Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sami

Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 22.10.18 - 20:59 »
Foruumi on lähes kuollut, mutta The Simpsons Movie on saamassa jatko-osan. Saas nähdä miten Disney-Fox kauppa vaikuttaa tähän elokuvaan.

https://www.stara.fi/2018/08/15/simpsonit-elokuva-saa-jatkoa-myos-family-guy-elokuva-suunnitteilla/

Mielenkiinnolla tätäkin projektia seuraisin, sen kehitysvaiheista ja käsikirjoituksen muovautumisesta nykyaikaan.

Aikaisempi elokuva ilmestyi Harry Pottereiden kulta-aikaan ja nyt on paljon tapahtunut isojen budjettien elokuvarintamalla. Isoimpana ja näkyvimpänä kassavirroista näkynee supersankarielokuvat.

Ensimmäisen elokuvan jälkeen prequelit (esiosat) ja aikamatkustus-elokuvat ovat saaneet paljon isoilta ruuduilta tilaa ja katsojien lompakoista rahoja.

Voisinkin mielelläni nähdä tulevaisuudessa Simpsoneiden elokuvan käsittelevän menneisyyttä (aikaa ennen simpsoneita), sarjan alkamisesta nykyaikaan ja tulevaan.
Ehkä näemme kenties Bartin ja Lisan muuttavan kotoaan opiskelemaan ja Maggie ottaa paikan perheen esiteininä?

2
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 09.10.17 - 16:09 »
Kiitos Mikko!

Olet jättänyt näkyvästi kädenjälkesi 2000-luvun fanituskulttuuriin.
Henkilökohtaisestikin olet ollut vaikuttamassa paljoon ja esimerkiksi onhan minun seitsemän vuotta kestänyt ammattiurakin isolta osin kiitos sinulle kun olet toiminut suosittelijana :)

Paljon ollaan yhdessä opittu ja kasvettu koko ylläpidon kanssa. Mikko meistä vanhimpana tietenkin on toiminut Pappana meille ;)

Kaikkea hyvää tulevaan!
:woo:

3
Eikös tekijänoikeudet säily 70 vuotta. Muistan joskus koulusta oppineeni.
Oliko vielä niin, että tekijänoikeudet säilyvät 70 vuotta tekijän kuolemasta?
Matt Groeningilla taitaa kuitenkin olla viimekädessä se päätösvalta Simpsonit-tuotemerkistä, mutta Foxilla on luultavasti omat sopimuksensa kuinka kauan he saavat käyttää tuotemerkkiä.

Näin minä kuvittelisin, varmaksi en uskalla väittää.

4
En tahdo nyt millään muistaa piirretyn suomenkielistä nimeä, joten yritän vääntää sen itse suomeksi: Työläinen ja parasiitti.

Nuorempana katselin kyseistä jaksoa VHS:lta usein kipeänä kotona, ja kyllä se Tikku ja Takkun itäblokin versio jäi paljon paremmin mieleen kuin esimerkiksi Red Hot Chili Peppersin tennis-sukka -show.

5
No näin alkuun moi vaan kaikille! :)

Eli olen 03 syntynyt tyttö Etelä-Karjalasta ja pidän todella paljon Simpsoneista, kuten eräs ystävänikin jonka kanssa me miltein aina kun hän tulee meille, niin katsomme Simpsoneita :). En valitettavasti ole ihan varma milloin tutustuin tai oikeastaan katsoin Simpsoneita ensimmäistä kertaa, mutta luulisin nähneeni jo pienenä jonkun jakson. Sarjasta yksi ehdoton suosikki hahmoni on Bart :)

Minun Simpsoni kokoelmastani löytyy ainakin 18 kirjaa(voi olla enemmänkin :D), pari Simpsoni sarjakuva lehteä, kaksi kalenteria, kaikki suomessa julkaistut dvd boxit, eli 1-17 ja 20, 3 Simpsonit klassikko dvd:tä, yksi kauhujentalo dvd(joka tuli kauhu aiheisen kirjan mukana), The Simpson movie, monia legofiguureita ja kaksi Bart paitaa sekä yhdet Bart sukatkin löytyvät :D

Toivottavasti esittelyni kelpasi, vaikka se olikin aika suppea..:doh2:
Hei ja moi!

Tervetuloa, ja toivottavasti viihdyt tässä varsin keltaisessa seurassa :)

6
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 04.01.16 - 14:09 »
Kiitos minunkin puolesta käyttäjille! Ja onnellista uutta vuotta 2016 :)

Tänä vuonna Simpsonit.org täyttääkin jo 10 vuotta.

