Simpsonit.org keskustelupalsta

Simpsonit.org => Simpsonit.org => Aiheen aloitti: Waterjf - 31.10.20 - 12:44

Otsikko: Nike Air Max 95 Safari.
Kirjoitti: Waterjf - 31.10.20 - 12:44

(https://www.hkicksports.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/i/ci0057-001.jpg) (https://www.hkicksports.com/)

A Swoosh szereti az AF1 High-t ebben a szezonban a Nike Air Force 1 High White Grey-vel. A nagyon áhított ‘Under Construction’ csomag részeként kiadva ez a cipő biztosan megfordítja a fejét, bárhová is megy, és itt van minden, amit tudnia kell! Teljesen fehér színvilágban festve az Air Force 1 High White Grey-nél használt anyagok egyszerűen magasztosak. A felső rész nagy részét teljes testű bőr viseli, míg a vajas sima velúr akcentusok a lábujjdoboz és a sarok felé nyúlnak.  hkicksports.com (https://www.hkicksports.com/)  Az oldalsó panelek mellett átlátszó Swoosh-t talál a dekonstruált megjelenéshez, és ezt hangsúlyozza a fekete-fehér csíkozás a nyelven, amely valamennyire hasonlít az Off-White logóra.

Amíg csak emlékszünk, a Nike Air Force 1 mindig is a Swoosh egyik legjobb sziluettje volt, a Nike Air Force 1 High Wheat pedig tökéletesen megtestesíti mindazt, ami a legendássá teszi a tornacipőt. Alábecsülve, mégis egyedi, ez a cipő átveszi a Nike néhány klasszikus tulajdonságát, és ötvözi őket egy letisztult és modern dizájnnal. Az őszi szezonra készült Air Air 1 High Wheat a Swoosh módja az évszakok váltásának bevezetésére. Őszre kész színpalettával festett, magas felső cipő hálós panelt használ a láb közepén és a nyelvén,  nike air force 1 cipo olcsón online (https://www.hkicksports.com/nike-air-force-1/nike-air-force-1-cipo)  hogy a cipő egy kicsit jobban lélegző legyen.

Mit ne szeressen a vadonatúj Nike Air Max 270 React Phantom? A cipős közösség legújabb rögeszméje, hogy minden cipőfejnek valószínűleg van már párja, vagy zsarut tervez, amikor a fizetés napja következik be, tehát ha az utóbbi csoport tagja vagy, akkor ez egy cipő, amire a lehető leghamarabb szükséged van a gyűjteményedben! Bár határozottan nem olyan figyelemfelkeltő, mint az OG Bauhaus színezete, amely a nyár elején esett le, az Air Max 270 React Phantom továbbra is kötelező. Különböző fehér és szürke tónusokkal festett,  nike air max 270 outlet (https://www.hkicksports.com/nike-air-max/nike-air-max-270)  rendkívül tiszta palettával büszkélkedhet, és egy vadonatúj varrás nélküli technológiát alkalmaz, amely letisztult és letisztult esztétikát kölcsönöz neki, ami biztosan vonzza a régi iskolák és az új iskolák Swoosh rajongóit.

Itt jobban megnézzük a méretet? Exkluzív Nike Air Max 95 Safari. Ez az élénk és egyedi szín az első, amelyik megérkezik a csomagért. Az OG 1987 tervezése előtt ezt a párot biztosan kívánják majd a gyűjtők és a cipők is.  go here (https://www.hkicksports.com/nike-running)  Feltétlenül hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban, és közölje velünk véleményét erről a kiadásról. Vad nyomtatvány borítja az ikonikus Air Max 95-öt. Ez az elefánt részlete a Nike legbefolyásosabb színvilágának szinonimája. Nemcsak szemet gyönyörködtet, de minden Nike cipőt régi iskola tiszteletére képes átalakítani.