Kirjoittaja Aihe: 22. esityskausi  (Luettu 25754 kertaa)

22. esityskausi
31.08.10 - 22:04
22. esityskausi (2010–2011)

Tässä ketjussa käydään keskustelua Simpsonien 22. esityskaudesta. Mitä pidät kaudesta kokonaisuutena? Mitkä ovat kauden parhaat, mitkä huonoimmat jaksot? Tahdotko sanoa jotain muuta kaudesta?

Voit myös kirjoittaa arvosteluja kauden jaksoista. Tarpeeksi hyvin kirjoitetut arvostelut linkitetään kyseisen jakson esittelyyn Simpsonit.orgissa. Hyvä arvostelu on huolellinen, kattava ja kunnolla perusteltu. Ohjeita ja vinkkejä arvostelun kirjoittamiseen on täällä.

Keskustelu saattaa sisältää spoilereita. Tätä edemmäs ei siis kannata lukea, jos ei halua tietää yksityiskohtia jaksojen juonista.

Kauden jaksot
Viimeksi muokattu09.11.12 - 18:13 Kirjoittaja: Mikko

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #1 07.02.12 - 21:29
Dööyblepostia pukkaa, mutta täytyy sanoa että melko laimea aloitus 22. kaudella.. Ei oikein ole missään sarjassa napannut nuo musikaalijaksot eikä tässäkään.. Ainoa plussa tuntui olevan tuo Stephen Hawkingin esiintyminen.. normaalisti vierasäänet ei iske mutta tämä tuntuu olevan poikkeus.
Toivotaan että tuo jakso ei kerro koko kauden tasosta. Hieman mietityttää tuo huominen jakso jossa vierasäänenä Mark Zuckerberg, Facebookin perustaja.. Taitaa taas olla kyseessä taas tietotekniikkaan liittyvä jakso, ja mitä edellisiä kausia katsonut niin eipä ole kovin hyviä jaksoja ne olleet..

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #2 08.02.12 - 16:27
Minulle jäi avausjaksosta vähän epäselvä kuva. Oliko se olevinaan musikaalijakso? Miksi ne taideleirivalvojat olivat niin outoja, vai oliko siinä joku viittaus, jota en tajunnut? Levoton jakso, jossa ainoastaan eurooppalaisilla stereotypioilla hauskuuttelu toimi edes ajoittain.

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #3 08.02.12 - 20:16
Samaa mieltä Mikon kanssa. Jaksossa poukkoiltiin sinne tänne. Ainoa vähänkään huvittava asia oli mielestäni leirivalvojat. Muuten en nauranut kertaakaan.

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #4 08.02.12 - 21:10
Täytyy sanoa että parempi jakso tämä 22. kauden toinen jakso kuin aloitus.. Ei lainkaan huono rooli Zuckerbergiltä, vaikka toisin luulin.. Yksi tunnesyy miksi annan myös plussaa on "feissarin" vanha tausta ja aika jolloin ei uuristuksia ollut.. Melko paljon Zuckerbergillä kavereita, 3102 jos en nyt ulkomuistista väärin kattonut tuota reunaa.. jossa aika paljon Springfieldin väkeä, Moe ja Kent Brockman ainakin :D

Muuten hyvä jakso, mutta tylsäksi sen teki Homerin tavaroiden hankinta ja palauttaminen.. Milhousen vitsikin että hän aikoo hurmata kauniin tytön, isoäitinsä oli hauskempi kohta verrattuna ylempään..

Taisi hieman tuo Nelsonin polkupyörätuningpaja viitata sarjaan "Street Customs"..

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #5 09.02.12 - 21:02
Opinahjoko oikea tie? -jakson (http://simpsonit.org/?jakso=22x2) sivujuoni oli aika samanlainen kuin Parempi ihminen -jaksossa (http://simpsonit.org/?jakso=7x14). Marge hankkii laukun (puvun), joka nostaa perheen ylempään sosiaaliluokkaan. Poliisien surkea soluttautumisyrityskin oli jo nähty, eli toistoa toiston perään. Pääjuoni eli Lisan hyväntekeväisyys oli sentään tuore idea, mutta kauheasti siitä ei saatu irti.

Hauskanpitoa hampaat irvessä (http://simpsonit.org/?jakso=22x3) alkoi sohvakohtauksella, joka pituudestaan huolimatta oli parasta koko jaksossa. Olisipa Simpsoneissa enemmänkin tällaisia todella pimeitä hetkiä! Jaksossa oli hieman poikkeuksellisesti vain yksi juoni, yleensähän kaksi juonta pyörii päällekkäin. Bartin ja Lisan kärhämöinnit on koettu jo monesti, kerran jopa urheilukentällä (http://simpsonit.org/?jakso=6x8). Tuliko kenellekään yllätyksenä, että lopussa sisarukset sopivat riitansa ja kaikki on taas hyvin?

