Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MrSmithers

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 16
31
Muutamia hyviä vitsejä, kokonaisuutena jakso ei kovin hyvä ollut. Vihaan kaikkia jaksoja/tarinoita/mitä vain jotka paljastuvatkin uneksi.
Shelbyvillen Sitruunapuun tapaan antaisin varmaankin 6.5/10.

32
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 22.02.16 - 15:33 »
Kai tätäkin voi taiteeksi sanoa https://nensarjakuvat.wordpress.com/elainsanasto/ katsokaa osa 66  :D :D.


33
"Very few cartoons are aired live. It’s a terrible strain on the animator’s wrist."

Onko tämä siis 3D?

Sain käsitykseni että Castellanetalle laitetaan jotkut anturit tai jotain ja sitten se tulee animaatioksi. Tai sitten mietin vain sitä jaksoa, jossa Homerille laitetaan kyseiset anturit ja animaatiohahmo liikkuu  :D.
"Homerin ääninäyttelijän Dan Castellanetan vastatessa kysymyksiin Homerin suu liikkuu motion capture- eli liikkeenkaappaustekniikan avulla. Samaa tekniikkaa hyödynnetään muun muassa videopelien animoinnissa."

34
Simpsoneiden live jakso

Mielenkiintoinen idea, mutta voi vähän vesittyä ennakkosensuurin takia. Toivottavasti ei. Tässä meidän uutisemme aiheesta.

Homer vastaa faneille Simpsonit-jakson suorassa lähetyksessä

Yhdysvalloissa 15. toukokuuta 2016 esitettävässä Simpsonien 27. kauden jaksossa on noin kolmen minuutin osuus, jossa Homer Simpson vastaa suorassa lähetyksessä katsojien kysymyksiin. Koska Simpsonien jaksot esitetään Yhdysvaltain itä- ja länsirannikolla eri aikaan, myös live-osuuksia tulee olemaan kaksi.

Homerin ääninäyttelijän Dan Castellanetan vastatessa kysymyksiin Homerin suu liikkuu motion capture- eli liikkeenkaappaustekniikan avulla. Samaa tekniikkaa hyödynnetään muun muassa videopelien animoinnissa.

"Tietääkseni vastaavaa ei ole ennen tehty", toteaa Simpsonien vastaava tuottaja Al Jean. Hän ja joukko Simpsonien käsikirjoittajia avustaa Castellanetaa suorassa lähetyksessä.

Simpsonien fanit voivat lähettää kysymyksiä Twitterissä hashtagilla #HomerLive varustettuna. Kysymyksiä otetaan vastaan toukokuun ensimmäisestä päivästä neljänteen päivään saakka. Al Jeanin mukaan kysymykset pitää lähettää ennakkoon, koska kysymyksen käyttäminen jaksossa vaatii hyväksyttämisen lähettäjällä.

Jean toivoo kysymyksiä erilaisista päivänpolttavista aiheista. Hän uumoilee, että suosituksi aiheeksi nousee ainakin Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trump.

(Lähde: The Wrap)Mielenkiintoista, odotan innolla. Mutta mitäköhän jaksossa muuten tapahtuu, jos vain muutama minuutti tuohon live-juttuun käytetään o_O.

35
Jep, jatka.

36
Mikä oli Smithersin koiran nimi?

Nimi on sama kuin yhdellä tarusankarilla.

37
Mikä oli Smithersin koiran nimi?

38
Jeremy

39
Bobo.

Mikä on Krustyn lapsen nimi?

40
Subilla mainostettiin, että uudet jaksot alkavat jo helmikuussa!

41
Tekijät / Vs: Näyttelijät ruudun takana
« : 06.01.16 - 18:22 »
Yksi suosikkijutuistani Bobissa on se, että hän laulaa melkein joka jaksossa. Grammerillä on niin mahtava ääni.

Joo, Cape Fear on yksi lempijaksoistani koska siinä on todella hauska laulukohtaus Bartin ja Bobin välillä. Siis onhan itse jakso silkkaa vitsitykitystä ja yksi klassisista jaksoista  :D "Die, Bart Die"

Olen luullut, että en tykkää Bob-jaksoista. Cape Fear todisti toista, ja nykyään Sideshow Bob on mielestäni hyvä hahmo  :D.

