Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - homersimpsondoh

Sivuja: [1]
1
Oheistuotteet / Ideoi oma Simpsonit-peli!
« : 05.08.11 - 20:37 »
Kun näitä Ideoi oma-topiceja on kertynyt tänne foorumille jo muutama, niin ajattelinpa nyt jatkaa niiden historiaa. Topicin tarkoituksena on kertoa, millaisia pelejä tämän foorumin käyttäjät tekisivät Simpsoneista, jos heille tällainen tilaisuus joskus tulisi.

Minä aloitan:

Nimi: Bart Simpsonin haastehemmotestipeli

Juoni: Nelson on varastanut Bartin skeittilaudan. Hän sanoo antavansa sen takaisin Bartille, jos tämä suorittaa Nelsonin antamat haasteet mukisematta, oli se sitten esim. poliiseja pakoon juokseminen tai Homerin suututtaminen. Matkalla Bart kohtaa kaikenkarvaisia päävastuksia ja peli huipentuu siihen, kun Bartin pitää voittaa Nelson skeittikisassa, jotta saisi laudan taas kokonaan itselleen.

2
Minkä oikean elämän paikan haluaisit vilahtavan jossakin Simpsonit-jaksossa. Omasta mielestäni olisi kiva, jos Simpsonit kävisivät vaikka Helsingin satamassa, kauppatorilla ja Korkeasaaressa. (Kyllä, katsoin sen pätkän Chuckista). Pitäisin myös, jos perhe kävisi Valkoisessa talossa kiusaamassa poliitikkoja.

3
Oletko nähnyt Simpsonit-aiheisia unia? Itse näin viime yönä sellaista unta, että Frank Ormand ei ollutkaan kuollut autokolarissa, vaan hän kuoli niin, että joku tyyppi hakkasi hänet kuoliaaksi.

4
Mikä on siis ollut paras jakso, jonka päähenkilö on ollut Apu? Omasta mielestäni ehkä Suuri kahdeksikko, koska siinä jaksossa on se hyvä kohta, kun Apu huudahtaa: Oh, Calcutta! ;D

5
Ideoi siis oma Simpsonit-paikka.
Kirjoita nämä:

Työntekijät, jos on joku liike ym.
Nimi paikalle.
Mitä paikassa tehdään.
Kuka omistaa paikan. (Tätä ei ole pakko kirjoittaa).
Missä se sijaitsee.

Keksin nyt oman:

Nimi: Restaurant of Passion.
Työntekijät: Kimeä-ääninen teini, Johnny Tightlips (On töissä ravintolassa, jos ei ole mafiahommia.) ja Marge menee sinne töihin.
Paikka: Ravintola.
Omistaja: Hank Scorpio. (Muutti Cypress Creekistä Springfieldiin ja avasi ravintolan ansaitsemillaan rahoilla.)
Sijainti: Springfield, lähellä Kwik-E-Martia.

6
Nimi kertoo kaiken. Omasta mielestäni paras jakso noista on Vihamies, koska tämä on humoristinen jakso ja yksi hauska kohta on, kumma kyllä, lopun Grimesin hautajaiskohtaus, kun Homer nukahtaa. Ja anteeksi vaihtoehtojen vähäinen määrä. En muista muita tällaisia jaksoja.

7
Elikkäs mikä Sideshow Bob - jakso on ollut parhain? Sanokaa, jos noita jaksoja on muita. HUOM! Esim. sitä jaksoa, missä Bobilla on se punainen afrokampaus, ei lasketa Bob - jaksoksi.

8
The Simpsons Movie / Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 26.06.08 - 18:01 »
Kuka oli suosikkihahmosi elokuvassa? Kenellä oli parhain esiintyminen leffassa? Simpsoneita ei lasketa mutta spiderpig lasketaan.

Lasse: Ei tarvitse ruveta vääntämään mitään sääntöjä näihin topiceihin ellei osaa perustella niitä.

Sivuja: [1]