Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SimpSuomTv

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23
46
Mainitse kolme asiaa jotka ovat osuneet Lennyn silmään.

47
Oliko Herkules??

49
Sophie.


Mikä on Snaken lapsen nimi??

50
Oikein, jatka.

51
Onko mitään tietoo milloin uudet jaksot alkaa Suomessa?? Ite veikkaan että maaliskuun lopulla.

52
Jatketaan Moviella.

Montako tuntia elokuvan alussa esiintynyt Green Day-bändi oli soittanut??

53
Grand Theft Walrus joka on kopio Grand Theft Autosta.

54
Tekijät / Vs: Huonoin vierailija Simpsoneissa
« : 06.01.16 - 20:27 »
Taas kunnon asiaa! Kiitos tästä. Ja omastakin mielestä se softball jakso on yksi parhaista.

Itse en tiedä melkein ketään vierasäänistä, mutta olen Simpsonien avulla oppinut paljon esim.  USA:n julkkiksista ja muusta.

Itse inhoan paljon niitä jaksoja missä joku vieras on liian isossa osassa esim. Musk ja Gaga. Kuten joku sanoi tosta Gaga-jaksosta että ei ole varma vieraileeko Lady Gaga Simpsoneissa vai Simpsonit Lady Gaga show:ssa.


55
Jaksoarvostelu: 22.Lisa ja Gaga

Lisaa ja Gagaa pidetään kaikkien aikojen huonoimpana jaksona. Imdb:ssä sanotaan niin, täällä sanotaan niin, kaikkialla sanotaan niin. Nyt päätin tarkistaa, onko se niin huono, koska muistikuvani oli hatara.

Lisa voittaa koulussaan kaikista epäsuosituimman palkinnon ja on vain hyvin surullinen koko jakson. No, Lady Gagalla on jonkinlainen voima, millä hän tietää kun Lisa on surullinen. Ja sitten seurataan kun tämä yltiöpositiivinen suurieleinen pop-stara levittää "hyvyyttään" kaikkialle. Huoh.

Kuten kaikki Simpsonien seuraajat, joilla on jonkinlaista arvostuskykyä, tietää että Simpsonit on mennyt aivan epärealistiseksi nykyisin. Tämä jakso on paraatiesimerkki siitä. Täytyy myöntää en inhonnut tätä jaksoa aivan 100%:sesti. Pidin kohtauksesta, missä Lisa raivoaa Gagalle, mikä tuotti suunnatonta mielihyvää. Gaga itse oli ihan ok vierailija, mutta jakso ei. Jakso myös ei tee muuta kuin ottaa vain läjän huonoja vitsejä ja sokeroitu yltiöpositiivisella keijupölyllä. Ja lopussa Lisa kiittää Gagaa, koska hän purki kiukkunsa häneen ja pystyy taas kehumaan itseään ja laulamaan tyhmiä pop-lauluja. Tupla-Huoh.

En ole varma onko tämä jakso huono, mutta yksi huonoimmista se on. Mutta ehkä kaikkien aikojen huonoin jakso on Kaikki Hauska loppuu aikanaan

Kokonaisarvosana: 4/10

Pakko kommentoida. Joku lähetti muutama päivä sitten "yliarvostetuimmat jaksot"-linkin. Voisin sanoa että Lisa ja Gaga on liian haukuttu. Tiedän, ei todellakaan mikään paras jakso, mutta ei se nyt niiiiiiiin huono ole!

Tai sitten olen vain outo, koska mielestäni myös Kaikki Hauska Loppuu Aikanaan on ihan hyvä jakso :D.


Lisa goes Gaga on minusta ihan huono jakso.


Ja jos Kaikki hyvä loppuu aikanaan - jakso on se missä Simpsonit menee sinne laivalle viikoksi, mutta onkin kauemmin niin se jakso on ihan hyvä.

57
Kuinka mones jäsen Mr Burns oli kivenhakkaajissa??

58
Se sotki sen ihme pyhän lapun

59
Jatketaan The Simpsons Gamella.

Mainitse yksi pelikonsoli jolla pelataan Jumalaa vastaan viimeisessä levelissä.

60
Zero Life (Half Life), Mega Moleman (Megaman), Grand Thef Scrathy (GTA), Moral Kombat (Mortal Kombat) ja Siral Hero (Guitar Hero).

Oon pelannu ton pelin läpi ainakin kolme kertaa.Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23