Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - thebart

Sivuja: 1 [2] 3
16
Hahmot / Vs: Margen hiukset
« : 07.06.08 - 22:36 »
MArge on NIIN ihanan näkönen kun sillä on hiukset auki, rakastan sitä tukkaa sellasena, mut tietenki pitää saaha vähä omaperäisyyttä ja hauskuutta ohjelmaa..  ;D

17
Hahmot / Vs: Bartin liitutaulukirjoitukset
« : 04.06.08 - 18:27 »
Hauskin on ollut varmaan, että Montanan pääkaupunki ei ole Hannah.  ;D Ja mieleen on jääny 1. tuotantokausen ekassa jaksossa että en aio odotelle 20 vuotta seuraavaan elokuvaan.

18
Tiedättekö, mikä sen jakson nimi(ja miltä tuottikselta) on, jossa Bart saa kokeesta 100/100 ja hänelle pidetään "hienot" juhlat, ja jossain leikissä Ralph vaan pyörii olohuonetta ympäri ja hokee jokaisen kohdalla "duck duck duck duck duck duck duck duck"? Se on vaan niin paras :D

Oliko tämä se jakso, jossa Nelson muutti Simpsoneille asumaan? Ja Lisa huolestui ylipainostaan...

19
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 26.05.08 - 13:55 »
mulla khyl menee hermot siihe aasialaiseen naiseen ku sil on sellanen HIRVEE ääni, mut ei sitä sit varmaa vois poistaakkaa.. 8)

20
20. tuotantokausi on nyt vahvistettu.. Ku ääninäyttelijätki saa nyt enemmän palkkaa.. ;D (puol miljoonaa dollaria.. yheltä jaksolta :D)

21
Niillä menee huoneet aina sekasi ;D Ainaki koira joka petti jaksossa Bart ja muut laittavat salakuuntelu "laitteen lisan ikkunan puun runkoa pitkin kävellen ja sitte siinä lapsen vahti jaksossa lisa kiipeä maggien huoneesta Bartin huoneeseen puuta pitkin ;D Ymmärsitte varmaa ;)

22
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 18.05.08 - 11:51 »
Ringo Star?
 niimpä muutes.. se oli kans hyvä :3


Missä jaksossa Ringo on ollu?? Oon nii Betales fani!!!! ;D

23
Hahmot / Vs: Simpsonit-hahmoja muistuttavat ihmiset
« : 20.01.08 - 13:01 »
Mää ite oon aika viisas.. ::) 10 kokeista.. Mun isoveli on aika keppostelija, se aina kirjottaa joka paikkaan kaikkee (siis esim. lumiseen autoon..) äiti siivoo täällä joka toinen sekunti, mutta käy kuitenki töissä.iskä on päinvastane ku Homer.. Soitan muuten huilua, en saksofonia, mutta osaisin varmaan soittaa saksofoniakin... 

24
Oltiin MAllorcalla, nii siellä oli sellasta kuningatar jäätelöä joka oli simpsons paketissa.. (ruotsissaki oli, haaparannassa)

25
miten joku voi olla  niin hyvä piirtään, että saa sellasia simpons jaksoja?

26
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 15.10.07 - 14:00 »
Siinä yhessä jaksossa kun Marge "herätti kysymyksen rakkaudesta" Niin bart ajatteli niitä pilapuheluja ja kaikki tuli peräkkäin...

27
Kyllähän ne vähän toistaa itseään..

28
Hahmot / Vs: Bartin hölmöin tempaus
« : 07.10.07 - 19:51 »
Se oli tosi hyvä kun bart ja milhouse pysäytti sillä kellolla sitä aikaa.. siinä kauhutarinoissa..

29
No kattokaapa mun ja kaverin piirtämiä tietsikalla.. niin loistavia  ;)  :doh:

30
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 29.09.07 - 11:44 »
Parhaita on ehdottomasti Homer, Bart, Nelson, Ralph, Jasper, yksikulmakarvainen vauva, hullu kissanainen (oli paha kun oli ennen hyvä juristi), Gil, Yeeees ukkeli (tosi paha ääni) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_recurring_characters_from_The_Simpsons tuolla on paljo ukkeleita..

Sivuja: 1 [2] 3