Kirjoittaja Aihe: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)  (Luettu 57779 kertaa)

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #60 30.10.13 - 20:29
Muistin nyt vasta, että Dan ja Hank ovat voittaneet Emmyt useiden hahmojen rooleista. Listalle pitäisi lisätä Bartin, Homerin, Margen, Lisan, rabbi Krustofskin, Apun, Sideshow Bobin ja prinsessa Penelopen lisäksi Willie, Sideshow Mel, Barney, Abe, Tikku, Carl, Clancy Wiggum, Johnny Tightlips, Bumblebee Man, Cletus ja Lou. Olisi kyllä vähän harhaanjohtava vihje, että nimenomaan kyseisestä hahmosta on voitettu Emmy, jos kerran kyseinen hahmo on vain yksi Emmyn tuoneista.

Näiden lisäksi The Telegraph listaa mahdollisiksi Quimbyn, Arnie Pyen ja Martyn, mutta en löydä mistään mainintaa, että joku näistä kolmesta olisi tuonut Emmyn.
Tikku taitaa olla kaikkein todennäköisin.  :D

No, tuolla 25. esityskausi ketjussa heitin arvaukseksi Arnie Pyen ja tuon listan mukaan hänen kuolema voi olla mahdollinen.

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #61 01.11.13 - 08:07
No nyt se ilmeisesti tapahtuukin jo 25. kauden kolmannessa jaksossa eli ensi sunnuntaina. Ihme pallottelua. Ja kuoleva hahmo ei siis ole Edna Krabappel, vaan annettujen vihjeiden perusteella joko rabbi Hyman Krustofski, Apu, Sideshow Bob tai prinsessa Penelope. Promokuvassa on hengissä koko Simpsonien perhe, joten mitään shokkikuolemaa on turha odottaa. Ja koska kyse on "rakastetusta springfieldiläisestä", voitaneen kertakäyttöhahmo Penelope myös sulkea pois laskuista.
No, Bob se ei ole tuon kuvan perustaalla. Apu on hindu joten tuollaiset hautajaiset kummastuttaa, sama koskee rabbia, koska juutalainen.

Mjaa, itse taas voisin lähteä sellaiselle linjalle, että Bob olisi uhri. Simpsonit vain ajattelevat haikeina, että monien vuosien piinaaminen loppui nyt tähän paikkaan. Noiden jaksokuvassa näkyvien ilmeiden takana voisi olla myös huoli Bobin perheen jaksamisesta. Kuulostaa ehkä erittäin kaukaa haetulta, sillä Bob nyt kuitenkin oli aika vaarallinen mies, mutta vaihtoehtohan sekin on.

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #62 02.11.13 - 19:38
Tuossa pohditaan tulevaa kuolemaa:
http://www.orlandosentinel.com/features/blogs/gone-viral/os-who-died-on-the-simpsons-20131101,0,41336.post

Jutun ohessa on myös toinen promo, jossa Kent mainitsee: "Chip's funeral"
Kuka on Chip? Onko se mahdollisesti Arnie Pyen lempinimi vai joku muu hahmo?

Tuossa on toinen teoria:
Bumblebee Man voi olla mahdollinen kuolija. Bumblebee Man kuuluu Channel 6:sen tyyppeihin ja sinne hautajaisiin tulee ex-työntekijä. Voisiko Bumblebee Manin lempinimi olla Chip? Ehkä, Simpsons Wikissä lukee, että hahmon oikea nimi on Pedro Chespirito. Chespiritosta on helppo vääntää kyseinen nimi. Hank Azaria on voittanut kyseisellä hahmolla Emmyn! En kuitenkaan pois sulje Arnie Pyen kuolemaa, koska kummassakin olisi järkeä.
Viimeksi muokattu02.11.13 - 19:51 Kirjoittaja: Jarpeez

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #63 02.11.13 - 23:05
Olenko ainoa henkilö jota suomeksi sanottuna ketuttaa tän asian spekulointi niin perkuleesti (niin mediassa kuin muuallakin)?
Joku henkilö kuolee.. so what? Tälläinen satunnaiskatsoja miettii vähän muutakin kuin sitä ett kuka kuolee Simpsoneissa.. :D

Tuntuu että tästä tehrään vielä isompaa numeroa kuin Seksisepon poistumista Salkkareista.. :D

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #64 03.11.13 - 01:09
Olenko ainoa henkilö jota suomeksi sanottuna ketuttaa tän asian spekulointi niin perkuleesti (niin mediassa kuin muuallakin)?

