Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - peikkko

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
kun ei omaa hyviä piirrustus taitoja, niin mitäs sitä nyt turhia. onhan sitä tullu kokeiltua minkä näkösiä Simpsoneita saa aikaan, mutta ei ne oikein ikinä onnistu.

47
mä en kyllä edes muista tarkalleen, kun aina pienenä katselin niitä velipojan kanssa joskus -90 luvulla. tarkemmin aloin seuraamaan vuonna 2000, kun niitä vitsejäkin alkoi jo tajuamaan.

48
näitä on monta :D aina tulee eri jakso mieleen. jakson nimeä on muista, mut siinä lopussa Homer ja Bart on kalassa ja puhuu siinä jotain, ni se on nyt ainaki mieleenpainuvin. se tuliki tossa vähän aikaa sitten.

myös salaiset kansiot tyyppinen jakso oli mieleenpainuva, kun Burns oli saanut yöksi radioaktiivista ainetta itseensä ja Sprinfieldiläiset luuli sitä alieniksi.

49
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 13.01.07 - 23:38 »
nintendolle on kaks peliä, eli nehän on jotain kymmenen vuotta vanhojaki jo tai enemmänki. niitä ei oikein ikinä jaksa pelailla ajan kuluks kesällä mökillä, ku ne on sen verran vaikeita. hyviä pelejä ne kuitenki on.

50
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 07.01.07 - 18:09 »
Eiköhän se ole tuo Dan Castellaneta, jos tekee Homerin äänet.
 :doh:

tällä mennään.

51
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 06.01.07 - 21:25 »
Bart.
tätä ei varmaan tarvi edes selittää? Bartin nauru on jotenkin ihana omalla tavallaan.

Gil.
sillä on aina joku uus juttu, esim työpaikka ja joku tulee pilaamaan sen :'D

merimies.
..vai mikä sen nimi nyt olikaan, joka sanoo aina "arrr" ja polttelee piippuaan.

Sivuja: 1 2 3 [4]