Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - peikkko

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
omaksi suosikiksi on jäänyt neljäs kauhujentalo, muita en oikein muistakaan :D siitä on parhaiten jäänyt mieleen se, kun Homer myy sielunsa donitsista. myös se oli hyvä, missä Homerista tulee kuolema. :D

17
Melkein joka toinen haluaisi nähdä Milhousen luuserifaijan pääosassa. Edna Krabappel ja ylitarkastaja Chalmers keräsivät molemmat lähes viidenneksen äänistä. Uutistenlukija ja pastori eivät sen sijaan tunnu väkeä miellyttävän.

Milhousen isukki-jakso olisi ainakin mun mielestä jotenkin pienesti tylsän kuulonen, sillä kun ei mikään mene hyvin. toisaalta se voisi olla hyväkin jakso, eihän sitä koskaan tiedä. Ednastakin on muutama jakso, jossa on sen elämästä tarinaa. Chalmers olisi kyllä kiva nähdä omassa jaksossa :D

18
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 05.11.07 - 18:40 »
ajattelin tilata netistä jonkun ajan kuluttua sen simpsonit monopolyn..mutta kun pitää viellä miettiä. :P

siis sellaisen lautapelinkö? kuulostaa kivalta lautapelinä, voisi melkein harkita joululahjalistaan, kun en muista omistanko edes normia monopolia. :D

19
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan DVD
« : 28.10.07 - 13:03 »
cdonista ( www.cdon.com ) leffan voi ainakin jo varata, että jos ei jaksa silloin ilmestymispäivänä kauppaan raahautua, niin ainakin se on kotona postien mukana odottelemassa.

20
kun tulee niin tylsiä jaksoja >:(
Ei ne tylsiä oo, ainakaan ekalla kerralla.Eri asia on jo 5. kerta

kyllä ne uudemmat tuppaa olemaan tylsempiä, mutta mielipide asia tämäkin. viideskin katselukerta kyllä tekee jaksosta tylsän.

21
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 28.09.07 - 23:15 »
suomalaisesta ostettu skeittaava bart "el barto" vihko löytyy ja se toimii mantsan vihkona. piristää kivasti tunneilla. :>

22
mää en taas pidä niistä vanhoista.. surkee kuva  ;D Ne uudet on paljo parempii idealtakin..

niissä vanhemmissa jaksoissa on "vanhempi" kuva, koska piirrustus tavatkin on muuttunut muutaman vuoden aikana ja väritystekniikat yms myös.

olipa nyt pakko päästä aukomaan päätään, että kyllä niissä vanhemmissa jaksoissa oli just ne paremmat ideat, mutta mielipiteensä kullakin. niissä uusissa sitä ideaa taas ei meinaa olla, se on jotenkin sillai väkisin tuotetun näkönen idea.

23
kyllästyttää katsoa useasti samoja jaksoja. eipä ole muutenkaan nyt tullut katsottua paljoa simpsoneita, koska en aina muista, koulu vie aikaa tai sitten muistan jakson sen verran hyvin, ettei enää innosta katsoa sitä. joskus kesällä tulee joku vimma katsoa simpsoneita, mutta ei muuten. on niitä jo sen verran katseltu, ettei enää harmita, jos unohtaa yhden jakson katsoa.

mutta ei näihin kuitenkaan voi kyllästyä, vitsit jaksaa naurattaa.

24
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan DVD
« : 14.09.07 - 22:43 »
siellä on varmasti muitakin versioita dubattuina, jos niitä edes on. ah, ainakin saksan dubbaus versio olis mahtavaa kuunneltavaa. :"D toivottavasti olis paljon extroja yms.

täytyy ostaa jouluksi toi dvd, saa siinä ostettua yhden lahjan itselleen tai velipojalle.

25
oli muuten vaikea kisa. nyt vaan odottelen innolla uutta kisaa, että jos seuraavalla kerralla menisi edes vastaus oikein. ;D koska olisi tulossa uusi kisa?

26
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Singhsons
« : 10.09.07 - 18:18 »
hahah, aika muksa. :D hyvä mielikuvitus tekijällä.

27
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 01.09.07 - 14:37 »
ne soundtracin kipaleet on ehkä vähän pidempiä kuin leffasta, en tiedä. ne voi myös olla erilaisia, niin kuin esim spider pig on kuoron laulamana.

mua vaan hämää se speciaali versio, että onko se vaan sellainen samanlainen levy dvd muodossa. ostin tossa viime jouluna saman tapaisen beatles levyn, josta oli myös normi ja dvd versio ja siinä olikin dvd :llä vaan biisit kuuntelu muodossa. mahtavaa vertailua näiden kesken. 8)

odotan sen verran, että joku muu ostaa sen ja kertoo millainen se on.

en tiedä.. missä anttilassa oli tuo soundtrack??

kampin top tenissä.

28
dubatussa spider pig oli suomennettu possumieheksi! järkyttävää

se on varmaan käännetty sen laulun pohjalta, että jos miettii siihen possumiestä, niin se sopii siihen aika hyvin. kelatkaa nyt jos se olisi hämähäkkisika, niin ei se siinä laulussa oikein rimmaisi. mut silti, mahti suomennoksia. :DDDD läpät varmaan vielä parempia.

29
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 29.08.07 - 16:50 »
huomasin tossa muutama päivä sitten anttilan top tenissä simpsonien leffan soundtrackin, mutta sitten huomasin, että niitä on kahdenlaisia. se toinen on ihan normi, mutta siinä toisessa on jotain extra-speciaalia ja hinta on jotain lähelle 30e. toi olisi ihan kiva hankkia, mutta mua jäi kiinnostamaan, että tietäisikö joku mitä kaikkea sillä paksummalla eli speciaali versiolla on lisänä?

30
Tässä taas kyselyn tuloksia. Kysymys kuului: "Mitä mieltä olet kesäkisastamme?"

Helppo nakki! 29 % (95 ääntä)
Hmm, aika vaikea. 25 % (81 ääntä)
Eihän tätä voi tietää kukaan! 20 % (64 ääntä)
Öö, mikä kisa? 27 % (88 ääntä)

Ääniä annettu yhteensä 328.

Lähes kolmasosa vakuutti tietävänsä vastauksen, melkein joka toiselle kyseessä oli kovempi pähkinä purtavaksi. Neljäsosa tarvitsee silmälasit.

mun mielestä se oli ainakin vaikea, vaikka oli mulla joitain arvauksia siitä. luulin kyllä aluksi, että sieltä tulisi tyyliin kysymys "kuinka monta henkilöä on simpsoneiden perheessä?" tms. joten mun mielestä oli hienoa tehdä vähän vhaastavampi kisa, tällaisia jatkossakin. :>

Sivuja: 1 [2] 3 4