Et oo aino, ottaa tää tuo spekuloiminen minuakin päähän. Mulla on muutakin ajateltavaa (+ muutakin elämää) Simpsoneiden ja netin lisäksi. Ja siinä mielessä tuo tuntuu turhalta, koska se oma tai jonkun muun henkilön spkekulointi saattaa olla väärä. Tuollainen näyttää enimmäkseen siltä, että fanit ja muutkin katsojat pelkäävät sitä, että oma suosikkihahmo saattaa kuolla. Menee mielestäni liiallisuuteen.

Ja so what, jos suututin jonkun ns. super-fanin.

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #65 03.11.13 - 06:44
Mitäs sitten tätäkin ketjua luette, jos niin kovin ottaa päähän? :)

Kirjoitin tällaisen uutisen, jossa selvennän varsinkin tuota Emmy-sotkua. Joka puolella lukee vähän eri tavalla se, mistä hahmoista ne Emmyt on voitettu. Esimerkiksi Emmyjen virallisilla sivuilla ei mainita Arnie Pyeta lainkaan. Kiitos muuten kaikille spekuloijille, sain muutamia hyviä oivalluksia uutiseen.

Laitoin ketjun otsikkoon juonipaljastuksia-sanan, joten täällä voi nyt vapaasti kirjoittaa aiheesta, mutta jos ei halua tietää kuollutta hahmoa ennen jakson esitystä Suomessa, ketjun lukeminen kannattaa lopettaa tähän iltaan.

Kuka Simpsonien hahmoista kuolee tänään?

Al Jean osaa markkinoida tuotettaan.

Simpsonien monivuotinen showrunner kertoi syyskuun lopulla, että yksi Simpsonien vakiohahmoista kuolee, ja pörinä sarjan fanien keskuudessa alkoi käydä levottomampana kuin aikoihin. Mikäli nettikeskustelun kuumuudesta voi jotain päätellä, [episode=25x3]tänään Yhdysvalloissa esitettävä jakso[/episode] napsii kovat katsojaluvut.

Vaikka osa aiheeseen kantaa ottaneista ihmisistä pitää hahmokuolemaa epätoivoisena ja mielenkiinnottomana mainoskikkana, on suurin osa keskustelijoista keskittynyt pohtimaan, kenelle hahmoista kova kohtalo lankeaa.

Al Jean suostui vihjaisemaan ainoastaan, että kuolevan hahmon ääninäyttelijä on voittanut hahmon roolista Emmy-palkinnon. Emmyjen virallisiin sivuihin perustuvan Simpsonit.orgin listauksen mukaan palkintoon ovat oikeuttaneet seuraavat roolisuoritukset: Bart, Lisa, Homer, Marge ja Abe Simpson, Edna Krabappel, Hassu-klovni, rabbi Hyman Krustofski, Apu Nahasapeemapetilon, Sideshow Bob, Sideshow Mel, Moe Szyslak, Barney Gumble, Carl Carlson, Clancy Wiggum, Lou, Cletus Spuckler, talonmies Willie, Sarjishemmo, Kimalaismies, Tiukkahuuli-Johnny, prinsessa Penelope ja Tikku.

Näiden 23 hahmon lisäksi osa Emmyistä on voitettu myös "muilla hahmoilla". Jotkin lähteet mainitsevat esimerkiksi Julie Kavnerin voittaneen palkintonsa paitsi Marge Simpsonin, myös Margen siskojen ja äidin rooleista.

Oli mahdollisten hahmojen joukko miten epämääräinen hyvänsä, spekulointia voi aina harrastaa. Bart, Lisa, Homer ja Marge ovat liian keskeisiä hahmoja kuollakseen, ja he ovat sitä paitsi jaksosta etukäteen julkaistussa kuvassa hengissä. Ja koska kyseisessä kuvassa on käynnissä kirkkohautajaiset, voitaneen myös juutalaiset Hassu-klovni ja hänen isänsä Hyman Krustofski sekä hindu Apu pyyhkiä pois listalta.

