Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Simppari777

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 06.12.15 - 19:58 »
Se, jolla on se luu tukassa, heittää aina jotain ärsyttävää tekstiä, onneksi sitä ei näy usein. Yrittää jotenkin dramatisoida kaikkea tai jotain, en tiedä.

2
Edna Krabappel. Kuuma ope, kummasti halajan takaisin koulun penkille :D

3
No tuskin tuo Danielsson on mitenkään kauhean paljoa Simpsoneita katsonut, että voisi pitää kaikkia noista väittämistään totena. Se rahaan tyynesti suhtautuminen kyllä vaihtelee paljon jaksoittainkin, kuten esim. joissain jaksoissa Homer laittaa rahansa ihan mihin tahansa ajattelematta, ja jossain jaksossa muistaakseni Homer sanoi "D'oh, lasku" tai jotain sinne päin.. Ja Homerhan on ylipainoinen, sitäkään Danielsson ei ollut huomioinut.
[/quote]

Mutta noin yleisesti ottaen Homer on aika pitkälle hyvä esimerkki, kuinka elämää voisi/kannattaisi elää. Totta kai itseänikin se kaljan ja lihottavan ruoan perässä juoksentelu etoo, mutta jos ajattelet vähän laajemmin Homeria, niin kyllä hän muuten on aika hyvä aviomies.

4
Tadaa, Simpsonien erittäin jännittävä taival alkaa taas uusiksi.

Simpsonit on niin hyvä sarja, että saa tulla täältä iäisyyteen uusintana  :D


Sivuja: [1]