Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lambo

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
16
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 24.01.10 - 15:37 »
12. tuotantokausi tuli ostettua, kun oli citymarketissa tarjouksessa kerta viimein.

Lisäksi 2 uutta julistetta rikkaampana olen tällä hetkellä, joista olisi tarkoitus taulut tehdä. Toinen on musta taustainen, jossa Homer hyppää ja sanoo jotakin, jota en nyt muista, mutta iskulause oli todella mahtava sekä toinen on mustavalkoinen mafia tyylinen kuva, jossa homer pitelee kaukosäädintä kädessään.

Oli myös pakko ostaa tuo 2010 simpsonien kalenteri, koska sisällöllisesti oli sen verran mainio.

//Aa, en tiennytkään moista, että kuva on tuosta otettu. :D

17
Ei se ollut moka sen kuuluu olla siellä,se kuuluu yhteen vitsiin!!!
Aikaisimmissa viesteissä puitiin jo sitä, että se oli pelkkä vitsi.  :)
Näemmän yhdeksi haasteeksi sarjassa on osoittautunut joillekkin se, että kykenee erottamaan moan sekä tarkoituksellisen vitsin toisistaan.

18
Tällä hetkellä katson Simpsoneita harmillisen harvoin ja katseluni perustuukin lähinnä omaan aktiivisuuteen vapaa-ajalla tuotantokausi boxien kautta. Olen töissä aina kun sarja tulee eetterin puolelta, joten joudun floppaamaan kaikki jaksot sitten sen takia. No, jos uudet jaksot tulevat silloin, kun olen töissä niin pakko kyllä alkaa nauhoittamaan sitten jo.

Lähinnä viikonloppuisin sunnuntain yksi jakso on tullut katsottua, mutta ei taida sitäkään enää sitten kohta tulla jos enää edes tuleekaan.

19
Toimittajana täytyy sanoa, että on aivan loistava keksintö laittaa piirretty hahmo miestenlehden kanteen. Ensinnäkin idea myy jo pelkällä innovatiivisuudellaan, ja toiseksi lehden kehtaa nyt ostaa kuka tahansa ujo finninaama verukkeenaan Simpsonit-fanius. Kilpailijat puivat varmasti nyrkkiä, kun eivät itse keksineet moista.
Yhdyn tähän komenttiin täysin. Täytyy myöntää, että hyvin oivallinen veto joltakin heittää Marge "rohkeisiin kuviin" yhteen takuulla maailman suosituimpaan miestenlehteen näytille. Hyvää mainontaa Simpsoneille, koska varmasti herättää kohua (kuten kävikin) ja myös lehti saa uusia lukijoita osakseen Simpsonifaneita, jotka haluavat ostaa lehden vain kokoelmiin sen vuoksi. (-:

20
Eritoten Suomessa on nyt viime vuosina ollut hyvin voimakkaasti esillä Japanin kulttuuri ja eritoten tämän myötä manga ja anime ovat nousseet aikamoiseen nousukiitoon (joka tosin on nyt jo osoittaa pieniä hiipumisen merkkejä). Olisikin siis mielenkiintoista saada sellainen jakso, jossa Lisa hurahtaa totaallisesti Japanin kulttuurin yhden jakson ajaksi ja fanius alkaa mennä yli normaalien kaavojen. Tämän myötä tuleekin kuvioihin tällainen paikka:

Liikkeen nimi: Japmangs cafe
Liikeidea: Ulkopuolisille toimii kahvina, mutta liikkeen sisälle kätkeytyy yllättäviä salaisuuksia, joihin käsiksi pääsevät ainoastaan valitut henkilöt, jotka ovat liittyneet luvattuun joukkoon.
Omistaja: Joy Wlo (Uusi vieraileva henkilö siis)
Työntekijät: Lisa
Sijainti: Jossain springfieldin katuelämän sykkeessä.

21
En ole koskaan tainut nähdä Simpsoneihin liittyvää unta tai ainakaan sellaista, jonka olisin vielä aamulla muistanut sen. Mikä on osittain jopa yllättävääkin, koska näen jatkuvasti kaikenlaisia unia öisin ja yleensä jopa muistankin suurimman osan.

