oli antanut vinkkinsä Bartille niin sitten kyllä lähti mopo täysin käsistä. Mutta eihän se lopulta mikään "ärsyttävä" ollut.

17
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 30.09.10 - 15:16 »
Minulla ei ole varsinaista ykkössuosikkia sivuhahmoista, mutta omasta mielestäni ne kaikkein parhaimmat ovat ehdottomasti Moe, Nelson Flanders, johtaja Burns, Willy, päällikkö Wiggum, Apu ja Sarjishemmo (Jeff Albertson).

- Moe on luonteeltaan kuin mikä tahansa baarimikko, mutta kovanaamaisuutensa ja huumorinsa ansiosta hänen jutuilleen nauraa aina.

- Nelson on kiusaajahahmoksi omaa laatua, etenkin "Ha-haa"-pilkkahuuto on hulvaton.

- Flanders on joskus välillä ärsyttävä, mutta "Hi-diddly-ho!"-tokaisu on omassa sarjassaan legendaarinen. Myös hänen puhetapansa ja vahva kristinuskonsa saa leveän hymyn naamalleni.

- Johtaja Burnsin teot ovat välillä ilkeän typeriä, mutta miehen melko huono terveys ja "Excellent"-tokaisu tekevät hänestä erinomaisen sivuhahmon

- Willy on skottiaksentillaan ja "mielipuolisuudellaan" niin hauska, että vakavintakin naamaplänttiä alkaa naurattaa. Castellaneta tekee kympin arvoisen suorituksen.

- Wiggum on hieno esimerkki tyypillisestä ylipainoisesta ja laiskasta jenkkipoliisista. Azarian ääninäyttely ansaitsee myös plussaa.

- Apun puhetyyli on legendaarisen hauska, tylsimmätkin vitsit vääntyvät hauskaksi sen avulla.

- Sarjishehmmo on hulvaton parodia tyypillisestä nörtistä, joka yhä asuu äitinsä luona. Hänen sarkastiset heittonsa ja viittaukset tunnettuihin sarjoihin ovat ikimuistettavia

Muitakin erinomaisia sivuhahmoja sarjasta toki löytyy, mutta nämä ovat sitä minun kärkikastia.
Pakko kysyä että missä jaksossa on sanottu että Sarjishemmo asuu äitinsä luona?
Niitä on varmaan kyllä monia, mutta itselleni tulee ensimmäisenä mieleen jakso Gangsterien armoilla (Mayored to The Mob, 10. kausi) jossa Springfieldin sci-fi-messuilla Sarjishemmo tapaa hurmaavan tytön sarjiskojujen luona ja kysyy, että mitä mieltä hän on 45-vuotiaasta neitsystä joka asuu yhä vanhempiensa luona. Juu, mulla oli tossa äiti mutta tulipahan nyt korjattua ja annettua herralle pieni tietovinkki. ;)

18
Tää kuuluu ehkä paremmin Muista elokuvista/sarjoista lainattuja kohtia-aiheseen, mutta olkoon nyt täällä:

Elokuvan Tähti on syntynyt (A Star is Born, 1954) nimestä on parodioitu nimi kolmeen jaksoon: Neljät hautajaiset ja yhdet häät (A Star is Burn, kausi 6.), Tähti on syntynyt taas (A Star is Born-Again, kausi 14.) ja Tähdentekijä (A Star is Torn, kausi 16.).

19
Jatketaan, jatketaan...

Tässä tuli just muistettua että jaksossa Rysän päällä (Dial N for Nerder, kausi 19.) Rysän päältä-tositv-sarjan tapainen kuvausryhmä paljastaa Margen vaatimuksesta dieetiltä luistavan Homerin. Ja samaisessa jaksossa, kun Martin katoaa Bartin ja Lisan pudotettua tämän jyrkänteeltä ja Nelson alkaa tutkia juttua, niin tämä käyttäytyy samalla tavalla kuin Columbo-rikossarjan nimikkohahmo, komisario Columbo.

20
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 05.09.10 - 18:47 »
Nyt on aika tylsä yö, keksin että pelataan The Simpsons Gamea läpi niin kauan kuin jaksaa, tällä hetkellä tasolla 3 vedetään :D Tulee ainakin yötä vietettyä Simpsoneitten äärellä :D
Noh, ehdittiinkö vetää peli läpi ennen auringonnousua?  ;D

21
Menee aika paljon offtopiciksi, mutta sanon the Simpsons Gamen peliparodioita joita tiedän:
- Moral Combat(Mortal Combat)
- Snore (Shore vai mikä olikaan)
- Need For Speedo (Need For Speed)
- Grand Therft Sctrachy(Grand Theft Auto)
- Zero - Life (Half - Life)
- Medal of Homer (Medal of Honor)

Sitten kysyn muilta joitain mitä en tiedä, että mistä pelisarjoista nämä parodiat, jos edes kaikki ovat parodioita? :
- Commando & Conques
- Project Shelbyville Racing
- Neverquest
- Big Super Happy Fun Fun Game
Siinä pitäisi olla. :)
...öööhh, ja mites nää nyt liittyy muihin tv-sarjoihin ja televisioyhtiöihin?

Noh, vastataan: Commando & Conques parodioi reaaliaikastrategiasarjaa Command & Conquer, Project Shelbyville Racing taas ajopelisarjaa Project Gotham Racing ja Neverquest roolipelisarjaa Everquest. En tiedä mitä Big Super Happy Fun Fun Game parodioi nimellään, mutta niinkuin itse taso se varmaan matkii japanilaisia pelejä.
Ja muuten, tarkoitit varmaan tuolla Shorella Sporea?

