Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Patentti

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13
16
Tuo marge playboyn kannessa juttu kusee. Raha haisee kieltämättä, ettei vaan olisi tuotantotiimiltä rahat lopussa?

17
Nojoo.. nyt kun kuulin tuosta simpsonien uusien jaksojen viivästymisestä ni on aika lähellä että katon jaksot netistä

19
On käynyt ilmi, että olen Simpsonitholisti, niin minä olen tehnyt pyhän lupauksen itselleni. Se lupaus on se, että en katso ollenkaan Simpsoneita ennen kuin Simpsoneiden 12. Kausi julkaistaan DVD:lle, joka ilmestyy sopivasti minun syntymäpäivänä eli 18.9.  ;)
Siihen asti katson Frendejä!
jaa moneskohan sadas uusintakerta siinäkin on menossa subilla? ite en oo koskaan kattonut vakinaisesti sitä mutta kaikki jaksot näyttää nähdyiltä.
itellä taisi mennä reilu kuukausi simpsonitta tossa kesällä ku ei paljoo tullu töllöteltyä..

20
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 05.07.09 - 20:30 »
Simpsonit peliohjain on hauska! :) Bart ja Lisa siis.
mullon homer ja sekin on ihan jees. sopii isokätiselle, jos vaikka alkuperäinen ps2-ohjain on liian pieni käsille, kuten minulla.

21
Muuten kattoko kukaan viime viikolla The Tonight Showta, siinä Conan O'Brien vitsaili käsikirjoittajan työstä Simpsoneissa.

22
Homer sanoo "wait a minute.." aina mietittyään jotain asiaa tarkemmin

23
Ei mikään huippu-uutinen mutta silti: Tänään esitetään loppuun kausi 20. Yhdysvalloissa kauden viimeisen jakson "Coming To Homerica". Eli seuraavaksi saamme odotella kautta Suomeen...
Ja täällä läppää kauden katsojaluvuista Jenkeissä.
Onkohan Simpsonien katsojat vähentymässä?


Aika lailla  :(

Inhottavaa tosiaan, että Simpsonit ohjelma tosiaan rypee pohjamudissa. Ja, että jollain Family Guylla olisi enemmän  katsojia tilastollisesti kuin Simpsoneilla :( Kyllä minä vahvasti enemmän keltaisen perheen toilailuja seurailen kuin Family Guyn. Muutenkin Simpsoneissa hahmot, vitsit sun muut jutut on paljon laadukkaampia kuin Family Guyssa. No aika mysteerinen juttu tuo Family Guyn suosio minusta :o
Itsekkin seuraan Simpsoneita enemmän kuin Family Guyta. Simpsonit ovat Suomessa kyllä paljon suositumpia kuin Family Guy, mittasit millä mittapuulla tahansa. Näin on monessa muussakin maassa. Ja eihän noita 1990-vuoden katsojamääriä voi oikein verrata nykyiseen, koska nykyisin ihmisten aikaa vievät entistä enemmän netti, konsolipelit, ym ym. Ihmiset eivät katso TV:tä enää niin paljoa kuin silloin. Kanavamäärätkin ovat lisääntyneet...

24
Ainoa erikoisjakso on Groeningin mukaan kuka ampui Mr.Burnsin osien 1 ja 2 välillä oleva jakso, jossa esitettiin mahdollisia ampujia(jakso esitetiin USA:ssa puolituntia ennen jaksoa kuka ampui Mr.Burnsin? osa 2.).
Tässä kylläkin kysyttiin mikä on paras jakso omasta mielestä. Omasta mielestäni paras erikoisjakso on Jouluvaras, juoni on hyvä ja huumoriakin löytyy.

25
Enpä ymmärrä tuota Subin toimintaa..
Heti kun nyt subilla pyörivä 19 kausi loppuu se aloittaa ekan kauden, mutta miksi se sitten ohitti ne muutamat kauden sitä ennen? (jos oikein muistan 15 kaudella hypättiin 18 kauteen..korjatkaa jos olen väärässä..)

Mielestäni se on siinä mielessä hyvä, että en ole nähnyt kaikkia 1 kauden jaksoja. Ainoa asia mikä tylsästyttää 1 kaudessa on piirtojälki.
Kun on jo tottunut tuohon uudempaan piirtojälkeen.

Tuo on totta. Itselläni vain on nuo ekat kaudet.. Silti ihmettelen miksi Sub skippasi pari tuotantokautta.

Tämä saattaa olla hieman aiheesta poikkeavaa, mutta mielestäni Homer on jotenkin hyvin järkevä mielinen näissä ekan kauden jaksoissa ja
uudemmissa jaksoissa tekee enemmän tyhmyyksiä ja on välinpitämättömämpi. Tuntuu aivan kuin Marge olisi vaihtanut Homerin kanssa paikkaa
kun Homerista alkoi tulla tyhmempi ja Margesta viisaampi. Vanhoissa jaksoissa Homer käsittelee asioita maltilllisesti kun taas Marge melkein vähät välittää mitä Homer sanoo. Tämänpäiväisessä jaksossa "perhe terapiaa" Marge tuli humalaan ja Homer vahti häntä ja torui. Aika turha ilmaus, mutta tälläinen pikku seikka pisti silmään :)
Joo ite oon huomannu saman, saattaa johtuu siitä että käsikirjottajatiimi on vaihtunu

26
Onpahan ainakin yksi hyvä syy siirtyä uuden tekniikan välineistöön ts. Full HD- taulutelevisio + kaapeli-HD-digiboksi. Hinnat ovat vain vielä jälkimmäisellä aika kovat, mutta ensiksi mainituissa hinnat ovat tulleet alas jatkuvasti.
Kun vielä HD-lähetykset aloitettaisiin maikkarilla(ehkä jossain viiden vuoden päästä?/kymmenen/myöhemmin), ja ei paljoa muutenkaan vielä kannata ruveta ostamaan koko laitteistoa Simpsoneiden HD-lähetysten takia, ei nuo nykyiset jaksot nyt ihan niin nannaa ole.

