Kirjoittaja Aihe: Nike Air Max 95 Safari.  (Luettu 106 kertaa)

Nike Air Max 95 Safari.
31.10.20 - 12:44A Swoosh szereti az AF1 High-t ebben a szezonban a Nike Air Force 1 High White Grey-vel. A nagyon áhított ‘Under Construction’ csomag részeként kiadva ez a cipő biztosan megfordítja a fejét, bárhová is megy, és itt van minden, amit tudnia kell! Teljesen fehér színvilágban festve az Air Force 1 High White Grey-nél használt anyagok egyszerűen magasztosak. A felső rész nagy részét teljes testű bőr viseli, míg a vajas sima velúr akcentusok a lábujjdoboz és a sarok felé nyúlnak.  hkicksports.com  Az oldalsó panelek mellett átlátszó Swoosh-t talál a dekonstruált megjelenéshez, és ezt hangsúlyozza a fekete-fehér csíkozás a nyelven, amely valamennyire hasonlít az Off-White logóra.

Amíg csak emlékszünk, a Nike Air Force 1 mindig is a Swoosh egyik legjobb sziluettje volt, a Nike Air Force 1 High Wheat pedig tökéletesen megtestesíti mindazt, ami a legendássá teszi a tornacipőt. Alábecsülve, mégis egyedi, ez a cipő átveszi a Nike néhány klasszikus tulajdonságát, és ötvözi őket egy letisztult és modern dizájnnal. Az őszi szezonra készült Air Air 1 High Wheat a Swoosh módja az évszakok váltásának bevezetésére. Őszre kész színpalettával festett, magas felső cipő hálós panelt használ a láb közepén és a nyelvén,  nike air force 1 cipo olcsón online  hogy a cipő egy kicsit jobban lélegző legyen.

Mit ne szeressen a vadonatúj Nike Air Max 270 React Phantom? A cipős közösség legújabb rögeszméje, hogy minden cipőfejnek valószínűleg van már párja, vagy zsarut tervez, amikor a fizetés napja következik be, tehát ha az utóbbi csoport tagja vagy, akkor ez egy cipő, amire a lehető leghamarabb szükséged van a gyűjteményedben! Bár határozottan nem olyan figyelemfelkeltő, mint az OG Bauhaus színezete, amely a nyár elején esett le, az Air Max 270 React Phantom továbbra is kötelező. Különböző fehér és szürke tónusokkal festett,  nike air max 270 outlet  rendkívül tiszta palettával büszkélkedhet, és egy vadonatúj varrás nélküli technológiát alkalmaz, amely letisztult és letisztult esztétikát kölcsönöz neki, ami biztosan vonzza a régi iskolák és az új iskolák Swoosh rajongóit.

Itt jobban megnézzük a méretet? Exkluzív Nike Air Max 95 Safari. Ez az élénk és egyedi szín az első, amelyik megérkezik a csomagért. Az OG 1987 tervezése előtt ezt a párot biztosan kívánják majd a gyűjtők és a cipők is.  go here  Feltétlenül hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban, és közölje velünk véleményét erről a kiadásról. Vad nyomtatvány borítja az ikonikus Air Max 95-öt. Ez az elefánt részlete a Nike legbefolyásosabb színvilágának szinonimája. Nemcsak szemet gyönyörködtet, de minden Nike cipőt régi iskola tiszteletére képes átalakítani.