Että tällä lailla. Ja jatketaas asiassa...

22
Tuossa eilisessä jaksossa Julkea takapuoli (Bart-Mangeld Banner) kohtaus jossa Tri. Hibbert jahtaa Bartia kaksitaso-lentokoneella ja heittää rokotuspiikkejä tätä päin on parodioitu legendaarisesta jännityselokuvasta Vaarallinen romanssi (North By Northwest, 1959).

23
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 01.07.10 - 21:58 »
Itse omista The Simpsons Gamen Xbox 360:llä ja legendaarisen The Simpsons Wrestlingin alkuperäisellä PlayStationillä. Omasta mielestäni molemmat ovat hyviä pelejä, eivät mitään maailmaa mullistavia teoksia ole mutta kyllä niitä pelaa jos on tylsää ja jos huvittaa.

24
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 17.06.10 - 14:43 »
Tässä vähän aikaa sitten tuli ihan kiinnostuksen nimissä katottua tämä leffa suomidubbauksella, ja kuten jo MONI muukin on täällä jauhanut niin kyllähän tämä oli aikamoista kuraa. Joitakin hyviä sivuääniä löytyi mutta suurimmaksi osaksi tämä oli järkyttävä pettymys. Ei sikäli että Simpsoneita vaivauduttiin dubbaamaan vaan siksi että miten siitä oikeastaan saatin näin kamala. Mutta noh, nykyajan suomalaiset dubbaukset ovatkin pohjanoteerauksia dubbausalalla vaikka onneksi Keski-Euroopan tasolle ei olla vajottu, että jokainen leffa dubataan.

25
Tämä ei nyt mikään maailmaa mullistava moka ole, mutta jaksossa New Kids On The Blecch kun Homer, Bart, Milhouse, Nelson, Ralph ja huijari-levyttäjä L.T. Smash saapuvat lentotukialuksella New Yorkiin, niin World Trade Centerin pohjoisen tornin sähkötorni oli poissa, jolloin molemmat tornit näyttivät aivan samanlaisilta.
Myös jonkinlainen moka on se, että kun Smash ampuu neljä ohjusta MAD-lehden pilvenpiirtäjää päin, niin koko rakennus romahtaa maahan, vaikka kaikki ohjukset osuvat kattoon ja vielä samaan kohtaan.

26
Taas lisää:

Jaksossa Homer, valittu (Homer the Great) kohtaus, jossa Kivenhakkaajat polttavat Homerin jäsenkaavun ja sen palaessa lentää henkiä ulos, on parodioitu legendaarisen seikkailuelokuvan Kadonneen aarteen metsästäjät (Raiders of the Lost Ark, 1981) loppukohtauksesta. Myös arkku johon kaavu poltetaan matkii kyseisessä elokuvassa nähtyä Liitonarkkia.

Jakson Tulevaisuus (Bart to the Future) englanninkielinen nimi on parodioitu tieteiskomediasta Paluu tulevaisuuteen (Back to the Future, 1985). Jakso itsessään myös perustuu paikoittain aikamatkustukseen.

27
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 10.04.10 - 19:02 »
Oon niille niin kateellinen,joil on paljon Simpsons-kamaa.Mul on vaa 1 juliste,Lisa-pehmo ja digiboksilla paljon Simpson-jaksoja.Niitä jaksoja digiboksilla ei sit varmaankaan lasketa kamaks.Ainii,meinasin unohtaa The Simpsons-video game pelin.
Lisään viel,et mul on paljon Simpsoneiden sarjakuvalehtiä ja sarjiskirjat "Simpsonien jouluspesiaali"(en muista nimee kunnolla)ja "Kuolleen miehen kirstu".Muuta ei nyt tuu mieleen.
Anteeksi modeeraus, mutta Muokkaa-valinta on myöskin keksitty, ettei tarvitse pistää uutta viestiä tuon takia.  ;)

28
Tällainen lappu oli lätkäisty Helsingin Kauppatorin ratikkapysäkille maanantain ja tiistain välisenä aikana. Mitä lie ituhippien propagandaa :) Tuo on jakson 7x5 - Lisan lempilammas (Lisa the Vegetarian) promokuva.

Ilmoittakaahan, jos näette näitä muuallakin tai tiedätte lappusen alkuperän.


Jaahas, taas on eläinaktivistit aukkomassa päätä. Turussa tuollaista julistetta ei ollut, mutta täällä oli bussien penkkien takanojiin pistetty manios, jossa oli kuva sikatarhasta ja alla luki "Oikeista äideistä tehtyä", matkien Saarioisten iskulausetta.

...mutta jotenkin mulla on fiilis, että tollaisia alkaa varmaan kohta ilmestyä Turkuunkin. Noh, sehän nähdään sitten.


Sori, meni vähän off-topiciksi. :-[

29
Tämä ei varsinaisesti kuulu tähän aiheeseen, mutta olkoon:

Jaksossa Kiitettävä (Lisa Get's an A) Lisa pelaa Bartin pelikonsolilla Dash Dingo-nimistä peliä, joka parodioi suosittua Crash Bandicoot-pelisarjaa.

30
Hahmot / Vs: Simpsonit-hahmoja muistuttavat ihmiset
« : 20.03.10 - 21:36 »
Omassa luokassani ei ole oikeastaan ketään Simpsonit-hahmoa muistuttavaa, mutta rinnakkaisluokalla on yksi poika joka ihan kuin Milhouse: luulee olevansa kova mutta onkin koulukiusattu.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5