Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - peikkko

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
silloin kun muistan. ei oikein inspaa katsoa noita dvd bokseja, kun ne on nähty jo moneen kertaan. monesti jää myös subilta katsomatta simpsoneita, kun sieltäkin tulee monesti nähtyjä jaksoja. yleensä aina katson päivällä mikä jakso tulee ja illalla jos muistan, niin katson sen. koulunkaan takia ei oikein ehdi katsoa.

32
Hahmot / Vs: Margen hiukset
« : 25.08.07 - 22:10 »
Mulle se on kyllä käytännössä ihan sama, kunhan hiukset pysyvät tuon mallisina.

näinpä. se riippuu varmasti piirtäjistä millainen sinisen sävy Margen hiuksissa on. kunhan se väri ja malli vaan pysyy samana, niin on hyvä.

33
hähä, onhan noita muutamia kivoja lauluja. parhaimmat jotka muistan nimeltä on I want candy ja Everybody hates Ned Flanders. ja onhan se leffan Spider pig myös hyvä. ;D

34
Oheistuotteet / Vs: Kukunor
« : 07.08.07 - 00:12 »
onko se tennispalatsissa oleva leffasäläkauppa kukunor? aina on vaan tullut käveltyä ohi ja viimeksi tajusin katsoa sen kaupan nimenkin, niin mietin että onko nämä nyt yksi ja sama asia?

35
suurin pettymys tässä leffassa oli juoni. toi maailman pelastus on jotenkin niin perussettiä joka leffaan. jutut oli kuitenkin hyviä ja se teki leffasta hyvän. ei luoja, että repesin sille kirkko-kohtaukselle, jossa Homer toivoi Flandersin olevan homo :"D täytyy nyt venailla tätä dvd :lle ja sen ekstroja.

mä epäilen tota jatko-osaa, tai että ei sitä nyt ainakaan vielä pitkään aikaan olisi tulossa. muutama vuosi pitää varmasti odottaa, jos ja kun se sitten ilmestyy.

36
Tässä oisi taas pari simpson työtä!

Toi tikku ja takku kuva on tehty kaverille joulukortiksi ja toinen on treehouse of horror kansikuva
Kuvista saa antaa kritiikkiä jos se on sallittua.onpa hyvin piirrettyjä ! itse saisin piirrettyä tuollaset vaan läpipiirtämällä, jos edes silloinkaan kunnolla. :p

37
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 17.07.07 - 19:57 »
olikohan se nyt plazan sivuilla missä lukee kaikki dubbaajat, siis jokaisen hahmon dubbaaja on kirjattu sinne. kuulostaa tosi hyvältä se dubattu versio, kun esimm Rodin dubbaaja on Anna Abreu. siellä on myös haastattelu miksi simpsonit dubattiin, lue se täältä.

38
Oheistuotteet / Vs: Kukunor
« : 04.07.07 - 23:37 »
tuollahan on kaikenlaista kivaa simpsonit sälää, täytyy harkita ostosten tekoa. osa vaan on jotenkin liian kalliita, esimm olkalaukku 40e ja bart t-paita melkein 30e, ehh.

kisaakin odottelen innolla. :>

39
mä en edes muista millaisia kaikkia sohvakohtauksia on ollut, mutta sellaset, missä Matt Groening käy on yleensä hyviä. myös toi universumi kohtaus on hyvä. ;D

40
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 01.07.07 - 23:06 »
ai kamala mitä dubbaajia tulossa ! :"D jjoo, kyllä se täytyy sitten dvd :ltä katsoa. eipä taida olla kauhean suosittu leffateattereissa tuo dubattu versio, siellä on suunnilleen pelkkiä pikkuisia katsomassa, jotka ei osaa vielä lukea eivätkä tajua niitä vitsejäkään. originaali kunniaan !

ja jos oikein muistan, niin eikö tässä leffassa vieraile Green daykin? niin että mitenkäs on sen suomi dubbauksen kanssa, ketkä dubbaa nämä?

41
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 01.07.07 - 22:54 »
ei ole kuin kaksi tuotantokautta dvd :llä ja suosikista yksi juliste. en edes sinänsä tarvitsisi mitään simpsonit fanikamaa, mutta sellainen oikea kunnon leffajuliste voisi olla kiva tuon vanhan tilalle. :p

42
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 01.07.07 - 22:51 »
telkku.comissa oli jotain mainostusta ja päätin katsoa millaiset sivut on ja sitten rekisteröidyinkin jo tälle foorumille.

43
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 06.06.07 - 12:22 »
Andy McCoy: Otto
Ari Koivunen: Lisa Simpson
Jope Ruonansuu: Comic Book Guy
Keith Armstrong: talonmies Willie
Kimi Räikkönen: se vinkuvaääninen ja finninaamainen teinipoika
Päivi Räsänen: Helen Lovejoy
Tony Halme: Drederick Tatum
Urpo Martikainen: Kent Brockman

Nämä tulivat ulkoisen olemuksen / ammatin / ihan vain pelkän äänen perusteella nopeasti mieleen...

hähä, nää toimis kyllä hyvin :DD

mun mielestä tää suomeksi dubbaus on ihan turhaa koko leffalle, koska se huonontuu jo vitsien kohdalla paljonkin. ja jos tässä vaan yritetään sitä, että pienemmätkin katsoisi tän leffan, niin onko ne aiemmin sitten tajunnut ne vitsitkin? nehän vaan suunnilleen istuu paikallaan ja muiden nauraessa katsoo muita ihmetellen, että "aha.. olipa hyvä juttu.."

44
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 10.05.07 - 18:34 »
onhan noita turhia hahmoja, esimm koulun mussan maikka, onko sillä ollut paljoakaan osia jaksoissa? mutta jos näitä menisi poistelemaan, niin sitten sieltä kuitenkin puuttuisi jotain eli näin on hyvä.

45
mun mielestä noilla vanhemmilla tuotantokausilla ne vitsit on ollu pikkasen parempia ja kyllä se taso on uudemmilla kausilla laskenutkin. simpsoneita on kuitenkin tehty jo nii kauan, että voihan se olla niinkin, että tekijöillä alkaa olemaan ideat lopussa.

Sivuja: 1 2 [3] 4