Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
18:30
Homer oppii kuuntelemaan perhettään, kun ei loukkaantumisen vuoksi voi hetkeen puhua.
20:30
Tiistai
18:30
Artie Ziff tarjoaa miljoona dollaria viikonlopusta vanhan tanssiheilansa Margen kanssa.
20:30
Homer löytää aikoja sitten kirjastosta lainatun kirjan ja lukee siitä kolme tarinaa.

D'oh, Brother Where Art Thou?

Homer seikkailee maailman merillä Odysseuksena.

Hot Child in the City

Jeanne d'Arc eli Lisa johdattaa joukkonsa englantilaisia vastaan.

Do the Bard, Man

Bart on Tanskan prinssi Hamlet, joka juonii kostoa isänsä murhaajalle.

Keskiviikko
18:30
Bart ystävystyy filmitähti Rainier Wolfcastlen tyttären Gretan kanssa.
20:30
Lisa pitää yhteyttä brasilialaiseen orpopoikaan Ronaldoon. Kun pojasta ei muutamaan kuukauteen kuulu mitään, Simpsonit matkustavat Rio de Janeiroon etsimään tätä.
Torstai
18:30
Entisestä lännenelokuvien tähdestä Buck McCoysta tulee Bartin uusi sankari.
20:30
Kipulääkkeeksi määrätyn marihuanan polttelu avaa Homerille uusia ovia.
Perjantai
16:30
18:30
22:50
23:20
Lauantai
19:30
Sunnuntai
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
Navigaatio
Simpsonit.org » Elokuvat » The Simpsons Movien jatko-osa

The Simpsons Movien jatko-osa

Huhupuheet The Simpsons Movien jatko-osasta käynnistyivät jo ennen kuin ensi-iltaa katsomassa olleet ihmiset ehtivät ulos elokuvateatterista heinäkuisena iltana vuonna 2007. Puheet laittoi alulle Maggie Simpson esittämällä elokuvan lopussa yhden sanan kysymyksen "Sequel?" eli "Jatko-osa?"

Vajaan vuoden kuluttua The Simpsons Movien julkaisusta myllyyn heitti lisää vettä Simpsonien luoja Matt Groening. Hän ilmoitti, että jatko-osa "toteutetaan taatusti jossain vaiheessa".

"Ensimmäisen tekeminen kesti neljä vuotta. Emme tykkää työskennellä yhtään nykyistä kovemmin", Groening lisäsi tuolloin ja jätti ajankohdan auki.

Vuonna 2009 Groeningilla oli jo hieman toinen ääni kellossa. Hän sanoi jatko-osaa kuolaaville faneille, että "kenties toinenkin elokuva tehdään, mutta ei kannata odotella liikoja".

Simpsonien ääninäyttelijä Hank Azaria on kertonut olevansa mukana, jos jatkoa seuraa. "Pakkohan heidän on toinenkin tehdä, koska he tahkosivat ensimmäisellä niin valtavasti rahaa", Azaria naureskeli vuonna 2011 antamassaan haastattelussa. Pari vuotta myöhemmin Hän tweettasi olevansa asiasta enää "aika varma".

Simpsonien showrunner Al Jean on useaan otteeseen todennut, että jos jatko-osa tehdään, se tapahtuu vasta sarjan loppumisen jälkeen. Vuonna 2011 Jean sanoi, että jatko-osan tekeminen olisi "jännittävää".

Vuoden 2013 alussa Groening muisteli jälleen kauhulla ensimmäisen elokuvan tekemisestä aiheutunutta stressiä. Tuolloin samassa tilaisuudessa Groeningin kanssa puhunut ohjaaja David Silverman jyrähti jatko-osan olevan kymmenen tai viidentoista vuoden päässä.

Elokuussa 2014 Al Jean kertoi, ettei jatko-osaa ole toistaiseksi tekeillä, ja sanoi, että "olisi parempi vaihtoehto jättää jatko-osa kokonaan tekemättä kuin tehdä siitä huono".

Tuottaja James L. Brooks kertoi saman vuoden lokakuussa The Hollywood Reporterille, että tuotantoyhtiö 20th Century Fox on pyytänyt Simpsonien tekijöiltä jatko-osaa, mutta sen työstämiseen ei ole ryhdytty.

Tammikuussa 2015 Al Jean paljasti Twitterissä, että 26. kauden jaksoa The Man Who Came to Be Dinner harkittiin vakavasti elokuvan jatko-osaksi. Jean vastasi Twitterissä asiasta udelleille ihmisille, että jakson katsomalla ymmärtää, miksi se olisi toiminut täysimittaisena elokuvana ja miksi ei.

Mahdollisen uuden elokuvan kohtalo ei sittemmin ole liikahtanut suuntaan eikä toiseen.