22
Rakenteellisesti teksti on kyllä hyvin kirjoitettua ja sujuvaa. Muutamassa kohdassa ehkä hieman jotain epäselvää, mutta kyllä ne uudelleen luvulla sai selkeytettyä. Kyllä tällaisesta uskoisi ihan hyväkin numero irtoavan. Aineeksi tämä tosi oli hieman lyhyt? Ei ollut mitään rajoituksia maksimi/minimi esim. sivumäärässä?

23
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 31.08.09 - 16:13 »
Miesystävältäni sain tänään lahjaksi tuollainen the Simpsons aiheisen panoraama julisteen. Mukava mattapintainen tyylikäs kuva, jossa on sarjan keskeisimpiä henkilöitä poseeraamassa.

24
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 16.06.09 - 15:33 »
Lainasin yhden kirjastosta, Simpsonien kauhujen talo hirvittävä hulabaloo -sarjakuva kyseessä. Ei Simpsonit vain jostain syystä toimi tällaisena (animaatio on jotenkin syöpynyt mieleeni). Ainakin negatiivista ajatusta herättelivät piirroksen laatu sekä se, että nämä kirjat ovat laimeita minusta, tylsiä. ':p

Olipas sekava kommentti.

25
Oheistuotteet / Vs: Homer's Head -digipak
« : 05.05.09 - 17:05 »
joka paikassa missä on myyty simpsoneita olen tuon kyseisen homer head packin nähnyt
Siis edeelleen olet nähnyt sitä vai? Aikoinaan sitä kyllä näkyi varsin tiuhaankin, mutta nykyisin kyllä tuota Homerin versiota osunut aika harvakseen silmään, joten kerro ihmeessä missä tuota on tarkemmin näkynyt.

26
Hienosti piirretty kuva, vaikka hieman omituinen. Kyllä silti tunnistin hahmot. Hieno keksintö tehdä tommoinen erilainen Simpsonit-kuva.
mutta oksettaa kyllä ajatus tuosta anime simpsoneista.
Oho, oksettaa oikein? Mikäs siinä nyt niin suuresti yökötti, että lähes oksennurefleksi alkoi toimimaan?

27
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 05.05.09 - 16:49 »
Ostin tuo 11 tuotantokauden DVD boxin eilen 19 € hinnalla. En ole vielä ehtinyt tuon pariin kummemmin syventymään, mutta oli pakko ulkopuolta hieman tarkastella ja se yllätti, joten epäilykseni hieman heräilivät ja haluan varmistaa yhden asian. Te muut jotka olette ostaneet 11 tuotantokauden: onko sen boxin DVD -levyt teillä myös laitettu ns. "pahvi taskuun" eli siis tuossa ei ole niitä normaaleja dvd paikkoja vaan tuo erilainen kiinnitys menetelmä? Aikaisemmissa boxeissahan levyt ovat pääasiassa olleet siinä näkyvillä ja kiinnikkeet ovat olleet "muovisia".

Itse hieman ihmettelin tuota, koska se on minusta hyvin epäkäytännöllinen. Onhan boxi toki huomattavasti ohuempi kuin aiemmin, mutta levyjä on vaikea ottaa pois niistä, ja olen aivan varma että jossakin vaiheessa joku noista dvd -levyistä kosahtaa rikki tai se laatikko hajoaa.

Haluan varmistaa vain, etten ostanut jotain ihme versiosta tuosta vaan että muillakin on tuo boxi ihan vastaavanlainen. D:
Toivottavasti joku ymmärsi selitykseni ja asian jota haen tässä.

28
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan DVD
« : 16.04.09 - 23:39 »
Lainaus
Hah! ei kyllä ole totta.. >:(
on on :)
Perustele hieman tarkemmin?

