Kirjoittaja Aihe: Kiitos  (Luettu 281190 kertaa)

Vs: Kiitos
Vastaus #75 31.12.14 - 22:36
Kiitos kaikille kävijöille ja varsinkin teille aktiivijäsenille jälleen yhdestä vuodesta, teidän ansiostanne tätä hommaa jaksaa tehdä!
No tästä kiitokset teidänkin suuntaan.

Mun puolesta menee kyllä erityiskiitos käyttäjälle Vince_Simpson joka päätti kesäkuussa ettei tänne foorumille enää kirjoita. Jos sama jätkä vielä erehtyy tätä foorumia joskus lueskelemaan niin isot kiitokset parin vuoden ajan kestäneestä yv-kirjetoveruudesta. Olit jämerä jätkä.

Niin ja kiitos vaan muillekin vaikka välillä on saattanut jotain erittäin pientä kärhämääkin olla :)

Vs: Kiitos
Vastaus #76 14.03.15 - 21:09
Paras sivu käyn joka päivä katsomaan jos on tullut uusia uutisia  ja käyn kirjoittelen tänne jotain

Vs: Kiitos
Vastaus #77 31.05.15 - 19:07
Kiitos varmaan ainoasta aktiivisesta suomalaisesta sivustosta! Yleensä kaikkien simpsons aiheisten sivustojen toiminta loppuu parin vuoden jälkeen...tämän ei  :)!

Vs: Kiitos
Vastaus #78 31.12.15 - 18:07
Uusia vuosia munkin puolesta. Kiitos taas kerran Sami, Mikko, Joose ja olikos vielä muita taustapiruja?

Ja muut foorumilaiset.

Vs: Kiitos
Vastaus #79 31.12.15 - 21:09
Samoin! T: Tänään rekisteröitynyt henkilö  :D

Vs: Kiitos
Vastaus #80 01.01.16 - 16:33
Uusia vuosia munkin puolesta. Kiitos taas kerran Sami, Mikko, Joose ja olikos vielä muita taustapiruja?

Ja muut foorumilaiset.

Ei, me kolme edelleen. Kiitos teille aktiivisille foorumilaisillekin!

Vs: Kiitos
Vastaus #81 01.01.16 - 21:54
Todellakin, kiitoksia ja uusia vuosia kaikille!  :woo:

Vs: Kiitos
Vastaus #82 02.01.16 - 18:40
Joo hyvää uutta vuotta, ja kaikki nyt hereille uuden vuoden ja uuden hyvältä vaikuttavan jäsenen kunniaksi.  :D

Vs: Kiitos
Vastaus #83 04.01.16 - 14:09
Kiitos minunkin puolesta käyttäjille! Ja onnellista uutta vuotta 2016 :)

Tänä vuonna Simpsonit.org täyttääkin jo 10 vuotta.

Vs: Kiitos
Vastaus #84 04.01.16 - 14:13
Hyvää uutta vuotta kaikille myös minunkin puolestani! Edelleen käyn täällä päivittäin lukemassa viestejä, mutta oma viestien lähettämisprosentti on jäänyt minimiin.

Vs: Kiitos
Vastaus #85 04.01.16 - 14:30
Hyvää uutta vuotta kaikille myös minunkin puolestani! Edelleen käyn täällä päivittäin lukemassa viestejä, mutta oma viestien lähettämisprosentti on jäänyt minimiin.
Kah. Päivää vaan. Sä et pahemmin spämmäile :D

Vs: Kiitos
Vastaus #86 08.10.17 - 12:22
On tullut aika esittää viimeinen kiitos kaikille sivuston käyttäjille ja Simpsonien ystäville.

Kiinnostukseni sivuston tekemistä kohtaan on viime aikoina hiipunut ja saavuttanut äskettäin pisteen, jossa on mielestäni parempi jättää homma kokonaan kesken kuin roikkua väkisin mukana. Tähän ei liity mitään sen kummempaa dramatiikkaa tai välirikkoja, ja Joose ja Sami jatkavat edelleen sivuston parissa.

