Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
20:30
Terapeutti yrittää saada Homerin luopumaan Bartin jatkuvasta kuristamisesta. Tämä onnistuu, mutta samalla myös Bartin käytös muuttuu.
Tiistai
20:30
Lisa tutustuu taikuriin, joka alkaa opettaa hänelle taikatemppuja koulussa esitettäväksi. Epäonnekseen Lisa ihastuu toisen taikurin poikaan ja paljastaa tälle oppi-isänsä suosituimman tempun salaisuuden.
Keskiviikko
20:30
Margen sisko Selma ihastuu mafiapomo Läski-Tonyyn ja menee tämän kanssa naimisiin. Simpsonien perhe kutsutaan parin vieraaksi New Jerseyyn, jossa he pääsevät tutustumaan uusiin sukulaisiinsa.
Torstai
20:30
Homer löytää itsestään yllättävän kyvyn käsitellä hiuksia ja avaa oman kampaamon. Milhousen tyttöystävä saa Lisassa aikaan mustasukkaisia tunteita.
Perjantai
20:30
Homer ja Bart lähtevät viemään perille kuolleen rekkakuskin viimeistä kuljetusta. Myös Margen ja Lisan elämä on täynnä jännitystä: perheen naiset päättävät hankkia taloon uuden ovikellon.
Lauantai
20:30
Tuskallisen pitkä pääsiäissaarna uuvuttaa Simpsonien perheenjäsenet, ja Raamatun tarinat työntyvät Margen, Lisan, Homerin ja Bartin uniin kesken messun.
Sunnuntai
20:30
Homer saavuttaa mainetta raivon kyllästämillä taideteoksillaan.
Navigaatio
Simpsonit.org » Elokuvat » The Simpsons Movien jatko-osa

The Simpsons Movien jatko-osa

Huhupuheet The Simpsons Movien jatko-osasta käynnistyivät jo ennen kuin ensi-iltaa katsomassa olleet ihmiset ehtivät ulos elokuvateatterista heinäkuisena iltana vuonna 2007. Puheet laittoi alulle Maggie Simpson esittämällä elokuvan lopussa yhden sanan kysymyksen "Sequel?" eli "Jatko-osa?"

Vajaan vuoden kuluttua The Simpsons Movien julkaisusta myllyyn heitti lisää vettä Simpsonien luoja Matt Groening. Hän ilmoitti, että jatko-osa "toteutetaan taatusti jossain vaiheessa".

"Ensimmäisen tekeminen kesti neljä vuotta. Emme tykkää työskennellä yhtään nykyistä kovemmin", Groening lisäsi tuolloin ja jätti ajankohdan auki.

Vuonna 2009 Groeningilla oli jo hieman toinen ääni kellossa. Hän sanoi jatko-osaa kuolaaville faneille, että "kenties toinenkin elokuva tehdään, mutta ei kannata odotella liikoja".

Simpsonien ääninäyttelijä Hank Azaria on kertonut olevansa mukana, jos jatkoa seuraa. "Pakkohan heidän on toinenkin tehdä, koska he tahkosivat ensimmäisellä niin valtavasti rahaa", Azaria naureskeli vuonna 2011 antamassaan haastattelussa. Pari vuotta myöhemmin Hän tweettasi olevansa asiasta enää "aika varma".

Simpsonien showrunner Al Jean on useaan otteeseen todennut, että jos jatko-osa tehdään, se tapahtuu vasta sarjan loppumisen jälkeen. Vuonna 2011 Jean sanoi, että jatko-osan tekeminen olisi "jännittävää".

Vuoden 2013 alussa Groening muisteli jälleen kauhulla ensimmäisen elokuvan tekemisestä aiheutunutta stressiä. Tuolloin samassa tilaisuudessa Groeningin kanssa puhunut ohjaaja David Silverman jyrähti jatko-osan olevan kymmenen tai viidentoista vuoden päässä.

Elokuussa 2014 Al Jean kertoi, ettei jatko-osaa ole toistaiseksi tekeillä, ja sanoi, että "olisi parempi vaihtoehto jättää jatko-osa kokonaan tekemättä kuin tehdä siitä huono".

Tuottaja James L. Brooks kertoi saman vuoden lokakuussa The Hollywood Reporterille, että tuotantoyhtiö 20th Century Fox on pyytänyt Simpsonien tekijöiltä jatko-osaa, mutta sen työstämiseen ei ole ryhdytty.

Tammikuussa 2015 Al Jean paljasti Twitterissä, että 26. kauden jaksoa The Man Who Came to Be Dinner harkittiin vakavasti elokuvan jatko-osaksi. Jean vastasi Twitterissä asiasta udelleille ihmisille, että jakson katsomalla ymmärtää, miksi se olisi toiminut täysimittaisena elokuvana ja miksi ei.

Mahdollisen uuden elokuvan kohtalo ei sittemmin ole liikahtanut suuntaan eikä toiseen.