Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HJS

Sivuja: [1] 2 3
1
Jäi vaivaamaan joten kysytään nyt täällä, eli minkähän luvun Maggie piippasi tuossa kassakohdassa? En saanut selvää tuosta videosta. Sama numero kuin ennen se kuitenkaan ei ollut.

Muuten ihan ok intro. Hauskoja pikku yksityiskohtia esim. Sideshow Bob yrittää tappaa Bartia. Simpsoneilla uusi tv:kin näemmä. Lopussa häiritsi se, miten 'tönköltä' tuo Simpsonien tv näytti.:)

2
Ei ole tieto, vaan puhdas veikkaus, että luultavasti 11. kauteen on ostettuja esitysoikeuksia jäljellä ja noihin välissä oleviin ei.
Kyllähän Sub on näyttänyt maratooneissa silloin tällöin noita välissä oleviakin kausia, että tuosta tuskin on kyse. Ihmetellä kyllä täytyy, miksi Sub rupesi juuri nyt näyttämään 11.kauden jaksoja kun boksikin tuli pari viikkoa sitten myyntiin. Olisi tosiaan kyllä hyvä kuulla selitys sille.

3
Hyvältä kirjaltahan tuo vaikuttaa. Hyvä juttu, että nimenomaan Paakkinen teki tämän kirjan, sillä tavallisena fanina varmaan tiesi, mitä muutkin Simpsonit-fanit haluavat tietää suosikki-ohjelmastaan. Minusta ainakin varsin kiinnostavan oloista sisältöä tuohon on laitettu.

No, pitänee kait tämä joskus hankkia jahka tulee kauppoihin...

4
Viimeinkin joku teki tästäkin aiheen sillä itsellä on ollut jo kauan aikaa kaksi jaksoa mietittynä vastaukseksi tälläiseen aiheeseen.

Ylivoimaisesti koskettavimmat jaksot ovat mielestäni ''Lisan ensimmäinen sana'' ja ''Homerin äiti''. Molempiin jaksoihin samat perustelut, eli noiden jaksojen loput ovat niin koskettavia, että joka kerralla kun katson ne, tulee väkisinkin kylmät väreet. Kolmas jakso, mikä tulee näin äkkiseltään mieleen on ''Ennen kuolemaa''. Se jakso on mielestäni koskettava, koska lähes koko loppujakson ajan siinä vallitsee jotenkin vaisu tunnelma. Ei kuitenkaan pärjää noille em. jaksoille koskettavuudessa.

5
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 20.07.08 - 22:28 »
On kyllä komea kansi.

Kyllä! Mutta silti itse en oikein ole innostunut tuosta 11. kaudesta sillä 9.-ja 10. kausi olivat jo melko huonoja. Eikä ole Simpsonit enää innostaneet muutenkaan niin paljoa kuin ennen.:/

6
Nelosen tekstikanavalla lukee, että Matt Groening on sanonut uuden elokuvan olevan tulossa. Ensi-illan ajankohtaa ei kuitenkaan vielä tiennyt.

7
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Lausahdukset
« : 20.06.08 - 22:35 »
Apun ''Thank you, come again!'"
Hm, en tiedä sanooko tuollakin tyylillä, mutta itse tyykkään enemmän tästä Apun versiosta: "Thank you, please come again"
Kyllä ainakin vanhemmissa jaksoissa Apu sanoo tuon ilman please-sanaa. Onkos tuo sitten uudemmissa jaksoissa noin, kun en ole katsellut niitäkään vähään aikaan. Eipä tuolla oikeastaan mitään väliä ole, pidän molemmista versioista.

8
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Lausahdukset
« : 18.06.08 - 23:33 »
Apun ''Thank you, come again!'' on suosikkini sillä hän huutaa sen aina niin iloisesti, mikä tekee hänen äänestään entistä hauskemman kuuloisen. Apun ääni on muutenkin oma suosikkini sarjassa.

