Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SimpSuomTv

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 23
31
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 09.04.16 - 15:08 »
Haluaisin ton Simpsons Hit & Run pelin PC:lle, PS2:lle tai PS3:lle, mutta mistään en oo löytänyt. Jos löydän niin ostan.

Sami edit: Laittomaan lataamiseen liittyvä osa tekstistä on poistettu.

32
Seuraan teidän Google+ sivua ja tykkään Facebook sivusta.

33
Nimeä kolme Simpsonien lemmikkiä. (Pukin pikku apuria eikä kissoja lasketa)

34
Snowball 2, Snowball 3 ja Coltrane.

35
Mitäs mieltä olette olleet tähänastisista jaksoista? Mistä olette tykänneet eniten, ja onko ollut kokonaisuutena hyvä?

Omasta mielestäni suurinosa jaksoista on olleet hyviä. Mutta esimerkiksi THOH oli niistä huonoimpia. Ja kuten aiemmin täällä sanoin Every Man's Dreamia odotin paljon mutta juoni oli aika huonosti tehty. Love Is in the N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4 oli (nimestä huolimatta  :D) odottamaani parempi. Ihan lempijaksoa ei ole erottunut.

Ihan hyviä ainakin ne mitä olen katsonut, Voice of Finlandin takia To-Pe jaksoja en katsonut. THOH oli kyllä todella huono.

36


Muistuttaa vähän Simpsoneita.

37
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 03.03.16 - 20:26 »
noh mulla on Simpsonit kirjoja ainakin 7
Simpsons kaudet 3-10 12-17 (lisää tulee)
yks juliste ja Simpsonit pleikkari peli
ja pari levy koteloo

Nykyään:

Kaudet 2-17,
Simpson Movie,
4 Classics levyä,
6 muuta levyä,
5 julistetta,
6 postikorttia (tuli 9 kauden spesiaali boksin mukana),
Bartin kepposten käsikirja ja samasta sarjasta Homerin ja Burnssin kirja,
Homerin oma kirja, 3 joulukirjaa, kauhujentalo kirja,  4 muuta,
Bart ja Ned muovileluina,
paljon Lego-figuureja,
veljillä parit Bart paidat ja sukat,
Homer korkin avaaja,
The Simpson Game,
Bart lippalakki,
Bart PEZ-laite,
Homer muki,
Lisa pehmolelu,
Marge pehmolelu,
Radioaktiivinen mies Homer pehmolelu,

Kyllä se kokoelma on vähän kasvanut.

38
Aluksi Homer saa lahjoituksia ja ostaa sohvatuolin ja sitten se rikotaan, Lisa ystävystyy Harperin kanssa ja Homer tämän isän kanssa.

Pidin jaksosta, mutta Lisan uusi ystävä on käytetty aihe ja en pitänyt tästä Lisan ystävästä, mutta pidin  sen miljonääri isästä Mikestä. Mike oli jutenkin hullu ja sillain. Homer ja Mike olivat täydelliset kaverit, harmi kun Lisa pilasi heidän kaveruutensa.

Jaksossa oli muutama hyvä vitsi esim. bändin soittaessa takana luki yvan eht nioj. Pidän jaksoista jossa mainitaan jotain vanhaan jaksoon liittyvää tai näkyy vaikka joku pin pals kuva on Moen kapakan seinällä, en sentään pidä jos jotain aihetta toistetaan useasti.

Tässä jaksossa oli saman tapainen juttu kuin kauden "Savustetun käryä" jaksossa; Homer ostaa kalliin hyvän esineen (savustin/sohvatuoli) sitten se rikotaan tai varastetaan.

Tuo Savustetun käryä oli kans hyvä jakso,mutta en nyt jaksa siitä nyt enempää kirjoittaa.

Jotenki on surullista kun Homerille tärkeä asia tuhoutuu.

Mitä mieltä te olitte??

39
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Jakso hukassa?
« : 29.02.16 - 21:37 »
Tuli mieleen, mikä oli se jakso jossa Homer kertoi Bartille siitä, että hän ja Marge (ja muut aikuiset) harrastavat seksiä? Taisi kertoa puumajassa ja sitten Bart lähti juoksemaan kauhuissaan ympäri kaupunkia :D.
En muista yhtään muuta jaksosta...

Eikö se ollut Kauhea kokkisota
All's Fair in Oven War   kaudesta 16

40
Hei jos joskus tulisi Simpsonit aiheinen piirrustuskilpailu, niin minua kiinnostaisi osallistua, koska pidän piirtämisestä :)

Voisitko laittaa tänne kuviasi, kilpailu ei taida onnistua.

41
Jakso oli kyllä aika outo, Homerin unessa uni, joka olikin Margen uni.

Ei se jakso nyt niin huono ollut,  mutta eipä siitä sen enempää. Ärsyttävä kun ei enään lauantaina tuu uusintana noita jaksoja, koska torstain ja perjantain jaksoja en kerkeä katsoa syynä on toisella kanavalla samaan aikaan oleva ohjelma. Mitä mieltä te olitte jaksosta, etenkin kiinnostaa mitä mieltä Shelbyvillen Sitruunapuu on.  :woo:

42
Itselläni ei ole listaa mielestäni huonoimmista Simpsonit-jaksoista, mutta tulipa eilen katsottua todella huono jakso, Pelin Pyörteissä, mikä varmasti menee korkealle, jos joskus teen listaa huonoimmista jaksoista. Jaksossa oli todella huono sivumaku, ja ihmiset oli vain epämukavia toisilleen. Pienenä (eli noin 7-vuotiaana) pidin tästä jaksosta, koska pidin  kohtauksista, missä Marge pelaa peliään, mkoska pidän itsekin videopeleistä, mutta nyt minulla on jonkinlaista arvostelukykyä, enkä pidä jokaista jaksoa kaikkien aikojen parhaimpana.

Eräs asia, joka minua vaivasi koko jakson, oli sen laatu. Ketään päähahmoista ei kuulostanuut itseltään ja animaation laatu oli harvinaisen huonoa. Esimerkiksi Margella oli väsynyt äänensävy ja Homerilla oli pehmeämpi ja oudompi äänensävy. Jaksossa oli myös huonoja vitsejä, hahmojen käyttäytyminen oli täyttä JASKAA!!!!! Huh, pyydän anteeksi ihmisiltä, jotka pitävät tästä jaksosta. Mutta nyt kun sitä miettii, minulla on ollut koko viikon ajan levoton, epämukava ja inhoava asenne ja tunne jostain syystä, joten se saattaa johtua siitä

Herättikö jakso samanlaisia tunteita sinussa? Kommentoi rohkeasti, jos sinulla on sanottavaa mielipiteestäni. Jos se on muuten mahdollista, haluaisin nähdä teidän omia huonoimpien jaksojen listaa! Erityisesti Mikon tai SimSuomiTV:n mielipiteitä!

Itsekkään en pidä tuosta jaksosta paljo yhtään. Pidän enemmän B-juonesta missä Homer tuomaroi Lisan jalkapallojoukkuetta, mutta ei sekään mikään hyvä ollut.

43
17. Päivä kun katsoin Simpsoneita Subilta, ennen kun jaksot alkoivat siinä se Kristoffer sano jotain että uusi kausi alkaa 23. Päivä ja aluksi näytetään vain 15 jaksoa.

Jos se oikeesti näyttää nyt vaan 15 jaksoo millonhan ne viimeset sitten tulee?


45
Mahtavia jaksoja molemmat.
Täynnä hyviä vitsejä ja hienoja kohtia.
Esimerkiksi tämä:


Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 23