Kirjoittaja Aihe: 22. esityskausi  (Luettu 16689 kertaa)

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #30 12.10.12 - 10:28
Mieleeni jäivät myös osiot, joissa Bart on joulupukin luona ja Marge räjäyttää elokuvateatterin Lisan unessa.
Itse satuin näkemään tuon saman elokuvateatterikohtauksen kun kanavilla surffasin ja kyllä muuten kismitti!

Kyseessähän oli Inglorious Basterds - Kunniattomat Paskiaiset elokuvan kohtaus. Nimenomaan kohtaus, ei edes mikään viittaus vaan suoraan koko helahoito.
Olen aiemmin pitänyt jos on ollut uusioversioita joistain elokuvien kohtauksista, kuten cape fearista yms. Mutta ne on hyvin muoltoiltuja Simpsonit-maailmaan sopiviksi. Tässä tapauksessa oltiin vain isketty Marge eri rooliin ja lisätty joku elefantti tekemään kohtauksesta edes jotenkin humoristisen. (Olihan kuitenkin mukana Hitler, juutalaisnaisen vihaa natseja kohtaan, joukkosurma yms..)

Olisin vielä suodattanut koko asian jos kyseessä olisi ollut joku tarinajakso tai Kauhujen Talo, mutta ei. Se oli ujutettu jaksoon Lisan unen kautta. Ja tilanteen uloskirjoitus oli lapsellisen surkea.
Eli tilanne jossa Lisa herää unestaan pehmoelefantti ja juutalaisten koettelemuksista kertovan kirjan kanssa. "En enää koskaan nuku näiden kanssa samaan aikaan"

Todella kehnoa Simpsonit, todella kehnoa :(

Ps. Kyseinen Kunniattomat Paskiaiset tulee tänään TV5:ltä klo 21:00.

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #31 12.10.12 - 19:28
Mieleeni jäivät myös osiot, joissa Bart on joulupukin luona ja Marge räjäyttää elokuvateatterin Lisan unessa.
Itse satuin näkemään tuon saman elokuvateatterikohtauksen kun kanavilla surffasin ja kyllä muuten kismitti!
Jep, naurettavan mauton ja surkea kohtaus. Se Bartin osio sentään oli aidosti hauska ja joulupukki tonttuineen olivat tutun oloisia ja näköisiä. Lempijuttuni tuosta oli se, missä joku sanoi Bartille "Olet väärä henkilö olemaan täällä luusereiden joukossa". Tulkitsin sen eräänlaiseksi kohteliaisuudeksi, että Bartista olisi parempaan kuin luusereille kelpaavaan hanttihommaan. Voi tietysti olla, että tulkitsin sen väärin.

Se Margen leffateatteri sekoilussa näkynyt lentävä elefantti viittasi tietysti Disneyn Dumboon. Huonoinpia hahmoja sekin.

Jaksoarvostelu: 22x1 - Luovuuden lähteillä
Vastaus #32 04.11.12 - 23:53
Jaksoarvostelu: 22x1 - Luovuuden lähteillä

Melko laimea aloitus 22. kaudella.. Ei oikein ole missään sarjassa napannut nuo musikaalijaksot eikä tässäkään.. Vierasäänistäkin olen tainnut vain kerran kuulla (ja sekin pakotettuna musiikintunnilla)..
Jakson ainoa plussa tuntui olevan tuo Stephen Hawkingin esiintyminen.. normaalisti vierasäänet ei iske mutta tämä herra tuntuu olevan poikkeus (ja kait hän itsekin tykkää kun jossain haastattelussa oli kuva hänestä, jossa hänestä tehty Simpsonit-figuuri oli pöydällä)

Toivotaan että tämä jakso ei kerro koko kauden tasosta. Hieman mietityttää tuo seuraava jakso jossa vierasäänenä Mark Zuckerberg, Facebookin perustaja.. Kyseessä taas tietotekniikkaan liittyvä jakso, ja mitä edellisiä kausia katsonut niin nämä tietotekniikkajaksot on olleet silkkaa roskaa, silppua, tuubaa ja vaikka mitä..
Viimeksi muokattu09.11.12 - 18:14 Kirjoittaja: Mikko

Jaksoarvostelu: 22x2 - Opinahjoko oikea tie?
Vastaus #33 05.11.12 - 00:10
Jaksoarvostelu: 22x2 - Opinahjoko oikea tie?

