Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dirty Homer

Sivuja: 1 2 3 [4] 5
46
Rehellisesti sanottuna en ole koskaan kyllästynyt Simpsoneihin enkä koskaan kyllästykkään. Vaikka välillä ei huvita oikein katsoa niitä, se ei tarkoita että on kyllästynyt, se tarkoittaa sitä että Simpsonit-buumi on hellittänyt. Ja vaikka ei olisikaan Simpsonit-buumia juuri sillä hetkellä, niin silti jotenkin tekee mieli katsoa joku jakso, joka varmaan on yksi tämän sarjan hyvistä puolista.

47
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Tietovisat
« : 09.01.10 - 17:44 »
Ihan kiva visa, vaikka parempiakin Älypäästä löytyy. Itse pääsin huipputuloksissa vasta sijalle kuusi, sillä välillä meni aivot lukkoon vaikka helppoja kysymyksiä tuppasi koko ajan :(.

6.  Jackie 17274


48
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 08.01.10 - 17:58 »
Omasta mielestäni Castellaneta-Azaria-Shearer-kolmikko on ehdottomasti paras, heillä kun on hauskimmat hahmot, kuten Homer, Moe, Wiggum, Kent Brockman ja Flanders. Ja he suorituvatkin niistä kiitettävästi. Myös Nancy Cartwright on klassikko, saa Bartin kuullostamaan uskottavasti pojalta.

49
Hahmot / Vs: Paras lemmikki
« : 08.01.10 - 17:49 »
Paras ja mieleenjäänein lemmikki on ehdottomasti Pukin Pikku Apuri, koska se on hauska kun tuhoaa välillä isäntäväen kenkiä ja siihen liittyy aika koskettaviakin asioita. Se jakso on koskettava, jossa Bart saa sen hyvin koulutetun koiran ja hylkää Pukin Pikku Apurin. Lopussa kävi kuitenkin hyvin, hän sai lempparikoiransa takaisin.
Samassa veneessä, Vince  :). Itsekin pidän Pukin pikku apurista, etenkin sen tyhmyyden takia, kun se syö ja pureskelee kaikki Simpsonien arvokkaat tavarat eikä tajua heidän höpötyksiään. Myös Lumipallo II on hellyttävä vaikka onkin ollut parrasvaloissa vähemmän kuin muut.

50
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 08.01.10 - 17:44 »
Itse päädyin tänne Wikpedian Simpsonit-artikkelin kautta, kun tylsyyden takia sitä selasin. Mutta loppu onkin teille tuttua...

51
Tunnisti heti tietokoneella tehdyksi.
Eikös Simpsoneita ole aina tehty tietokoneella ::)? Aika älykääpiö meillä on täällä kun ny vasta sen tajus ;D. No ei ny, vitsi vitsi!

Kyllä toi leffa oli ihan hyvä, Simpsonit nyt vähän eeppisemmässä muodossa joka silti naurattaa samalla tavalla kuin itse tv-sarja. Suomidubbaus taas oli ISO virhe, siitä miinusta. Toinen miinus tulee sivuhahmojen, kuten Wiggumin, Moen, Apun jne. vähäisestä esiintymisestä. Silti ihan hauska ja nautittava, vuoden 2007 parhaimpia elokuvia Die Hard 4.0:n ja Menetetyn maan ohella.

52
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 08.11.09 - 13:43 »
Omasta mielestäni The Simpsons Game on ihan hyvä lisenssipeli. En ole vielä pelannut muita Simpsons-pelejä, mutta tää on kyllä melko hyvä. Etenkin Xbox-versio, kun siinä pääsee tutkimaan Springfieldia. Myös hahmojen superkyvyt, keräilyesineet ja kliseet ansaitsevat ison plussan. Erinomainen peli, kannattava ostos.

53
Omat suosikkini ovat:

1. Homerin evoluutio
2. Kamera siirtyy kauemmas ja kauemmas avaruuteen kunnes palaa taas sohvakohtaan
3. James Bond-elokuvien alkukohtausta parodioiva kohtaus
4. Perheenjäsenet törmäävät toisiinsa, jolloin syntyy räjähdys
5. Perheenjäsenet juoksevat seinää päin ja Maggie tekee Maantiekiitäjä-huudon

54
Hahmot / Vs: Bartin liitutaulukirjoitukset
« : 25.10.09 - 11:32 »
Omasta mielestäni yksi hauskimmista mieleen jääneistä kirjoituksista oli: Hill Billies are people too (Maalaisjuntit ovat myös ihmisiä), tai jotenkin tollain se meni. Jotenkin hulvaton, en oikein osaa selittää miksi.

55
Tässä olis muutamia:

Kuka ampui johtajan-jakson kakkososassa kohta, jossa Homeria kuljettava poliisiauto kaatuu Krusty Burgerin drive in-linjalle ja takana oleva auto kiilaa se Homerin paetessa paikalta on parodioitu toimintajännäristä Takaa-ajettu (The Fugitive, 1993).

Gangsterien armoilla-jaksossa vierailee alkuperäisessä Tähtien sota-trilogiassa Luke Skywalkeria esittänyt Mark Hamill. Jakson loppu, jossa Homer kantaa Hamillin läpi mediajoukkion on suoranainen parodia elokuvasta Bodyguard (1992). Samassa kohtauksessa kuuluu myös Whitney Houstonin samassa elokuvassa kuultu laulu "I Will Always Love You" (en oo varma onks se ton kappaleen nimi, mutta näin siinä ainakin lauletaan).

Cape Fear-jakso, jossa vankilasta vapautunut Sideshow Bob vainoaa Bartia ja muita perheenjäseniä, on parodia Martin Scorsesen samannimisestä trilleristä (1991).

56
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 23.10.09 - 11:56 »
Omasta mielestäni Simpsoneissa ei ole varsinaisesti yhtään turhaa hahmoa. Kaikilla on osansa ja kaikki suoriutuvat niistä kiitettävän hauskasti.
Mutta jos joku pitäis sanoa, niin kyllä se varmaan on toi Hans Moleman, sillä hän on harvoin minua naurattanut. Muutenkaan en keksi sille mitään hyvää syytä sarjassa olemiseen, rehellisesti.

57
Itse meinasin ostaa tämän Turun kirjamessuilta, mutta en sitten viitsinyt, varmaan siksi koska oli kokonaan tekstiä ja kuvia ei ollut.

58
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 16.10.09 - 16:18 »
Nimi: Joseph "Joe" Szyslak
Ikä: 40
Ammatti: Baarimikko
Asuinpaikka: Chicago, Illionois
Perhe: veli Moe, joka on myös baarimikko
Lausahduksia: Shut up, punk!
Ulkonäkö: ruskeat hiukset, mustaliivinen paita, farkut, arpi oikeassa poskessa
Muuta tärkeää: Diggaa Clint Eastwoodista, tekee rikollisia puuhia yhdessä Moen kanssa, joutuu aina poliisin pidättämäksi

Tää oli vasta harjoittelu, parempia luvassa jatkossa.

59
Itse katson Simpsoneita silloin kun vain pystyy, yleensä arkipäivisin mutta joskus jopa viikonloppuisin.

60
Ehdottomasti Clint Eastwood. En tiedä onko jo vieraillut sarjassa, mutta toivoisin että voisi. Niin legendaarinen äijä, vaikka ikää onkin jo kertynyt. Myös Harrison Ford olisi kiva nähdä vierailemassa, hänkin kun on legenda myös.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5