Kirjoittaja Aihe: Jatko-osa?  (Luettu 82533 kertaa)

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #60 11.04.09 - 11:25
Haluaisin sellaisen leffan, jossa olisi hieman parodiaa muista leffoista ja tv-sarjoista. Esim. sarjassa on ollut 24 -jakso ja Star wars -alkuintro.

Ei kuitenkaan koko jaksoa jotain parodiaa, vaan muutama läppä jotka viittaavat selvästi johonkin leffaan tai tv-sarjaan.

Totta. ei kukaan varmasti haluasi katsoa Elokuvaa: The Simpsons movie 2: The clown wars.Totta, mutta on hauskaa kun leffasta voi tunnistaa "simpsonoidun" version vaikka jostain Disney kohtauksesta..

Bartholomew Jo-Jo Simpson

Vieras
Vs: Jatko-osa?
Vastaus #61 14.04.09 - 21:33
jos ja kun se jatko-osa joskus tulee, niin tuskin sitä nyt muutamaan vuoteen tehdään.

munkin mielestä jatko-osa voisi olla yhtä naurettava kuin ensimmäinenkin ja se voisi myös keskittyä muihinkin Springfieldin asukkaisiin, eikä vain Simpsoneihin. juoni voisi olla vähän parempi ja jotain uutta läppääkin sinne voisi keksiä, mikä nyt naurattaakaan jenkeissä sillä hetkellä. uutta aihetta en ainakaan osaisi nyt keksiä, mutta siinä voisi olla koko Springfield mukana, jokainen omalla tavallaan.

Samaa mieltä. Ekassa leffassa takerruttiin ehkä vähän liikaakin Homeriin ja Springfieldin pelastamiseen. Tokassa osassa voisi olla
sivuhenkilöitä esillä enemmän ja minustakin olisi mukavaa jos koko Springfield olisi mukana elokuvassa kuten sanoit omalla tavallaan. Innostus elokuvan katsomiseenkin nousisi huomattavasti.
Viimeksi muokattu14.04.09 - 21:36 Kirjoittaja: Bartholomew Jo-Jo Simpson

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #62 30.04.09 - 23:12
no,joka tapauksessa Matt Groening on luvannut tän jatko osan...
mutta noin 4 vuoden pääst :doh:

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #63 15.06.09 - 18:00
no,joka tapauksessa Matt Groening on luvannut tän jatko osan...
mutta noin 4 vuoden pääst :doh:

tekeminen kestää..  Mikähän tulee nimeksi? 
>>The Simpsons second movie?<<
>>The Simpsons movie 2?<<
>> The Simpsons another movie?<<

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #64 15.06.09 - 21:03
no,joka tapauksessa Matt Groening on luvannut tän jatko osan...
mutta noin 4 vuoden pääst :doh:

tekeminen kestää..  Mikähän tulee nimeksi? 
>>The Simpsons second movie?<<
>>The Simpsons movie 2?<<
>> The Simpsons another movie?<<
Jos animoinnin tapaan käsikirjoittaminenkin ulkoistetaan Koreaan, varmasti joku näistä ;)

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #65 27.06.09 - 00:08
Tai jos sillä on jokin erityinen nimi kuin vain tavallinen movie.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #66 27.06.09 - 15:14
Olen melko varma että uusi nimi on The Simpsons Movie 2. Onhan monilla muillakin elokuvilla tuommoiset, esim... Yö museossa 2.  :D

Mutta Simpsonien tyyliin voisi tulla jotain erilaista...

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #67 17.07.09 - 14:19
Enpä hämmästyisi vaikka se olisi "The Simpsons in 3D".

Jotain erikoista on tekeillä, sen verran hys hys kaikki ovat projekteistaan.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #68 05.08.09 - 22:13
Niinpä niin, tätäkin täytyy miettiä... 

Ehkä juuri tälläinen osiin jaettu tarina olisi hyvä.Jokainen Simpsonien perheen jäsen kokee oman seikkailunsa-joissa on tietenkin myös sivuhahmoja-ja lopussa nämä tarinat yhteytyvät. Ja EI enää sitä ianikuista "Pelastetaan Springfield"-tarinaa. 

Oli tätä vanhan jauhamista, mutta minkäs voi?

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #69 17.09.09 - 20:15
Juu, monipuolisuutta more.
 Jos joku mokaisi, niin kuin Homer mokasi The Simpsons Moviessa, niin sen pitäisi olla joku täysin odottamaton henkilö, esim. Marge tai Lisa tai Flanders :D Juu, muut Springfieldin asukkaat saisivat olla suuremmissa osissa, mutta Simpsoneiden pitäisi kuitenkin olla pääosassa, onhan se sentään The Simpsons Movie ... 2 ...?

Tämä saattaa olla huono ehdotus, mutta
Vastaus #70 03.10.09 - 18:23
Olisko hyvä idea, jos Maggie oppisi puhumaan ja tarinassa näytetään mitä tapahtuu kun Maggie kasvaisi. Tietenkin näkyisi myös mitä muille hahmoille kävisi.
Mutta se olisi varmaan huono idea, koska sittenhän ei enää luultavasti tulisi jatko osaa siihen :D

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #71 03.10.09 - 18:35
Minun mielestäni olisi vähän tökeröä jos näytettäisiin kun Maggie puhuu (lukuunottamatta hänen ensinmäisiä sanoja) Häneen on tottunut sellaisena kun hän on yksinkertaisesti hänen ei kuulu puhua.

The Simpsons Movien jatko-osaa saadaan luultavasti odottaa vielä pitkään - jos sellaista edes tulee.

Simpsonien isä Matt Groening hillitsi fanien toiveita kakkososasta Simpsonien 20-vuotisjuhlallisuuksissa Ranskan Cannes'sa. Groeningin mukaan ensimmäisen elokuvan työstäminen itse televisiosarjan ohella oli sen verran rankka koettelemus, ettei jatko-osa synny helpolla.

"Turhauduimme, koska elokuvan tekeminen kesti neljä vuotta, vaikka sen piti valmistua kahdessa vuodessa", mies kertoo Varietyn mukaan. "Kenties teemme vielä toisenkin, mutta älkää odotelko liikoja."

On mahdollista, että jatko-osa tehdään vasta sen jälkeen, kun televisiosarja aikanaan loppuu. Päättymisajankohtaa ei Matt Groening eikä Simpsonien päätuottaja Al Jean tapojensa mukaan tahtoneet lähteä pohtimaan. Sarjaa esitetään kuitenkin varmuudella ainakin vuoteen 2011 saakka.
Viimeksi muokattu09.10.09 - 12:59 Kirjoittaja: Mikko

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #73 17.10.09 - 21:11
Olen muuten alkanut keräillä näitä jatko-osaan liittyviä lausuntoja snpp.comiin, samaan tapaan kuin keräilin niitä ekaa leffaa koskien liki 10 vuotta kaikkien epämääräisten huhujen vastapainoksi.

Vs: Jatko-osa?
Vastaus #74 31.10.09 - 19:37
Haluaisin jatko-osan olevan sellainen, missä simpsonien perhe lähtee lomalle ja joutuu väärään koneeseen. He huomaavat olevansa Ranskassa, vaikka he halusivat Italiaan. He joutuvat johonkin tyypilliseen Simpsonit-seikkailuun.