Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jsr

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Telkku.com on tehnyt pienen reportaasin TV:n oudoimmista etsivistä.

Lue juttu tästä
Mainittakoon, että jutussa väitettiin virheellisesti uusien jaksojen alkavan Subilla. Kyseessä on kuitenkin tuotantokausi joka näytettiin Yhdysvalloissa 2009-2010 ja Suomessakin vuoden päivät sitten.

2
Flaming Moe`s
Hyvä yllättäen Moen laulama laulu.

Tämä pisti silmään. Eihän tuo nyt sentään Moen laulama ole. En muista tosin kuka siinä laulaa, kyllähän se jossain on mainittu.

3
Jatketaan samalla linjalla: MTV3 näyttää nyt sunnuntaina viimeisen 19. tuotantokauden jakson ja hyppää siitä ilmeisesti tuotantokauteen numero 2. Itseäni eivät kiinnosta dvd-bokseista johtuen ensimmäiset 11 tuotantokautta laisinkaan ja kyllähän sen jälkeenkin tulleet tuottarit on tultu katsottua läpi useampaan kertaan.. Eli uusia jaksoja odotellessa.

4
Lisan Häät on aivan legenda. Tuo uusin tulevaisuusjakso on myös kelvollinen, mutta keskimmäisestä en pidä yhtään. Se on vaan kammottavalla tavalla tyhmä eikä yhtään hauska jakso.

5
The Simpsons Movie / Vs: Soundtrack
« : 24.10.08 - 00:58 »
Ei tosiaan tollainen klassistyylinen musiikki paljoa nuorisoon iske. Itse kyllä tykkäsin soundtrackista, muusikkona sitä osaa mitä kummallisimpia asioita arvostaa. Spider Pig oli sinällään ihan hauska, muttei kyllä levyn paras. Poikkesi aika paljon levyn muusta tyylistä.

Hyvää settiä alusta loppuun jos tykkää rauhallisesta musiikista.

6
Tekijät / Vs: Paras tuottaja
« : 24.10.08 - 00:50 »
ja käsikirjoittaa jaksot
Ei ole tainnut käsikirjoittaa kuin pari jaksoa.

7
Aivan liian usein.
Nyt lomalla katselu on vielä lisääntynyt eli päivässä menee semonen 6 jaksoa DVD:ltä. TV:stä katson vain sunnuntaisin.

8
Nyt tiedän! 8 kaudella on jakso jonka nimi on muutat vain kahdesti.
Niin?

Jaksojen nimet (englanninkieliset versiot siis) ovat tosiaan otettu muista sarjoista, elokuvista, kirjoista ym.

9
Hahmot / Vs: Ralph Wiggum
« : 11.08.08 - 21:51 »
Jep. Valotan biisin taustaa vähän. Ideahan on se, että kaikki kappaleen lauseet ovat alunperin Ralphin Simpsoneissa lausumia.

Tämä oli mainittu jollain kommenttiraidalla, en edes yritä muistaa millä.

10
Joo, eipä Simpsoneita ole tullut telkasta katsottua pitkään aikaan. Uusimmat jaksot vilkuilen läpi ja dvd:ltä katselen lähes joka päivä, mutta tv:n ääressä on turha kytätä samoja jaksoja, jotka ovat jo dvd:llä.

11
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 22.07.08 - 13:03 »
Eilen tuli lisättyä listaan Simpsons Comics Strike Back -sarjisalbumi. Sillä mielestäni nämä sarjikset toimivat paremmin englanninkielisinä, sanokaa mitä sanotte. Miinuspuolena tosin, että toisin kuin suomenkieliset painokset, tuo ei ollut kovakantinen.

12
Nämä uusimmat jaksot (19. tuotantokausi) ovat mielestäni olleet sikäli kummallisia, että niissä on ollut enemmän draamaa kuin komediaa verrattuna aikaisempaan. Yhtä paljoa en ole nauranut näille kuin vanhemmille. Selvästi Simpsoneiden tekijät yrittävät hakea uudenlaista suuntaa sarjalle edelliskausien "vitsiä vitsin perään" -linjan sijaan. Enpä vaan vielä oikein osaa sanoa onko tämä hyvä asia. Klassikkojaksoissa (esim. 4.tuotantokaudella) mielestäni tunteikkaat ja dramaattisetkin jaksot naurattivat samalla, kun tällä kaudella ne eivät juuri sitä ole tehneet.

Se on kyllä jo selvää, että tämä kausi ei parhaiden joukkoon yllä, kun mukana on ollut joitain melko heikkoja jaksoja. Sen verran hyvällä tasolla ollaan kuitenkin pysytty, etten usko sarjan tason tästä sen suuremmin lähtevän laskuun.

13
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 06.07.08 - 23:54 »
Simpsoneitten 11. kausi on ainakin englanninkielisen Wikipedian mukaan tulossa R2 -aluekoodille (Eurooppa) lokakuun kuudes päivä. R1 -aluekoodille (Pohjois-Amerikka) näemmä syyskuussa.

Hyvä tietää, joskin ihmettelen mistä tuo tieto on kaivettu. Itse en ole mistään löytänyt. Toivottavasti tuon tiedon on antanut joku sisäpiiriläinen, ettei mikään uutisankka ole kyseessä.

Hienoa kuitenkin, että on ylipäänsä tulossa boksi. Tarkoituksena kun on kerätä lopulta kaikki kaudet dvd:lle.

14
Toivottavasti nyt alkaisi semmoinen noususuhdanne, että taso nousisi. Kaikilla keinoilla nostattamaan. Conan O'Brien käsikirjoittamaan ja vaikka mitä muuta. ;D

Hehe, loistava idea. Taitaa vaan Conan tulla saamaan hieman parempaa liksaa Tonight Showssa kuin mitä hänelle Simpsoneista voitaisiin antaa..

15
Hahmot / Vs: Bart vs Lisa
« : 06.07.08 - 01:25 »
Minua henkilökohtaisesti ärsyttävät nämä "paras hahmo" tai "paras lemmikki" -tyylin ketjut. Näihin on helppo vastata perustelematta. Ketään tuskin kuitenkaan kiinnostaa lukea sellaisia viestejä missä lukee vain hahmon nimi. Perustelutkin ovat usein tasoa "se ja se on hauskempi". Tällaiset viestit eivät tuo foorumille yhtään uutta sisältöä.

Mutta jos ollaan otsikon alla, niin itsehän olen edelleen sitä mieltä, ettei sen kummemmin Bart kuin Lisakaan ole "parempi". Kumpikaan ei pysty itseäni suuremmin naurattamaan yksinään, vaan tarvitsevat muita hahmoja rinnalleen. Bart on viime aikoina lähinnä ärsyttänyt esiintyessään, joten voisin jopa valita Lisan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5