29
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 30.03.09 - 15:45 »
Muuten, jos Simposneiden vieraana ei ole ollut yhtään presidenttiä, miten George Bush on muka ollut Simpsoneissa?
Hän ei ole ääninäytellyt Simpsoneissa, joten häntä ei lasketa.
Vahingossa näemmän päätynyt listalle, joten kikataan pois sieltä sitten. Listan kun ei kerran aivan pienimmästä päästä ole.
Sanokaa ihmeessä puuttuvia myös (esim. uusien jaksojen myötä tulleet vierailija), niin listakin on sitten ajantasalla.

Tuo äänestys on oikeastaan siinä mielessä hyödytön, että siitä puuttuu suurin osa vierasäänistä. Niitähän on kirjaimellisesti satoja - itse asiassa Simpsoneilla on animaatiosarjojen vierasnäyttelijöiden määrän maailmanennätys hallussaan. Puolestani koko äänestyksen voi vaikka poistaa, koska threadin sisältöön se ei vaikuta.
Käsky kävi, joten poistetaan. D:

30
Tai mistä sitä tietää, onhan tämäkin palsta täynnä niitä uuden sukupolven faneja, jotka jaksavat jostain kumman syystä hehkuttaa uusiakin jaksoja. Miksi? Mitä erityisen hyvää niissä on? Onko esimerkiksi moderni animaatiojälki oikeasti jonkun mielestä niin merkityksellinen seikka, että sillä korvataan väkinäiset ja suorastaan typerät juonet? Vai nieleekö suurin osa faneista yksinkertaisesti mitä tahansa keltaisten hahmojen toikkarointia?
Edustan hieman vanhempaa kastia, mutta pidän silti uusista jaksoista. Yksin suurin syy on ehkä vähäpätöinen, mutta merkittävä omalla kohdallani: ne ovat uusia jaksoja eikä niitä ole tullu nähtyä vielä noin sataan kertaan uusintojen uusintana. Uusista jaksoista saa siis revittyä jotakin edes irti, uutuuden tunnetta sekä kyllä, hienoa animointia josta itse pidän paljon.

Tosin harmiksi tekijät silti tajuavat käyttää liian vähän niitä mahdollisuuksia, joita nykymaailmasta saisi revittyä juoniin.

Ovathan osa noista uusista jaksoista jopa käsittämättömän huonoja mauttomilla vitseillään sekä tylsine juonineen, mutta tarjoavathan edes jotakin vaihtelua simpsoneihin vanhojen jaksojen oheen. Eihän uusia jaksoja ole pakko katsoa, voi vanhoihinkin tyytyä. Itselläni ei ole simpsonien lopetuksesta mitenkään suurta mielipidettä kehkeytynyt, lähinnä toivon että sarja saadaan sitten aikanaan kunnialla päätökseen eikä pilata pelkän rahan vuoksi, jota lähinnä nykyään tunnutaan simpsoneista revittävän.

Jokaisella omat mielipiteet ei siinä mitään, mutta en ymmärrä vain sitä että 1. tuottaria dissataan mutta esim. näitä viimeisimpiä kausia ylistetään maasta taivaisiin. Tietenkin niistäkin löytyy ne muutamat valopilkut, mutta yleinen kuva on melkosen kuivan oloinen.
Itse en juurikaan välitä ensimmäisestä tuotantokaudesta, koska se on juuri huonosti toteutettu eikä kyllä jaksotkaan ole mitenkään juonellisesti järjen innostavia. Lähinnä parannusta alkaa tulla siinä kolmannen tuotantokauden paikkeilla vasta. Jokaisella ohjelmalla on vaikeutensa ja positiiviset hetkensä, mutta olen samaa mieltä että täytyy osata lopettaa myös aikanaan. Itse pidän uusista jaksoista, ainakin näiden muutamien "valopilkku" jaksojenkin kautta. En kiistä ettei juonet olisi huonontuneet, mutta molemmista kasteista (uusista sekä vanhoista jaksoista) löytyvät huonot sekä hyvä puolensa, kuten kaikessa jos niitä hakemalla vaikka hakee.

Mutta kuten sanottua: "money talks".
Kyllä, ja näkyvästi.

Liputan toivoa vielä yllä, että parannusta ilmenisi ennen loppua.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11