Viime viikolla kuolleen ääninäyttelijän Marcia Wallacen vakiohahmo Edna Krabappel poistuu aikanaan sarjasta muuten kuin kuolemalla.

Mafioso Tiukkahuuli-Johnny on esiintynyt sarjassa niin harvoin, että hänen kuolemallaan ei jaksoa voisi etukäteen hehkuttaa. Sama koskee Anne Hathawayn esittämää kertakäyttöhahmoa, Hassu-klovnin ohjelmaan palkattua prinsessa Penelopea.

Tikku-hiirikään ei ole vaihtoehto, sillä hän on sarjassa pelkkä televisiohahmo.

Jos puolivakavat spekulaatiot osuvat nappiin, jäljelle jäävät Abe, Sideshow Bob, Sideshow Mel, Moe, Barney, Carl, poliisipäällikkö Wiggum, Lou, Cletus, Willie, Sarjishemmo ja Kimalaismies.

Oli kuoleva hahmo kuka tahansa, ei hän ehkä lopullisesti poistu Simpsoneista. Mullan alla nukkuvista hahmoista ainakin Ned Flandersin vaimo Maude ja Homerin äiti Mona ovat myöhemmin tehneet paluun henkimaailmassa. Kauan kuolleena pidetty psykiatri Marvin Monroe pisti paremmaksi ja palasi elävässä elämässä – vaikka hänen näyttävä hautapaasinsa pönöttää Springfieldin hautausmaalla.


Apeaksi vetää, tuo elon tien katkeaminen.

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #66 03.11.13 - 12:37
Et oo aino, ottaa tää tuo spekuloiminen minuakin päähän. Mulla on muutakin ajateltavaa (+ muutakin elämää) Simpsoneiden ja netin lisäksi.

Vähän sama asia, kuin että sanoisin: "Mullakin on muutakin ajateltavaa kuin sun kirjoitukset, joten mee pois" :V

Tää koko juttu on nyt menny niin monimutkaseksi, että kenenkään kuolema ei tulis yllätyksenä.


Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #67 04.11.13 - 14:09
"Kukaan" ei kuollut, vaan ei-aikaisemmin-nähty Chip. Todellinen kuolema nähdään 26. kauden alussa, joten tämä hysteria oli aikaista.

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #68 04.11.13 - 15:24
Fox hämäsi – hehkutettu hahmokuolema ei tapahtunutkaan vielä

Simpsoneita esittävä Fox-kanava narutti sarjan faneja mainostamalla uusinta jaksoa "rakastetun springfieldiläisen" kuolemalla. Aiemmin showrunner Al Jean oli lisäksi vihjaillut, kuka tunnetuista hahmoista on kyseessä.

Eilisessä jaksossa vietettiin kuitenkin ainoastaan Chip Davisin hautajaisia – hahmon, joka ei ole esiintynyt Simpsoneissa kertaakaan. Jopa kyltti hautajaiskirkon ulkopuolella vinoilee kuolemasta viimeisen kuukauden ajan puhuneille faneille. Kyltissä lukee "Chip Davis – rakastetuin springfieldiläinen, jota ette koskaan nähneet".

Merkittävän hahmon kuolema tapahtuu vasta seuraavan kauden avausjaksossa eli ensi syksynä. Tästä oli kyllä mainittu jo muutama viikko sitten, mutta Fox sekoitti pakkaa eilisellä jaksolla.

Muun muassa Simpsonit.org meni halpaan ja pohti veivinsä heittävän hahmon henkilöllisyyttä turhan aikaisin. Sivustomme ottaa opiksi, mutta ruiskauttaa samalla keltaiset terveiset Foxin tiedottajien suuntaan.


Chip Davis, tuntematon suuruus.

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #69 27.12.13 - 16:52
Tv-kriitikko Marko Ahonen kirjoitti viikko sitten Etelä-Suomen Sanomissa aiheesta. Kuolema tapahtuu oikeasti kaudella 26 eikä 25 ja osa Ahosen mainitsemista hahmoista ei voi kuolla, koska niillä ei ole voitettu Emmyä, mutta sattuuhan näitä.


Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #70 04.07.14 - 14:50
Eli jokin hahmo kuolee 26. kauden avausjaksossa Clown in the Dumps, joka on Krusty jakso. Eli tästä voidaan melkein päätellä, että kuoleva hahmo on joko Krusty tai joku hänen läheisistään (Sideshow Mel, Rabbi Hyman Krustofsky jne.)

Itse uskon, että viikatemiehen kohtalon sormi osuu Krustyyn. Sinällään Krustyn kuolema ei sinällään harmittaisi, koska hahmolla ei ole ollut pitkään aikaan annettavaa.

Simpsoneiden tekijät voivat kuitenkin bluffata tuolla jakson nimellä ja tappaa jonkun toisen hahmon.

Edit: Ei tarvitse käyttää spoiler-tagia, juonipaljastuksista varoitetaan jo aiheen otsikossa :) - Mikko

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #71 04.07.14 - 20:14
En yhtään ihmettelisi, jos kuoleva hahmo olisikin joku ihan toinen. Fox on hämännyt jo monesti ennekin, joten yksi kerta lisää ei olisi yllätys...

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #72 29.09.14 - 06:35
Hassu-klovnin isä kuoli

Vuoden verran kestänyt arvuuttelu siitä, kuka Simpsonien hahmoista kuolee sarjan 26. kauden avausjaksossa, päättyi aikaisin tänään Suomen aikaa. Pois lähti Hyman Krustofsky, televisiohauskuuttaja Hassu-klovnin rabbi-isä. Hyman sai äkillisen sairaskohtauksen, kun Hassu kysyi häneltä, pitääkö hän poikaansa hauskana.

Hyman Krustofsky esiintyi ensimmäisen kerran Simpsonien kolmannen kauden jaksossa Teit' isäin astumaan. Hahmon ääninäyttelijöinä ovat toimineet sekä Jackie Mason että Dan Castellaneta. Mason voitti roolista Emmy-palkinnon vuonna 1992.

Simpsoneissa on aiemminkin kuollut muutama hahmo, mutta tämä ei tarkoita, etteikö heitä olisi myöhemmin nähty sarjassa uudelleen esimerkiksi jonkun unessa tai mielikuvituksessa.


Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #73 29.09.14 - 14:40
Odotetusti, mutta kannattaisiko tuo pitää poissa etusivulta, veikkaan että siellä on sellaisiakin kävijöitä jotka eivät tuota ole nähneet? Tosifanikaan ei ole välttämättä tuota vielä ehtinyt rikollisesti katsoa. Ajattelin vaan mainita, kohta joku kuitenkin tulee mainitsemaan kuinka joutui spoilatuksi ja kiroaa ylläpidon alimpaan helvettiin  :)

Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
Vastaus #74 29.09.14 - 16:46
Odotetusti, mutta kannattaisiko tuo pitää poissa etusivulta, veikkaan että siellä on sellaisiakin kävijöitä jotka eivät tuota ole nähneet? Tosifanikaan ei ole välttämättä tuota vielä ehtinyt rikollisesti katsoa. Ajattelin vaan mainita, kohta joku kuitenkin tulee mainitsemaan kuinka joutui spoilatuksi ja kiroaa ylläpidon alimpaan helvettiin  :)

Mietimme tätä itse asiassa, mutta tulimme siihen tulokseen, että tästä lähtien julkaisemme myös spoilereita sisältäviä uutisia. Aiemmin emme julkaisseet, ja sitten huokaillen seurasimme vierestä, kun joku Ilta-Jööti kuitenkin uutisoi saman jutun. Tältä kantilta on parempi julkaista mahdollisimman pian kuin olla lainkaan julkaisematta. Sitä paitsi luulisi, että jos joku haluaa tosissaan välttyä spoilereilta, hän ei ensimmäisenä tule fanisivustolle kuikuilemaan :)

Edit: No niin, näinhän siinä sitten kävi: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288744384890.html. Ainakin olimme nopeampia :D