Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Snpp

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7
16
Oheistuotteet / Duff-olut
« : 05.10.10 - 00:04 »
Duff Beer -olutta saa nyt Suomesta, muutamista baareista ja ruokakaupoista.

http://www.vinovinces.fi/index.php?id=2&duff=2
http://www.facebook.com/pages/Duff-beer/100147406703155

Ei ole missään nimessä Foxin siunaama, mutta ilmeisesti lain porsaanreikien vuoksi eivät voi oikein puuttuakaan.

18
Lisäksi tietokoneväritys on paljon rumempaa kuin vanhempi mikälie-väritys.

Ennen jokainen kuva väritettiin (maalattiin) käsin Koreassa.

Itse kuulun, yllätys yllätys, vanhemman tyylin ihailijoihin. Uusimmat Simpsonit-jaksot ovat näyttäneet ihan vieraalta. Ohuemmat ääriviivat ja pikkutarkempi tyyli oli minusta ihan perusteltu ratkaisu isolta kankaalta esitettävään elokuvaan. Menivät vain ryökäleet ihastumaan itse siihen niin paljon, että toivat sen myös telkkarin puolelle.

19
Minkä ihmeen 300 jakson verran Simpsoneita on muka Suomessa näytetty?

Sub esitti eilen uusintana 300. jaksoksi tituleeratun jakson, siitä varmaan sekaannus tuli.

Kiva yllätys tuo lopun puffilaatikko muuten. :)

20
Soihan siinä muutama sekunti Sibeliuksen Finlandiaakin.

21
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 09.04.10 - 19:49 »
Näitä sarjakuvakirjoja on näemmä alettu julkaista myös pehmeäkantisina versioina.

22
Kyllä sekin ennen pitkää (tai kustantajan julkaisuvauhdista päätellen ehkä hyvinkin pian) tulee suomeksikin. Readme.fi:n 2010 listoilla on jo yksi Futurama-sarjis "Futurama sarjakuvaseikkailut".

23
Itseltäni kyseinen nide vielä puuttuu, joten onkohan sitä vielä saatavilla? Se kuulostaa ekan viestin perusteella niin mielenkiintoiselta, että olisi mahtijuttu hankkia se. Muutenkin Simpsonit -aiheiset oheistuotteet kiinnostaa.

Löytyy yhä pehmeäkantista kakkospainosta sekä pokkaripainosta (3. painos). Kovakantinen eka painos on loppuunmyyty.

Pokkaripainos on fyysisisiltä mitoiltaan kakkospainosta pienempi, teksti on pienempää jne. ja hinta todella alhainen. Eli on standardipokkari, kun kakkospainos on hiukan "prameampi" ja näyttävämpi, vaikka pehmeät kannet siinäkin. Keräilymielessä kakkonen on kauniimpi hyllyssä, mutta lukukokemuksen kannalta pokkari ei häviä ja on itse asiassa hiukan pidemmälle päivitettykin.

Hintoja voit kätevimmin vertailla täällä olevilla suorilla linkeillä molempiin versioihin eri kaupoissa.

24
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 18.03.10 - 18:13 »
Bookplussassa on nyt sarjakuvakirjat 9,95 ja lehdet 3,95. Aika läjän tilasin.  ;)

25
Kirjasta on ilmestynyt nyt myös huippuhalpa pokkariversio. Hinta on vain noin 8-9 euroa paikasta riippuen. Kirjakaupoista sitä saa jo nyt ainakin tilaamalla,. mutta muutenkin ilmestyy pokkaritelineisiin lähiviikkoina, mahdollisesti myös lähimarkettiisi.

Kirjan 2. painosta on tietääkseni myös hiukan jäljellä. Jos joku ihmettelee, että olihan 2. painoksessakin pehmeät kannet, joten mitä eroa 2. ja 3. painoksella sitten on, niin tässä lyhyesti. Kakkospainoksen  ulkoasu ja formaatti on "prameampi" kuin pokkaripainoksessa, kuten asianlaita normaalisti muidenkin pokkariksi tehtyjen kirjojen kohdalla on. Paperi on erilaista, taitto väljempää ja kansissa enemmän kiiltoa jne. Nämä edulliset pokkarit ovat standardikokoisia ja täten Simpsonit-kirjankin pokkariversio on 1. ja 2. painosta pienempi ulkomitoiltaan ja tekstin kooltaan, mutta sinänsä sisällöstä ei ole mitään karsittu.

Oikeastaan asia on päinvastoin. Kirjaan on taas hiukan päivitetty loppupäätä ajan tasalle. Jos sinulla on 1. tai 2. painoksen kirja, voit lukea 3. painokseen tehdyt lisäykset/muutokset kirjan oheislinkkisivulta.

Eli tuolta sivulta kausien 20 ja 21 kohdalta löydät uusitut sivut.

26
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 17.01.10 - 16:52 »
Noh, paljoa ei vielä minua kiinnosta, kun aiemmat kaudetkin pitäis bokseina alkaa hankkimaan, kun mutsi heitti pois ne videokasetit, mihin oli nauhotettu koko 1. kausi 2.n ja 3.n kanssa  >:(. Eli lähtöviivalla vielä ollaan... :(

Nyt olisi hyvä hetki. Anttilassa näytti olevan ensimmäiset kausiboksit 12,95/kpl ja muut muistaakseni 17,95 tai 19,95. En nyt niin tarkkaan katsonut, että oliko ihan kaikkia kausia tarjolla, mutta halvalla saa Simpsonit-settiä kasaan nyt.

27
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 17.01.10 - 02:11 »
20. kausi on nyt julkaistu USAssa DVD:llä ja Blu-Rayllä. Mutta arvatkaapas mitä? Sepä ei sisälläkään sen paremmin kommenttiraitoja, poistettuja kohtauksia kuin muitakaan ekstroja!

No on siellä yksi... Esikatselupala Morgan Spurlockin Simpsons-dokumentista, joka esitettiin ENNEN kuin boksi julkaisitiin.

Edes valikot eivät ole animoituja, vaan mustavalkoinen tietokonekynällä tehty viivatuherrus.

Rahastuksen makua. Tämän juhlasetinhän olisi pitänyt olla se kaikkein laajin ja komein.

Taidanpa tyytyä tuleviin Sub-tallenteisiin parempaa settiä odotellessa. Kai sellainenkin vielä joskus tulee kuitenkin.

28
Näkyykö sulla Fox? ;)

Eikun hyviä kavereita, joiden avulla saa HD-tallenteen meren yli näppärästi. :)

Dokkari on muuten katseltavissa myös Foxin sivuilla, mutta rajattu amerikkalaisille. Sen pystynee kiertämään jonkun avoimen proxyn avulla.

29
Morgan Spurlockin dokumentti Simpsoneista esitetään USAssa sunnuntaina.

Hyvä on Spurlockin dokkari, toivotaan että Sub esittää sen ennen pitkää.

30
Morgan Spurlockin dokumentti Simpsoneista esitetään USAssa sunnuntaina. Ohjaajan avustaja ystävällisesti lähetti julkaistavaksi pienen esikatseluklipin sekä Mr Plow -musavideon, jonka on remixannut Moby.

http://www.snpp.com/special/

Saatan myöhemmin vielä lisätä tuonne kaikki 6 Mobyn remixiä mp3na.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7