Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sami

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 18
31
Kunnollista tuotantokautta tuskin tulee. Simpsoneiden pitäisi lopettaa putki muutamaksi vuodeksi, kerätä ideoita ja tehdä comeback puolikkaalla esityskaudella tai elokuvalla. Samoin kuten Futurama teki.

Tosin sarjan fanit kaikkoaisivat muutamassa vuodessa kokonaan..

32
Oikein! Jatkakaa.

33
Pistetään vaan uutta haastetta kehiin, unohdettu juttu jo.

Millä esityskaudella Simpsonit seikkailivat LEGO-hahmoina?

34
Lepää rauhassa Sam  :( <3

35
Ensimmäinen video Simpsorama-jaksosta. Sen verran slapstickiä, että tuon perusteella jaksosta on vaikea sanoa mitään.
Ainakin sohvakohtaus oli ihan ok. Paitsi hierontasohva venytettiin 10-20 sek liian pitkäksi, kun vitsi kävi jo ilmi nopeammin. Itse klipistä ei nyt sen suuremmin pysty sanomaan vielä mitään.

36
Sen ainoan kerran, kun käännöksessä on edes yritetty jäljitellä alkuperäistä nimeä vastaavaa sanaleikkiä, tuloksena on aivan älytön Isänmaan huolesta (Homerland).
Itse mietin tätä Homerlandia myös pitkään. Alkuperäinen nimi Isänmaan puolesta (Homeland) antaisi mahdollisuuksia varmasti paljon luovempaankin, mutta luulen että tässä on ajettu yhden tai kahden henkilön brainstormi ja nimet on paukutettu muutamassa minuutissa.

Alkuperäisnimet ovat tällä kaudella melko simppeleitä, mutta osa toimiviakin; Married to the Blob, Yellow Subterfuge, Specs and the City.. Mutta käännökset ovat vähintäänkin huvittavia niiden mielikuvituksettomuudellaan.
Tämä taitaa olla MTV:n linjaus, joten jatkossakaan tuskin nimeämiseen käytetään 30 min kauempaa työaikaa.

Itseäni kyllä huvitti eniten kauden LEGO-jakson nimeäminen; Palikat paikallaan (Brick like me)

37
MTV Katsomo - Simpsonit-taidetta esillä Kauhajoella

Muutaman kuukauden takainen uutisjuttu MTV:lta, jossa haastateltiin Simpsoneiden kuvakäsikirjoittajaa John Achenbachia, joka piti elokuun ajan näyttelyään Kauhajoella.

38
Kummisetä-näyttelijä haastoi Simpsonit oikeuteen: Vaatii liki 200 miljoonan euron korvauksia

Frank Siveron mukaan Simpsoneissa esiintynyt mafioso Louie on tehty hänestä, puhetyyliä ja ulkonäköä lainaten. Tämän vuoksi hän on haastanut Foxin oikeuteen 195 miljoonasta dollarista.

Louie on kuitenkin nähty sarjassa jo vuonna 1991, joten alkoiko ahneus tuntumaan nyt vasta?

39
Jaksossa Mafian Maailma Hans Moleman sanoo maanneensa aikoinaan Lars Ulrichin isoäidin kanssa, vaikka on oikeasti noin kolmekymppinen. Eikös Hansin ryppyisyys johtunut vain liiasta alkoholinkäytöstä?
Simpsonit.org - Hans Moleman

Toisaalta hän on myös kertonut olevansa kahdeksankymppinen.

40
Ihmiset ovat pillastuneet raiskaus-vitsistä

Crossover-jaksossa Bart soittaa Stewien kanssa Moen kapakkaan pilapuheluita, Stewie kuitenkaan ei ymmärrä vitsin ideologiaa yhtä kevyellä tavalla ja räväyttää ilmoille pahamaisen herjan.

Ymmärrän kyllä hyvin suurelta osin miksi ihmiset ovat pillastuneet tästä, kun vitsi puetaan 8-vuotiaalle pojalle sekä taaperolle. Komiikan hiuksen hieno raja on taidettu kuitenkin ylittää tässä, vaikka tässä koitetaankin esittää Simpsoneiden peruskomiikan sekä Family Guyn rääväsuuhuumorin eroja.

41
Hei te jotka olette nähneet Simpsonit-unia.

Miten näette itsenne Simpsonit-maailmassa unessanne? Jos katsotte käsiänne niin onko teillä vain 4 sormea, entä näyttävätkö muut henkilöt kolmiulotteisilta vai kaksiulotteisilta piirretyiltä?

Kiinnostaisi tietää  :o

42
Simpsoneiden tuleva Kauhujen talo -jakso palauttaa ruutuun alkuperäiset hahmot vuodelta 1987

Tullaanko nyt näkemään jotain kiinnostavaa. Ihan kuin ei riittäisi että Simpsoneiden perhe tapaa Family Guyn perheen sekä Futuraman hahmot. Pian Simpsonit tapaavat itsensä, Tracy Ullman Shown hahmoina!

43
Facebook-sivuillemme ilmestyi jalo ilmoitus. Viimeistään huomenna tieto menee suurempaan levikkiin, joten Simpsonit.orgin kautta on nyt pieni etuoikeus. Ottakaa ihmeessä vastaan!


44
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Linkkejä
« : 28.08.14 - 18:09 »
Simpsoneilta aika nopea reagointi ALS Ice Bucket Challengeen. Paremmin toteutettu kuin taannoinen Harlem Shake.
Bart ja Milhouse helikopterissa? Jäikö idea vähän puolitiehen? /kyynisyys


Ei kannata kyynikon lasein katsoa kaikkea ;)

45
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Linkkejä
« : 28.08.14 - 10:31 »

Simpsoneilta aika nopea reagointi ALS Ice Bucket Challengeen. Paremmin toteutettu kuin taannoinen Harlem Shake.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 18