Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MrSmithers

Sivuja: 1 ... 14 15 [16]
226
Hahmot / Hahmo, jolla on hauskin ääni
« : 22.05.15 - 19:00 »
Kenellä simpsoneiden hahmoista on mielestäsi hauskin ääni?

Monilla on niin hauskat äänet...mutta itse sanoisin ehkä Apu, Nick Riviera ja ehkä Willie. Ainiin, myös Sideshow Melillä on aika hauska ääni.

227
Osa tuolla videolla oli hyvin matkittu, osaa en tunnistanut ollenkaan.
Kyllä simpsonit jää kovasti kaipaamaan Harry Sheareria.

228
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Jakso hukassa?
« : 17.05.15 - 22:14 »
Muistaisiko kukaan minkä niminen on se jakso jossa lopputekstien aikaan näytetään kuvia Burnssista ja Smitherssistä?
Ainakin niissä kuvissa oli se kuva, jossa Smithers pitää Burnssia sylissä ja siinä on ilmapallo. En oikein muista mitä jaksossa tapahtui, mutta olikohan siinä jotain riitelyä...?

229
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 15.05.15 - 22:24 »
Olen lukenut tietoa simpsoneista netistä, ja tullut sitten tänne. Kun huomasin, että täällä on foorumi niin tottakai tänne oli rekisteröidyttävä  :)

230
Ensin tulee mieleen tänään näkemäni Midnight Rx (salakuljettajat), kun Monty pelastaa Smitherssin hakemalla lääkettä toisesta kaupungista (Kanada?).
Smithers tekee aina mitä Monty käskee, ja Monty kohtelee Waylonia joskus aika huonostikkin. Nyt hän kuitenkin lähti lentokoneella Kanadaan hakemaan sitä lääkettä. Loppu oli koskettava, kun Monty peloissaan juoksee sinne Smitherssin luokse, ja antaa lääkettä & tekohengitystä.
Tulisi paljon muitakin mieleen jos miettisi kauemmin...

231
En ole lopettanut ikinä kokonaan katsomista, mutta joskus katsoin vähän vähemmän. Innostuin tässä vähän aikaa sitten enemmän kuin koskaan ennen ja se jatkuu vaan  ;)  :woo:

232
 :doh2:
Voi ei...Shearer on yksi tärkeimmistä ääninäyttelijöistä. Varsinkin Mr Burns ja Ned Flanders (& Mr Smithers ;)) ovat niin suuria hahmoja, että eihän niitä voi sarjasta pois jättää. Uudet äänet voivat olla ihan erilaiset, ja 26 kauden jälkeen hahmojen äänien vaihtuminen on aika huono juttu. Kyllähän sen ymmärtää, että Shearer ei jaksa olla koko elämäänsä simpsoneiden äänenä, mutta harmittaahan tämä meitä faneja. Mitäs sitten tapahtuisi jos näille ei tulisikaan uusia ääninäyttelijöitä: melkein koko ydinvoimalan porukka katoaisi (Burns, Smithers, Lenny), entäs ärsyttävä  naapuri...jne. Shearerin hahmot ovat hauskimmat ja niillä on hauskat äänetkin. Toivotaan, että niille löytyisi mahdollisimman samanlaiset äänet. 

233
Hahmot / Vs: Moe Szyslak
« : 06.05.15 - 17:15 »
Moe on hauska ja hyvä lisäys Springfieldiin. Ei kuitenkaan mikään lempihahmo.

234
Hmm...no sanon kuitenkin Margen rinnat (Large Marge). Jakso oli todella hauska ja mukavaa vaihtelua normaaleihin jaksoihin, joissa Marge on normaali perheenäiti :D. Oli hyvä kun  miehet alkoivat laulaa siellä ravintolassa  :D. Jäi soimaan päähän sekin laulu...

235
Nauhotan melkein kaikki telkkarista tulevat jaksot (onneksi tulee usein  :woo:). Katson sitten niitä kun on aikaa, melkein joka päivä 1-2.
Ja välillä katson netistä.

236
Yksi parhaista simpsons-jaksoista ikinä! Omaperäinen, hauska ja jännittävä :).
En kyllä yhtään arvannut kuka olisi ampunut Mr Burnssia...ekassa jaksossa ajattelin Homeria, kun eihän ikinä voi tietää mitä Homer saa päähänsä tehdä :D. Mielestäni vähän tyhmä loppu se, että Maggie olikin ampunut Montya.

237
Hahmot / Vs: Lempihahmosi perheestä?
« : 05.05.15 - 18:31 »
Homer on paras. Homerille aina sattuu ja tapahtuu ja muutenkin hauska hahmo :D.
Marge on ehkä toisiksi paras. Marge on kuitenkin vähän liian huolehtivainen...
Maggieta näytetään vähän eikä muutenkaan vauvalle tapahdu mitään.
Lisa ja Bart ovat joskus ärsyttäviä, mutta jos niitä ei olisi Simpsoneiden perhe olisi vajaa.

EDIT: Maggie ärsyttää välillä, koska on niin fiksu ihmelapsi. Who Shot Mr. Burns-jakson lopun pilasi se, että Maggie oli ampunut Burnsia. Huah.

238
Hahmot / Vs: Itchy & Scratchy
« : 05.05.15 - 18:20 »
Ei ne oo hauskoja ainoo hyvä juttu niissä on alkutunnari ja niiden äänet


Samaa mieltä!

239
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 05.05.15 - 18:15 »
En nyt kunnolla vihaa mitään hahmoa, mutta joskus ärsyttää
Lisa Simpson = ylimielinen, huono itsetunto, rakastaa koulua...jne
Bart Simpson = En osaa sanoa...ärsyttävä :D
Abe Simpson = Aika turha ja tylsä hahmo
Ne joita näkyy vähemmän ei ala niin nopeasti ärsyttämään.

240
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 05.05.15 - 18:06 »
No ehkä ihan lempihahmot ovat:
Monty Burns ja Waylon Smithers...
Monty on mahtava hahmo, joka on ihanan ilkeä ja häikäilemätön. Ja sitten Montyn harvoin nähty kilttipuoli on kanssa ihana :D. Jaksot joissa Monty esiintyy on yleensä hauskimpia ja muutenkin huippuja.

Waylon taas on ihana, kun on niin rakastunut Montyyn eikä Monty tajua mitään. Jaksot joissa kerrotaan Montyn ja Waylonin suhteesta ovat aina parhaita!

Ja pakko mainita myös Homer, joka on todella hauska hahmo.


Sivuja: 1 ... 14 15 [16]