7
"Mahtavaa! The Simpsons uusin tuotantokausi nähdään Subilla keväällä! Tarkka aloituspäivämäärä ilmoitetaan lähiaikoina:) HURRAA! Kristoffer Ignatius ‪#‎subsuomi‬ ‪#‎simpsonit‬"

Näin Subin Facebook-sivuilla.

Itse aion katsoa ihan mielenkiinnostani koko kauden telkkarista, toivottavasti.

8
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 24.09.15 - 09:50 »
https://www.youtube.com/watch?t=73&v=IEIzuJZj03U

"WEIRD SIMPSONS VHS"

Yoann Hervo -niminen ihminen on tehnyt vähän erikoisemman alkutunnarin. Kyseessä on kuopatun projektin alkuosa, jossa animaattorit tekisivät pienen osan Simpsonit-jaksoa ja siitä tulisi iso kokonaisuus. Projekti kuitenkin kuopattiin ja tämän videon verran valmistui valmista materiaalia.

Kiehtovalla tavalla tämä on minun mielestäni hieno.

9
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 15.09.15 - 12:50 »
Aamulla huomasin Helsingin Kaisaniemenpuiston ja rautatieaseman välille ilmestyneen kehystetyn piirustuksen.
Kuvassa Homer, Willie sekä kolmas henkilö jota en tunnista, ovat oluttuoppien äärellä.

Kuva oli noin postikortin kokoinen ja liimattu liikennemerkin kääntöpuolelle. Liikennemerkki on n. 2,5 m korkeudessa katutasosta.
Hauska pikkupiristys normaaliin työmatkaani :)
11
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 06.08.15 - 21:18 »
Itselläni on ollut viitisen vuotta tuo Duff-olutpullo koristeena. Voitin jossain kilpailussa myös Duff-oheissälänä pieniä pulmapelejä sekä muistaakseni kaksi Duff-julistetta jotka eivät ole esittelemisen arvoisia.

Itse en ole kovinkaan oluen ystävä, vaan enemmänkin siidereihin ja sellaisiin "oikeisiin" jotka valmistetaan tynnyreissä eikä hiivalla kypsyttämällä.

Duff-olut oli kyllä positiivinen yllätys, kun ajattelin sen olevan vain ihan normiolutta jolle oltiin liimattu Duff-etiketti, mutta kyllä se suomalaiset halpisoluet ainakin löi 1-0.

Mikko maistatutti kolmella Akateemisen Olutseuran jäsenellä kyseisen oluen ja ainakaan täysityrmäystä Duff-olut ei saanut.
http://simpsonit.org/artikkelit/duff/

12
Minä en ole henkilökohtaisesti pitänyt Sub-kanavaa koskaan kovinkaan vakavastiotettavana. Alunperinhän kanava taidettiin perustaa MTV3:n jämäohjelmistoille sekä toiveuusinnoille TVTV!-nimen alla ja yritettiin saada houkuteltua nuoria katsojia (vrt. MTV3 ajankohtaisohjelmat, uutiset jne.)

Itse pidin paljon enemmän MTV3:n tavasta esittää Simpsoneita, kun jaksoja esitettiin kerran viikossa sunnuntaisin ja joskus katsojat saivat harvinaisina herkkuina Simpsonit-maratoneja joita sitten VHS-laitteet kuumina nauhoiteltiin kaiken varalta.

Toivoisin että Matt Groening, Al Jean ja Fox löysäisivät housujensa vöistään muutamat vyönreiät ja vapauttaisivat sarjan esitysoikeuksia enemmän netin puolelle, kun kerran esityskausiboksien valmistaminenkin lopetetaan. Kyllä minä voisin helposti muutaman euron kuukausimaksulla katsella aina silloin tällöin haluamiani Simpsonit-jakson, avaamatta tosi-tv/mainos-laatikkoa.

13
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 01.07.15 - 13:29 »
Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner sai oman Simpsonit-hahmon

Otsikoinnista miinuspisteitä, ajankohtaisuudesta miinuspisteitä kun on myöhässä, ja ei nuo kuvat nyt kummoisia ole. Naama on copypastella tehty kaikkiin kolmeen kuvaan.

14
Annettaisiinko välillä muille vastausvuoroja?  :)

15
Kyllä Bartilla alkaa näkyä 25 vuoden kilot  ;)

Pistähän Finnish Simpson omat piirustukset jakoon myös! Kannustan kaikki kokeilemaan!

Sivuja: [1] 2 3 ... 18