Parempi jakso tämä 22. kauden toinen jakso kuin aloitus.. Zuckerbergin roolilta odotin että "Tulossa on pettymys ja naamakirjan piilomainontaa suurin osa jaksosta".. Olin väärässä. Zurkerbergin roolista ei ollut valittamista.

Yksi tunnesyy miksi annan myös plussaa on "feissarin" vanha tausta ja aika jolloin ei uuristuksia ollut.. Zurkerbergin fb-kaverilista antoi lievän naurahtamisen aiheen, 3102 kaveria joista varmaan puolet olivat Springfieldin väkeä, Moe ja Kent Brockman ainakin.

Homerien tavaroidenhankkimiskohta taas oli sellainen että hoh hoijaaaa.. Vitsi Milhousen kauniin tytön (joka oli hänen isoäitinsä) hurmaamisestakin.. sekin oli hauskempi.

Vielä senverran että tuohon Nelsonin polkupyörien tuning-pajaan oli taidettu vaikutteita ottaa sellaisesta sarjasta kuin Street Customs..
Viimeksi muokattu09.11.12 - 18:14 Kirjoittaja: Mikko

Jaksoarvostelu: 22x8 - Joulu on taas!
Vastaus #34 05.11.12 - 15:12
Jaksoarvostelu: 22x8 - Joulu on taas!

Marge jahtaamassa Hitleriä.. Hyi, prkl. Onko tätä jaksoaluetta tehdessä käynyt niin että kun on tullut "lakisääteinen tauko", niin sitten onkin marssittu paikkaan x ja y ja ruvettu käyttämään "Otto-Dude"n bongin sisältöä?
En tiedä mitä sanoa, niin mauton vitsi kyseessä.

Martha Stewartin vierailuosuus seuraavana arvioinnissa.. Suomennoksen tekijä oli penteles peittänyt jonkinsortin karaååkken sanat.. No, se siitä
Itse Stewartin hahmon juoni oli melko hauska. Melkoinen McGyver , kun pystyy kutomaan itsellensä jetpackin ja ties mitä menninkäisivirityksiä tehnyt autonantennille jonka pystyy muuntamaan taikasauvaksi.

Simpsonien "muppettiversio".. Ajattelin että "Tästä tulee yksi kusinen cover, joka menee pieleen." Päinvastoin, tämä oli kyllä yllättävän hyvä veto. Hyvät naurut tuli kun Flandersin kuusta varastaessa Homer vetää Flandersin kädenkin mukana.. Kate Perryn vierailu.. Piristysruiskeeksi voi sanoa, vaikken näistä julkimovieraista pidäkkään.
Viimeksi muokattu09.11.12 - 18:14 Kirjoittaja: Mikko

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #35 19.11.15 - 21:47
Jaksoarvostelu: Unohduksissa

Koululla on polttopallo kilpailu 4 luokkalaiset vastaan 5 luokkalaiset sitten Bart huomaa että 5. luokan pojalla on kädessä samanlainen miekkajälki ja saa tietää Margelta että on leikkinyt niiden 5 luokkalaisten kanssa joskus kauan sitten. Bart alkaa leikkiä niiden kanssa ja Marge alkaa taas tapailemaan niitten äitiä.

Jakso ei ollut hyvä mutta ei niin huonokaan. Ihan katsottava. Hauskin kohta oli se kun Homer tapaili niitä isiä ja ne viihty huonosti ja myös autotallin siivous oli hyvä.

Antaisin  6.50/10