9
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Repliikit
« : 14.06.08 - 20:41 »
Katselin tuossa 3. tuotantokauden jakson Ihmemaila, jossa Homer jälleen ''fiksusti'' opettaa Bartia:

''No matter how good you're at something, there is always about million people better than you''

Tottahan tuokin kyllä on.

10
Lainaus
2. tuotantokausi näyttäisi tulevan Subilta ensimmäisen perään. Hyvä näin, vaikkakaan itseäni ei kiinnosta tippaakaan nähdä näitä samoja jaksoja jotka löytyy dvd:ltä.

Itselläni ei ole tuota ykköskauden boksia ja missasin aika monta jaksoa viimeksi kun tuli nuo jaksot, joten minulle ihan mukava juttu. Enkä ole kakkoskauden jaksojakaan vähään aikaan katsellut.

Edit. Hienosti osaan lainata.

11
http://television.aol.com/photos/best-tv-comedies

Tuolla sivulla siis valittu parhaat komediat ja (yllätys, yllätys) Simpsonit ykkösenä.

Klikkailkaa tuolta sitä nextiä niin päädytte aikanaan sinne Simpsonien kohdalle.

12
Muu Simpsonit-aiheinen / Uutiset ja haastattelut
« : 25.04.08 - 19:18 »
Eli tässä aiheessa voitaisiin keskustella Simpsoneihin liittyvistä uutisista kaikkialta maailmasta.

Aloitan ottamalla puheeksi tuon tänään tälle sivulle ilmestyneen jutun. Elikkäs Sub aloittaa ykköskaudesta näyttämään Simpsoneita. Toista kertaa siis tänä vuonna tulossa. Nyt saisi kyllä Sub jättää ne uudet jaksot joksikin aikaa ja alkaa näyttämään vanhempia jaksoja vaihteeksi. Toivottavasti alkaakin sillä revin kyllä hiukset päästäni jos tuon 1. kauden jälkeen aletaan näyttämään 17. Epätodennäköistähän tuo on, mutta samantapaisesti on käynyt ennenkin. Toivotaan ettei Sub tee nyt sitä.

13
Hahmot / Vs: Homerin idioottimaisimmat temput
« : 14.04.08 - 20:11 »
Kyllä ne idioottimaisimmat temput taitavat Homerilla olla kaikki töppäilyt ydinvoimalassa ja kaupungin vaarantaminen. Mutta jos noita ei lasketa niin luultavasti jakson ''Bart the daredevil'' temppu jossa hän yrittää hypätä rullalaudalla Springfieldin rotkon yli.

14
No pakko tämä on nyt laittaa tänne kun kaikilta näyttää unohtuneen, eli kaikki varmaan elokuvasta huomasivat minkä merkkinen kännykkä Homerilla oli. Nokiahan se, ainakin soittoäänestä päätellen.

15
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 06.04.08 - 12:35 »
Elokuva voisi olla vähän samantyyppinen kuin jakso ''22 short films about Springfield'', eli jokaisesta perheenjäsenestä kerrottaisiin oma tarinansa esim. Homer pyrkii presidentiksi, Marge ryhtyy elokuvatähdeksi ja lapset tekevät myös omia juttujaan. Eli vähän samanlaista kuin itse sarjassa, mutta vähän ''suuremmin''. Elokuvan lopussa perheen jäsenet voisivat istahtaa sohvalle ja kertoa toisilleen viimepäivistään. Elokuvassa näkyisi myös kuinka perheen jäsenet menettävät kaiken oltuaan huipulla.

Tämä tosin tarkoittaisi sitä, että sivuhahmoja ei ainakaan nähtäisi kovin suuressa roolissa. Hieman tylsähkö idea, mutta parempaakaan en keksinyt. Näkeepähän, että en ole mitään käsikirjoittaja-ainesta.

Sivuja: [1] 2 3