Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - thebart

Sivuja: [1] 2 3
1
nojoo, kyllähä ne tieteki joskus loppuu ja vähä omituista sitte on varmaa jos vaihtuu ääninäyttelijät ku ei ikuisesti sitä jaksa.. mutta hei pitää iloita mitä nyt on ja sitte päivä kerrallaa, ei vielä saa surra tulevaa ;DD

2
uusi intro on ihan ok, mutta siinä käytettiin liikaa 3D:tä. ajatelkaa jos simpsoneista tulisi pelkkä 3D sarja! kamalaa!

ihan samaa mieltä, 3D ei oo kyllä hyväksi ! no erilaineha toi on ku se entine sen jaksaa varmasti katsoa useammi kuin entisen mutta oisin mielummin ehkä halunnut saman entisen alkupätkän mutta sitä olisi vain uudistettu, tarkennettu ym. mutta hauskoja yksityiskohtia kyllä löytyy ! jotkin ehkä vähän liian yliampuvia.. arvosana ois luokkaa 9-

3
No joo, oon nyt vähän kyllästynyt kun koulut ja kaikki on alkanut eikä ehdi edes katsoa, mutta kyllä se sitte ku lom alkaa.. :D Mutta ei jaksa katsoakkaan niitä joita tulee tällä hetkellä subilta ku on nähny ne niin sata kertaa..

4
No siis kyllähän vitsit aina välillä toistuu, mutta kyllä jaksot ovat kuitenki parantuneet. ehkä olen tätä mieltä koska olen nähnyt kaikki vanhat jaksot sata kertaa, nii on kiva nähdä taas uusia :)

5
Lisa the greek on tosiaan aika koskettava jakso juuri silloin kuin homer katsoo sitä että rakastaako lisa häntä.. ja sitte bart ja lisa on siellä et lisa rakastaa homeria.En muista oliko se ennen kuolemaa vai sitten pumppu pettää jaksossa kun näin vain pätkän kun homer kertoi perheelleen jotain surullista oikeasti aloin itkemään. Itkemään. :'( :laugh:

6
Paras Marge jakso on se kun Marge saa rinnat (en muista jakson nimeä.), koska Yleensä Marge jaksaa vain nalkuttaa ja valittaa, mutta tässä jaksossa Marge on hiukan erilainen. Ja kehtaa vielä paljastaa siellä lopuksi ne.  ;) Tämä jakso on erityisesti jäänyt mieleen "Marge jaksoista"

7
Jaksossa Herran Ylistys (jossa ned toteuttaa sen mauden toiveen) niin kun se kristillinen laulaja tulee siihen huvipuiston eteen (kun ned on juuri sulkenut(lopussa) nii ku se tulee nii sillä on punane liivi päällä mut sit ku kuva on toiselta puolelta nii sit sil ei enää oo sitä. :P

8
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 28.07.08 - 12:30 »
Toivottavasti jatko-osa tehtäis joskus.

Nelosen teksti-tv:ssä lukee, että Matt Groeningin mukaan tulee toinen elokuva, mutta julkaisuaikataulu on vielä avoinna.

Staran nettis sivuilla kerrottiin et se elokuva tulis n. vuonna 2012 eli neljän vuoden päästä.. kauemminkin saattaa mennä.. sit et sen edellisenki elokuvan tekemiseen meni neljä vuotta ni eiköhän oo samaa luokkaa nytki (siis jos toinen simpsons elokuva tulee..) Tuntuu ouolta sanoo sitä jatko osaksi.. :) Aiheena vois olla joku et bart mokaa todella pahasti jotain ja siitä seuraa jotain ja jotain erikoista.. ja sit kerrottais muistaki..

9
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 08.07.08 - 21:56 »
Ringo Star?
 niimpä muutes.. se oli kans hyvä :3


Missä jaksossa Ringo on ollu?? Oon nii Betales fani!!!! ;D

Joo Ringokin on oli tosi hyvä ja hauska  ;D Katsoin kyseisen jakson aika vasta... :)

10
Ohohohohohohoho... tiiätte varmaa et tarkotin sitä universumi juttua  ;D Se evoluutioki on iha hyvä..  :)

11
Se evoluutio on hyvä kun homer sanoo cool, ku jossaki toisessa se sano wauu! nii mua ärsyttää se!!Siinä on paha ku se päättyy siihe homerin päähä..  ja sitte se on hyvä missä homer esittää   
sitä salaista agenttia 86, jossa se kävelee niiten ovien läpi sen on hauska. Sitte se on myös hyvä missä ne jää sinne lukkojen taakse, se naurattaa! Sekin on hyvä ku simpsonit menee sinne sohvalle, ja sitte siihe tulee uudet ja uudet ja uudet ja uudet ja se koko talo pursuaa simpsoneita! Ja se manga juttu, jossa ne tulee sellasina japanilaisina manga sankareina siihe! Listaa tähän nyt vähä..  :D Ja vielä se missä ne tulee sellasina vanhanaikaisina Walt disney hahmoina siihe käet ja jalat haarallaan ja heiluu siinä se kyllä naurattaa! Ja kun Simpsonit tekee parodian siitä Beatlesien Sgt, Peppersin levyn kannesta.. oon nii beatles fani.

12
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 18.06.08 - 14:30 »
Ainiin ja vielä on Homerin ja Bartin omakirja.. unohin ne kokonaa.. oi skiva saaha semmonen simpsons aiheinen avain

13
Olisin Maggie, koska silloin voisin vai katsoa perheen touhua.. eikä voisi joutua pulaa... ;)

14
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 08.06.08 - 23:40 »
Ja oon saanu lisäks SEllasen ison julisteen jossa on koko springfield ja kaaiikki oudotkin ukot (siis sellaset jotka ei oo aina, mu tei kuitenkaan ketää tunnettui..) ja panoraama julisteen jossa on vakio sprinfieldiläiset. Ja Bart hiirimatto

15
Hahmot / Vs: Bartin liitutaulukirjoitukset
« : 08.06.08 - 23:37 »
Hauskin on ollut varmaan, että Montanan pääkaupunki ei ole Hannah.  ;D Ja mieleen on jääny 1. tuotantokausen ekassa jaksossa että en aio odotelle 20 vuotta seuraavaan elokuvaan.
Tuo toinen kirjotus kylläkin oli 19. tuotantokauden ekassa jaksossa eikä ensimmäisen...

Juu, jäi vissii 9 välistä  ;D

Sivuja: [1] 2 3