42
Jaksoarvostelu: 22.Lisa ja Gaga

Lisaa ja Gagaa pidetään kaikkien aikojen huonoimpana jaksona. Imdb:ssä sanotaan niin, täällä sanotaan niin, kaikkialla sanotaan niin. Nyt päätin tarkistaa, onko se niin huono, koska muistikuvani oli hatara.

Lisa voittaa koulussaan kaikista epäsuosituimman palkinnon ja on vain hyvin surullinen koko jakson. No, Lady Gagalla on jonkinlainen voima, millä hän tietää kun Lisa on surullinen. Ja sitten seurataan kun tämä yltiöpositiivinen suurieleinen pop-stara levittää "hyvyyttään" kaikkialle. Huoh.

Kuten kaikki Simpsonien seuraajat, joilla on jonkinlaista arvostuskykyä, tietää että Simpsonit on mennyt aivan epärealistiseksi nykyisin. Tämä jakso on paraatiesimerkki siitä. Täytyy myöntää en inhonnut tätä jaksoa aivan 100%:sesti. Pidin kohtauksesta, missä Lisa raivoaa Gagalle, mikä tuotti suunnatonta mielihyvää. Gaga itse oli ihan ok vierailija, mutta jakso ei. Jakso myös ei tee muuta kuin ottaa vain läjän huonoja vitsejä ja sokeroitu yltiöpositiivisella keijupölyllä. Ja lopussa Lisa kiittää Gagaa, koska hän purki kiukkunsa häneen ja pystyy taas kehumaan itseään ja laulamaan tyhmiä pop-lauluja. Tupla-Huoh.

En ole varma onko tämä jakso huono, mutta yksi huonoimmista se on. Mutta ehkä kaikkien aikojen huonoin jakso on Kaikki Hauska loppuu aikanaan

Kokonaisarvosana: 4/10

Pakko kommentoida. Joku lähetti muutama päivä sitten "yliarvostetuimmat jaksot"-linkin. Voisin sanoa että Lisa ja Gaga on liian haukuttu. Tiedän, ei todellakaan mikään paras jakso, mutta ei se nyt niiiiiiiin huono ole!

Tai sitten olen vain outo, koska mielestäni myös Kaikki Hauska Loppuu Aikanaan on ihan hyvä jakso :D.

43
Viimeinen oli Them, Robot-jaksosta, kun työntekijät korvattiin roboteilla ja kaikki saivat potkut.

Alappi voi jatkaa.

44
Tekijät / Vs: Näyttelijät ruudun takana
« : 04.01.16 - 22:22 »
Noh kaikki varmasti tietävät tämän ja sarjassakin mainittu, mutta Sideshow Bobin ääninäyttelijä Kelsey Grammer esittää Frasierissa Frasieria. Ja hänen veli & isä on Frasierissakin hänen veli & isä (mielestäni erittäin onnistunut vitsi  :D). Joskus on hauskaa kun kuuntelee Sideshow Bobia vaikka vähän sivusilmällä, ja kuulee oikein kunnolla tutun äänen.
Muutes loistava sarja, suosittelen  ;)!

Kuuntelee sivusilmällä? Onko se niin kuin Mertarannan heitto "Katsokaa tätä meteliä"? :D

Joka tapauksessa ihmettelen, ettei ole koskaan tullut vastaan Frasierin puheella dubattuja Sideshow Bob -klippejä. Ne äänet kuulostavat niin samanlaisilta, että niistä saisi vaikka mitä aikaan.

 :D, hyvä suomi mulla taas.

& Totta!

45
Tekijät / Vs: Näyttelijät ruudun takana
« : 04.01.16 - 19:33 »
Noh kaikki varmasti tietävät tämän ja sarjassakin mainittu, mutta Sideshow Bobin ääninäyttelijä Kelsey Grammer esittää Frasierissa Frasieria. Ja hänen veli & isä on Frasierissakin hänen veli & isä (mielestäni erittäin onnistunut vitsi  :D). Joskus on hauskaa kun kuuntelee Sideshow Bobia vaikka vähän sivusilmällä, ja kuulee oikein kunnolla tutun äänen.
Muutes loistava sarja, suosittelen  ;)!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 16