27
En ole vielä kyllästynyt missään vaiheessa Simpsoneihin, paitsi ne uusinnat ärsyttävät, kun olen nyt tuon 18. kauden nähnyt 3 kertaa! Muutenkin minullahan on kaudet 1-11 DVDllä. Että nuo uusinnat kyllä vähän ärsyttävät... Miksei voitaisi näyttää 17. kautta?!
Jos he näyttivät juuri sen 17. kauden alle vuosi sitten niin he eivät voi näyttää sitä heti uudelleen.

28
Vihdoin ja viimein aloitin sen lukemisen edellisen viikon perjantaina. Ihan hyvä kirja joo, mitä tähän asti oon lukenu(30 sivuu). Ne triviakysymykset on hyviä, tosin aika helppoja.

29
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 14.04.09 - 21:20 »
Okei, tämä nyt hiukan poikkeaa keskustelustanne, mutta olen juuri saanut kyseisen pelin ( ja pelannut sitä yöt läpeensä niin että silmiin sattuu--) ja kysyisin miten sen Laardi-Lassen tai-mikä-lie, voi voittaa? Tai siis.. en tajua mitä siinä pitää tehdä, muuta kuin potkia Hassu-nukkeja..   


Hauska peli muuten..  :)
Tähtäät Bartin ritsalla Laardi-Lassen takaosaan, luukku aukeaa, sen jälkeen mene avonaisen luukun päälle esim. Helium-Homerilla ja näpelöi systeemiä kolmionäppäintä painamalla(jos xbox, Y:tä). Tee näin kolme kertaa. Siinä se.

30
Koska erikoisjaksoja on TOSI VÄHÄN simpsoneissa,pistän ison jakson kehään
Tämä on 3-osainen jakso
Nimi:Simpsonit maailmalla(Simpsons in the world) tai Kiekkokännit (Hockey Duff,Hockey Drunk)
1/3
Simpsonit ovat aamiaispöydässä. Bart lukee lehteä. Hänen silmiin osuu mainal:OSALLISTU ARVONTAAN,VOITA MATKA JÄÄKIEKKO-OTTELUUN:
SPRINGFIELD - IOHA (offtopic:Springfieldissä ja Iohassa on AHL-joukkue) Simpsonit voittavat matkan otteluun,ja he menevät.Homer kiinnostuu oluesta hallin ravintolassa niin että juo ottelun ajan 10 litraa olutta,2kg hodareita ja hän kusee WC:hen 3l kusta.Ottelu on ohi.
Springfield voittaa 3-0.Kentälle eksyyntyy tosin Homer,joka on kännissä.Homer lyö Springfieldin maalivahtia,joka lyö Iohalaista pelaajaa lättyyn.Alkaa mellakka,ja Simpsonien perhe pakenee kohti Saksaa!
Keskustelu Hallissa:
Kuuluttaja:Voisiko herra valkoisessa paidassa poistua Baarista
Homer:Painu jätkä hemmettiin.Olet vieraiden kannattaja jotka HAISEE!
Ja yleisö ottaa nujakan.

2/3

Saksa,Eurodance ja Simpsonit (Germany,Eurodance,Simpsons)

Homer perheineen menee Saksaan pakoon!Lisa,Marge ja Maggie menevät Dusseldorfiin meikkiliikkeeseen,jossa Lisa harjottelee maskeerausta
On olutfestivaalit joissa on olutta.Eurodancea laulaa niin moni saksalainen,kuten esim Scooter ja Bad Boys Blue.
Homer tällä kertaa väsyy 3 tuopista.Kun he aikovat lähteä,auto ei käynnisty.He saavat uuden Mercedes-Benzin,jonka he hakevat Suomesta.
Homer:Mikä hemmetti tässä on...D'oh!
Bart:Älä saa slaagii!
Homer:Sinä senkin...!

3/3 Suomihulluutta
(See simpsons in the finland)

Mersun haku suomesta.He menevät Seinäjoen kautta. Siellä he näkevät Duudsonit,jotka hyppäävät saunasta avantoon. Bart ja Homer tekevät myös saman,ja he menevät saunaan,jota Homer ihastelee.Lisa ja Marge käyvät taas Seinäjoella shoppailemassa ja perhe on pian samassa kaupassa,Jossa Homer käy ostamassa 24 pulloa karhua!Sitten matka Evergeen Terracelle alkaa!Matkalla tapahtuu kaikkea,rengas hajoaa,bensa loppuu ja Maggie juo vahingossa oluen
Kohtaus:
Maggie:BURP!
Marge:Täällä haisee alkoholi...HOMER!MAGGIE ON JUONUT PULLON OLUTTA!
Homer:D'oh!Hyvä olut meni hukkaan
Ja yksi sana:Pyydän anteeksi näin pitkää tarinaa,mutta Simpsoneissa ei ole monta erikoisjaksoa!
(c) Nelson Muntz
Olihan tuo ihan ok, jos ei ota huomioon pikkuvirheitä ja koko kolmososaa. Viimeseks ne mersuja Suomesta menis hakemaan, Saksassa ne ovat sitä paitsi paljon halvempia.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13