Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Snpp

Sivuja: [1]
1
Oheistuotteet / Simpsons World - jättijakso-opas
« : 31.10.10 - 19:19 »
Simpsons World - The Ultimate Episode Guide eli jättimäinen jakso-opaskirja on nyt julkaistu. Sisältää kaudet 1-20 ja peräti 1200 värisivua. Pohjana aikaisempien kirjojen kaudet 1-14, mutta nekin uudistettuna ja laajennettuja. Päälle siis 6 kautta kokonaan uutta tavaraa.

Ihan maltillisesti jopa hinnoiteltu kokoon ja nelivärisyyteen nähden. Esimerkiksi Akateemisesta ja Amazon UK:sta vain n. 72 eurolla. Ja ainakin tällä hetkellä vielä halvemmallakin PlayTraden kautta.

Lisäinfoa englanniksi

2
Oheistuotteet / Duff-olut
« : 05.10.10 - 00:04 »
Duff Beer -olutta saa nyt Suomesta, muutamista baareista ja ruokakaupoista.

http://www.vinovinces.fi/index.php?id=2&duff=2
http://www.facebook.com/pages/Duff-beer/100147406703155

Ei ole missään nimessä Foxin siunaama, mutta ilmeisesti lain porsaanreikien vuoksi eivät voi oikein puuttuakaan.

3
Anteeksi enkunkielinen aiheotsikko, mutta noin hurjaa otsaketta ei tee mieli muuttaa. :)

Dokumentaristi Morgan Spurlock ohjaa Simpsoneiden 20-vuotisdokumentin "The Simpsons 20th Anniversary Special in 3-D on Ice", joka esitetään Yhdysvalloissa 14.1.2010.

Faneilla, jotka joko näyttävät tai kuulostavat Simpsoneilta, on mahdollisuus päästä mukaan dokumenttiin. Meikäläisten harmiksi karsinta järjestetään kaukana San Diegossa parin viikon päästä.

Toivoa sopii, että Maikkarikin tämän esittää.

Niin... ja todettakoon vielä, että nimestä huolimatta dokkari ei ole 3D eikä tapahdu jäällä.

Lisätietoa englanniksi

4
Simpsoneiden ensimmäinen varsinaisesti 20. kaudelle tuotettu jakso esitetään USA:ssa 15.2. ja uutta on se, että se esitetään teräväpiirtona. Samalla alkuintro on uudistettu uuteen uskoon. Kaiketi tämä tarkoittaa myös sitä, että kuvasuhde muuttuu 4:3:sta 16:9:ksi.


5
Oheistuotteet / Ftalaattivaroitus
« : 10.12.08 - 17:13 »
Täältä löytynee kohderyhmää... Älä syö imukuppia ;)

Imukuppi-Simpsoneista löytyi vaarallista ftalaattia
http://www.hs.fi/videot/1135241881693?kategoria=Uutiset&sivu=1

6
Tästä historiikkikirjasta on mainittu parissakin ketjussa, mutta kummankaan otsikko ei ole oikein kuvaava, joten ylläpidon luvalla perustan oman ketjun tälle aiheelle.

Kirja "Simpsonit - Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä" julkaistaan virallisesti tämän viikon torstaina, 25.9.2008, mutta joihinkin kauppoihin se voi ehtiä jo ennen sitä.

Tässä virallinen kuvaus 265-sivuisesta kirjasta:

"Jouni Paakkisen Simpsonit – Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä johdattaa sarjan syntyyn ja kehitykseen, kohokohtiin, kätkettyihin jekkuihin ja kummallisuuksiin. Miten sarja sai alkunsa? Miten Simpsons-jakso syntyy, miten syntyvät Homerin, Bartin tai Moen ääni? Entä
muistatko, minkä värinen oli Smithers oli esiintyessään sarjassa ensimmäisen kerran?

Kirjan jokaisen aukeaman alalaidasta löytyy Simpsons-triviavisa, ja tietysti kirjassa on myös parhaita
lohkaisuja kautta sarjan historian.

Jouni Paakkinen on aiemmin julkaissut mm. suositut kirjat Yhdeksänmetrinen maasika, Agentti Appelsiini ja Varoitus! Älä niele nauloja! Englannin kielen opettaja Paakkinen on vannoutunut Simpsonien ystävä sekä maailman laajimman fanisivuston ylläpitäjä."

Tähän mennessä kirjasta on juttua julkaista täällä Simpsonit.orgissa ja Vakka-Suomen Sanomissa, mutta jo tällä viikolla juttuja on luvassa lisää. Niitä lisätään mahdollisuuksien mukaan kirjan omalle sivulle.

Kiitos mielenkiinnosta! Toivottavasti kirja viihdyttää, eikä pelkästään kiihdytä.  ;D

---

Edit: Tässä linkki BookPlussaan, josta kirjan voi tilata.

GOR
 

Sivuja: [1]