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #6 09.02.12 - 21:08
Tuliko kenellekään yllätyksenä, että lopussa sisarukset sopivat riitansa ja kaikki on taas hyvin?
Ei ainakaan mulle.. mitään muuta hyvää tuossa jaksossa ei ollut kuin Banksyn sohvakohtaus. sai itsellä kylmät väreet aikaan..

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #7 09.02.12 - 22:03
Siis nykyään nuo jaksojen suomenkieliset(kin) nimet on ihan surkeita. Eivät panostaisi yhtään niihin niin saataisiin samanlaisia kuin ekoilla kausilla esim. Palkitut tai Miljoona. Vaikka eivät oikeastaan mitään kerro jakson sisällöstä (tarviiko edes?) niin aina parempia kuin joku Opinahjoko oikea tie? joiden "nokkeluus" ja "hauskuus" saa verisuonet poksumaan samalla tavalla kuin nämä uudet jaksot. There's not an emoticon for what I'm feeling! [/nerdrant]

Tänään pinnistelin päivän jakson mainoskatkoon asti, mutta ihan kuin ohjelma olisi sanonut "Sammuta TV" huonoudellaan  :(

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #8 10.02.12 - 15:10
11. kausi tuntuu olevan ihan klassikkoainesta näihin jaksoihin verrattuna.

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #9 10.02.12 - 19:05
Siis nykyään nuo jaksojen suomenkieliset(kin) nimet on ihan surkeita. Eivät panostaisi yhtään niihin niin saataisiin samanlaisia kuin ekoilla kausilla esim. Palkitut tai Miljoona. Vaikka eivät oikeastaan mitään kerro jakson sisällöstä (tarviiko edes?) niin aina parempia kuin joku Opinahjoko oikea tie? joiden "nokkeluus" ja "hauskuus" saa verisuonet poksumaan samalla tavalla kuin nämä uudet jaksot.

Nyt Kauhujen talokin on näemmä jo Kauhutalo. ::)

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #10 10.02.12 - 21:24
^Miten niin? Orgin jaksotiedoissa ainakin on normi Kauhujen talo.

Fake edit: Jaa Telkussa lukee Kauhutalo. Siis mikä tuon melkeen 20 vuotta käytetyssä nimessä oli vikana? Ararghr

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #11 11.02.12 - 04:45
^Miten niin? Orgin jaksotiedoissa ainakin on normi Kauhujen talo.

Fake edit: Jaa Telkussa lukee Kauhutalo. Siis mikä tuon melkeen 20 vuotta käytetyssä nimessä oli vikana? Ararghr

Niinpä. Minusta tuo Kauhutalo kuulostaa huonommalta. Nimi Kauhujen talo viittaa nimenomaan siihen että jakso sisältää useamman kuin yhden kauhujutun. Kaikki menee nykyään huonoon suuntaan. ::)

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #12 11.02.12 - 09:32
^Miten niin? Orgin jaksotiedoissa ainakin on normi Kauhujen talo.

Fake edit: Jaa Telkussa lukee Kauhutalo. Siis mikä tuon melkeen 20 vuotta käytetyssä nimessä oli vikana? Ararghr

Me emme moiseen hömpötykseen viitsineet lähteä mukaan, vaan laitoimme väkisin "väärän" nimen :D Onhan noista sitten vielä niitäkin versioita, joissa luku on kirjoitettu jenkkityyliin kirjaimilla, mutta mieluummin pidämme saman formaatin kautta linjan.

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #13 15.02.12 - 17:51
Satunnaisia huomioita eilisestä jaksosta Hetki lyö (http://simpsonit.org/?jakso=22x6).

Taas ylipitkä alku. Tylsää "huumoria" hittileffan varjolla.

Tekstittäjä oli mukavasti asettanut tekstit siihen nimikylttien päälle jakson alussa. Minä halusin nähdä, ketkä kaksi siinä pussailivat, mutta arvailujen varaan jäi. Tsk, tsk.

Melkein jokainen hetki jaksosta tuntui jostain toisesta jaksosta lainatulta. Burns kuulee olevansa sairas, ihmiset luulevat Burnsin kuolleen, ihmiset vihaavat Burnsia, Lisa auttaa Burnsia - kaikki nähty jo.

Se haudallaräkimisvitsi tuli kyllä puun takaa ja nauratti kunnolla. Sillekin sai hykerrellä, kun The Simpsons Movieta tökittiin ivallisesti parikin kertaa.

Jakso voisi melkein olla klassikko, jos se olisi esitetty 15 vuotta sitten. Nyt se oli vain yksi uusista jaksoista, sieltä paremmasta päästä toki.

Vs: 22. esityskausi
Vastaus #14 15.02.12 - 17:55
Nyt kun pätkien kierrättämisestä puhutaan, niin eilisessä jaksossa oli kivasti vetäisty suoraan Moviesta pari pätkää.