Reiluun yhteentoista vuoteen mahtuu kaikenlaista. Tunneskaala on vaihdellut hilpeän innostuksen ja lievän stressin välillä; hyviä fiiliksiä on kuitenkin selvästi enemmän kuin huonoja. Varhaisin muistoni sivuston tekemisestä taitaa olla se, kun parikymppisenä kesäduunarina kirjoittelin Simpsonien jaksoesittelyjä erään matkatoimiston respan tietokoneella. Muutama vuosi sen jälkeen oltiinkin jo huipulla, kun Simpsonit-Vanhanen levisi mediassa. Samin kanssa löysimme ruokatunnilla Vanhasen jopa Seiskasta. Vuosien saatossa tuli tavattua niin Jouni Paakkinen kuin Bonita Pietilakin. The Simpsons Movie katsottiin ensi-illassa keskiyöllä, ja samoille tunneille taisivat joskus venähtää sivuston suunnittelupalaverit.

Simpsonien fanittamista en jätä ikinä, ja varmaan täällä foorumillakin piipahtelen vielä. Joten kiitos ja näkemiin!

Vs: Kiitos
Vastaus #87 09.10.17 - 11:44
Kiitos itsellesi!

Olet Mikko ollut melkoisen tärkeä henkilö sivustolla ja se liima, joka on pitänyt kaikki hajanaiset palaset yhdessä. Aktiivinen kirjoittelu on minultakin jäänyt taakse (ainakin toistaiseksi). Aktiivinen katselu sen sijaan on nostanut tänä kesänä-syksynä päätään kun olen "kerrannut" kaudet 25-28, osittain lievän uteliaisuuden, osittain myötähäpeän kera. Sen verran suonissa kiertää kuitenkin  keltainen veri, ettei sarjaa noin vaan tule koskaan syrjään syytäneeksi. Vaan nythän tämä alkaa mennä Ukki Simpsonin lailla raiteilta tämä tarina, eli lopuksi vielä Iso Kiitos!

Vs: Kiitos
Vastaus #88 09.10.17 - 16:09
Kiitos Mikko!

Olet jättänyt näkyvästi kädenjälkesi 2000-luvun fanituskulttuuriin.
Henkilökohtaisestikin olet ollut vaikuttamassa paljoon ja esimerkiksi onhan minun seitsemän vuotta kestänyt ammattiurakin isolta osin kiitos sinulle kun olet toiminut suosittelijana :)

Paljon ollaan yhdessä opittu ja kasvettu koko ylläpidon kanssa. Mikko meistä vanhimpana tietenkin on toiminut Pappana meille ;)

Kaikkea hyvää tulevaan!
:woo:

Vs: Kiitos
Vastaus #89 21.10.17 - 01:36
Kyllä se vaan on niin et tämä palsta alkaa olla omalta osaltanikin loppuun kaluttu. Jotenkin sitä Simpsoneista on jäänyt niin monta kautta jo jälkeen ja kun tietää mitä viimeisimmät satunnaiset uudemmat episodit on olleet jo tuolloin... en ole niiden perusteella todennut tarpeelliseksi vilkuilla viimeisimpiä kausia. Tätä voisi verrata vähän vakavasti sairaaseen tuttuun. Kiva olisi nähdä "one more time", vai haluaako sittenkin jättää ne hyvät muistot sen kuolemisen ja kuihtumisen näkemisen sijaan.

Jokatapauksessa, iso kiitos Mikollekin täältä. Herrasmies joka on toiminut täällä eräänlaisena isähahmona. Aika monta juttua oisi tälläkin palstalla jäänyt kirjoittamatta ilman teikäläisen ideointia ja esimerkinnäyttöä. Sami ja muut pitäkööt nyt lippua korkealla. Tsemiä heille.

Ps. Vieläkin muistelen lämmöllä joskus tämän foorumin irkkikannulla olleita höpinöitä ja etenkin erästä herran lausahdusta (minulle osoitettuna): "Nyt tiedän miltä kapteeni Haddock kuulostaisi ammattikoulun käyneenä" :D