Kirjoittaja Aihe: Jatko-osa?  (Luettu 400340 kertaa)

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #15 06.04.08 - 18:54
Action-elokuva olisi hyvä.Ideoitani:
Snake kaappaisi Sideshow Bobin,ja Bart pelastaisi hänet.
Nelson olisi Bumblebee Manin kämppäkaveri.
Moe perisi Barneyn tavarat velaksi,ja Barney muuttaisi Flanderseille.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #16 27.04.08 - 20:07
Jos tuo The Simpsons Movie 2: Yet Unnamed Movie ilmestyy, voisi siinä mun mielestä tapahtua näin:

Alku alkaa vuodesta 1944, jolloin Abe Simpson on mukana Normandian maihinnousussa, siinä elokuvan 5 ekaa minuuttia voisi mennä siinä rytäkässä, sitten Aben viereen tipahtaa pommi ja A kuuroutuu hetkellisesti. Kuurona ollessaan A alkaa kuulla Margen ääntä. Sitten A herää ja huomaa sodan olleen vain hänen unta. 

Tässä olis elokuvan ihan ekat minuutit, voin miettiä jatkoo jos jaksan  ;)

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #17 05.07.08 - 15:26
Mie toivoisisin että jos jatko-osa tulee, olisi se semmoinen Kauhujen talo episodi tyyppinen elokuva.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #18 18.07.08 - 19:02
Toivottavasti jatko-osa tehtäis joskus.

Nelosen teksti-tv:ssä lukee, että Matt Groeningin mukaan tulee toinen elokuva, mutta julkaisuaikataulu on vielä avoinna.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #19 18.07.08 - 23:06
'It will happen at some point, but I have no idea when. The first one took us four years -- mainly because we don't like to work any harder than we usually do,'
Noin Matt Groening oli sanonut.. Joten varmaan tulee muutaman vuoden sisällä, ei kylläkään jaksaisi odottaa niin pitkää aikaa

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #20 20.07.08 - 21:26
Dodiih, tulihan se jatko-osan julistus sieltä. Nyt sitten pyöritellään mahdollisesti seuraavat neljä vuotta peukaloita ja odotellaan elokuvan saapumista teattereihin. Mahtaakohan ehtiä tulemaan valkokankaalle ennen kuin simpsonit ovat kokonaan loppuneet? Jos sellainen päivä nyt joskus koittaa.

Innolla odotan ja toivon mukaan tulee sopivan ajan sisään tuo jatko-osa.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #21 28.07.08 - 12:30
Toivottavasti jatko-osa tehtäis joskus.

Nelosen teksti-tv:ssä lukee, että Matt Groeningin mukaan tulee toinen elokuva, mutta julkaisuaikataulu on vielä avoinna.

Staran nettis sivuilla kerrottiin et se elokuva tulis n. vuonna 2012 eli neljän vuoden päästä.. kauemminkin saattaa mennä.. sit et sen edellisenki elokuvan tekemiseen meni neljä vuotta ni eiköhän oo samaa luokkaa nytki (siis jos toinen simpsons elokuva tulee..) Tuntuu ouolta sanoo sitä jatko osaksi.. :) Aiheena vois olla joku et bart mokaa todella pahasti jotain ja siitä seuraa jotain ja jotain erikoista.. ja sit kerrottais muistaki..

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #22 28.07.08 - 13:49
Kyllä tuo 4 vuotta on helppo aika odotella, kun kyse on uudesta Simpsonit elokuvasta. Toivottavasti elokuvaa ei tehdä kiireellä, muuten elokuvasta tulisi varmasti aika huono.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #23 03.08.08 - 19:36
Sen uuden elokuvan päähahmona voisi jotenkin olla Bart, kun minun mielestäni The Simpsons Moviessa Homer olisi se päähahmo.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #24 26.08.08 - 16:59
Mínä odotan innolla jatko-osaa ja eka simpsons movie toden totta olikin hyvä! Ja niinkuin moni onkin jo sanonut siinä saisi olla vähän laajempi hahmo valikoima. KOKO SPRINGFIELD MUKAAN!!!

Ja mukaan vois pistää vähän enemmän sitä simpsonia. Se vois alkaa ihan tavallisesta päivästä ja oltais Springfieldin ala-asteella ja sit siinä vois olla monta juonta niinku jaksoissa paljon sivujuonia. Esim. Bartille vois tapahtua näin: Että jotain tapahtuu jotain mitä Bart ei voi sietää esimerkiksi jokin uusi koulu juttu tai sääntö niin Bart kokoisi ryhmän lapsia jotka alkavat kapinoida vaikka Skinneriä vastaan. Lisa taas voisi lähteä jonnekin erimaahan vaikka oppimaan eri kulttuureita johonkin maahan ja siellä tapahtuis jotain. Homer vois tutustua johonkin kuuluisaan pariskuntaan ja Marge myös ja Maggie vietäisiin jonnekin hoitoon ja se karkais muiden vauvojen kaa jonnekin tai jotain sinnepäin.

Tai sitten esim. Homerin äiti vois tulla siihen tai Herb Powell tai joku ketä on ollut vähemmän niis jaksoissa.

Tai sitte Bart vois olla vaikka siinä Bartman ja yrittää vähentää rikollisuutta mut Bart ei sais koko ajan olla se vaan se olis Bartin juoni.

Toi nyt oli esimerkki en tiiä oliks se kovin hyvä mutta se sais olla jotain 2 tuntii se kesto.

Kyllä sitä odottaa jo paljon mutta kun ei uutta Movieta voi niin nopeasti tulla niin katotaan niitä jaksoja sen aikaa.
Viimeksi muokattu26.08.08 - 17:13 Kirjoittaja: ilarimik

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #25 04.10.08 - 10:01
Jatko osassa voisi joku muu saada pääroolin kuin sekoileva Homer. Vaikkapa Moe, Otto Mann tai Principal Skinner. Onhon muistakin sarjoista tehty niin sanottu hahmon oma elokuva. (Kuten Nalle Puhissa :D)

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #26 05.10.08 - 02:27
No joo leffa oli todellakin ihan hyvä , mutta ei siitä nyt mitään jatkoosaa kannattaisi alkaa minun mielestäni vääntämään!

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #27 09.10.08 - 16:34
No joo leffa oli todellakin ihan hyvä , mutta ei siitä nyt mitään jatkoosaa kannattaisi alkaa minun mielestäni vääntämään!
En usko, että toinen elokuva välttämättä tulee seuraamaan ensimäisen elokuvan tapahtumia mitenkään. Eniten ehkä sivuuttamaan jollakin vitsillä tai muulla vastaavalla.
Viimeksi muokattu14.10.08 - 01:02 Kirjoittaja: Lambo

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #28 09.10.08 - 20:10
Jatko-osast vois tulla  tällänen:                                                                                                                                                                                  Springfiediin tuli rikosaalto ja kaiken takana olis Russ Carcin
Viimeksi muokattu09.10.08 - 20:25 Kirjoittaja: lavvou

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #29 09.10.08 - 22:32
Kyllä, itse odotan jatko-osasta loistavaa, ja epäilen että elokuvassa olisi sama aihe kuin aiemmassa.