Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vince_Simpson

Sivuja: [1] 2 3 ... 37
1
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 05.06.14 - 16:31 »
Abe, Homer, Koulun kovikset ja Moe jäivät noista lätkälogoista parhaiten mieleen. Moe myös on ideallisestikin mainio. Lisäksi Captain Callister (menikö nimi oikein?) oli mainio kuten myös Tikku & Takku.

2
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-vaatteet
« : 05.06.14 - 16:20 »
Taas uusia vaatteita. Tuo Bart on mukavan katutaidemainen.

Tuon Bartin haluaisin. Hieno ja positiivisesti erilainen kuin ne Barti-paidat, mitä yleensä näkee.

Tykkäsin myös Maggiestä. Sekin on erilainen kuin yleensä vastaan tulevat paidat.

3
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 05.06.14 - 16:16 »
No, heitetään tähän veikkaus.

Luulen, että kansi kasvona nähdään Milhouse tai sitten Sideshow Bob. Tai sittenkin Ned Flanders.
Joku noista kolmesta.

Itse jättäisin Bobin pois laskuista, en oo tykännyt hänestä pitkään aikaan. Ned ja Milhouse ovat enemmän mieleeni. Bob kyllästyttää kun toistaa itseään liiaksi. Hohhoijaa.

Aika hieno tuo kansikasvokuva Ednasta. Joku tuollainen sen pitäisi aitonakin olla. Toivottavasti ne eivät sössi sitä.

4
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 12.05.14 - 22:49 »

5
Yksi kuva tulevasta LEGO-jakson Homerista

Karmivaa.

Totta, karmivaa on. Tuohan on jo rikos Homeria vastaan. Ja hänhän on yksi lempihahmoistani sarjasta, joten on syytäkin olla närkästynyt. >:(

Eikä tuon Lego-jakson versio Margestakaan näytä hyvältä, päin vastoin.

Aivan kuin sarjan tekijät nauraisivat omall sarjalleen.

6
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-Legot
« : 28.03.14 - 11:36 »
Nuo hahmojen esineet ovat tosiaan siistejä. Bongasin Milhouselta jonkin supersankarilehden ja Apulta pirtelöpurkin (tai mikä lie oikeesti onkaan).

Jos joku/jotkin noista pitäisi ostaa, ottaisin todennäköisesti Mr. Burnsin, Chiew Wiggumin, Abe Simpsonin ja Bartin. Ja Milhousen ihan vaan tuon sarjislehden takia. :D

7
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 22.03.14 - 19:32 »
Ja yksikätinen vanhojen aseiden kauppias (Shermanko se oli?) on yksi sellainen, josta en koskaan osannut tykätä. Jotenkin luotaan pois työntävä hahmo.

Herman. Sarjan alkuaikoina tekijät suunnittelivat kehittävänsä joka kerta erilaisen tarinan hänen kätensä puuttumiselle. Harmi, että Springfieldistä puuttuu sellainen kunnon vainoharhainen, salaliittoteorioita joka puolella näkevä sekopää. Ei Hermankaan oikein sitä paikkaa täytä.

Kiitos tarkennuksesta. Joo, olishan se jännää jos joku tuollainen vainoharhainen salaliittoteorioihin uskova sekopää kaupunkilaisten joukossa. Se tekisi oman lisänsä jaksojen tapahtumiin. Jotain sellaista erikoisempaakin ehkä.

8
Tein tässä tylsää laskelmointia.. Sorgin suhtkoht aktiivisten jäsenten asuinalue parin muunkin aiheen perusteella..

PK-seutu: 5
Etelä-Suomi: 2
Pirkanmaa: 3(?)
E-Pohjanmaa: 1

Eli aikas vahvasti Etelä-Suomen alueella asustelee Sorgilaiset. (tosin, tämä laskelmointi on aikas karkea, koska suurin osa jäsenistä ei oo maininnut missäpäin maailmaa oleilevat)

Minä asun nykyään Länsi-suomessa (kuten olen varmaan sulle yksityisviesteissäni kertonutkin). Olen asunut täällä koko ikäni, ja viimeisen kymmenen viime vuoden aikana olen haaveillut muutosta toisella paikkakunnalle. Kuka nyt ikuisuuksia viitsisi asua samalla paikkakunnalla? Ongelmana tässä on, että täällä kotipaikkakunnallani joitakin mukavia ihmisiä, joiden kanssa tulen hyvin juttuun ja joiden kanssa tulee aikaakin vietettyä. Enkä oikein tiedäkään vielä minne muuttaisin.

Minua joskus ihmetyttää, että miksi suurin osa foorumeilla roikkuvista ihmisistä on kotoisin PK-seudulta? :D Sama seikka oli yhdella toisellakin keskistelufoorumilla kuin täälläkin, enemmistö käyttäjistä oli juuri tuolta alueelta kotoisin. Mutta on niitäkin sentään joukossa, jotka asuvat jossakin muualla.

9
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 10.03.14 - 10:24 »
Disco Stu tuli minullakin mieleen. Aina silloin, kun se on näkynyt ruudussa, en ole koskaan osannut tykätä siitä enkä edes nauraa sille. Kai sen avulla yritetään nauraa discohullujen ihmisten kustannuksella, mutta ei se sellainen oikein sytytä. Turha se siis on.

Sitten on kaiken maailman kertakäyttöhahmot, jotka esiintyvät vain kerran. Niin ja sitten nämä julkkishahmot, joista suurin osa ovat aivan tyhjänpäiväisiä. Mutta on niitäkin sellaisia tullut vastaan, joista pidän.

10
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 10.03.14 - 10:14 »
Simpsoneissa ei ole hahmoa, jota mä erityisesti vihaisin, mutta Sherri ja Terri on kyllä ärsyttäviä, kun niistä huokuu sellainen ylimielisyys (tai sitten mä vain kuvittelen). Oli miten oli, tulee mieleen meidänkin luokan "täydelliset" tytöt, joista en myöskään pidä.

Ne kaksi ovatkin yhdet niistä hahmoista, joista en oo koskaan tykännyt. Juuri noiden mainitsemiesi "ylimielisyyden" ja "täydellisyyden" takia. Yhdessä jaksossa he jopa nauroivat Bartille, koska tämä ei tiennyt jotakin jostakin aiheesta. Aika ilkeää sellainen. >:(

Ja yksikätinen vanhojen aseiden kauppias (Shermanko se oli?) on yksi sellainen, josta en koskaan osannut tykätä. Jotenkin luotaan pois työntävä hahmo.

11
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 05.03.14 - 23:21 »
Vau, hieno määrä Simpsonit-tavaraa sulla emppuuh!!!.

Itselläni on edelleen ne samat kuin nuo tuolla ylemmässä viestissäni. Tässä kuussa on kuitenkin tarkoitus ostaa taas jotakin Simpsonit-aiheista.

Ostan itsekin mahdollisesti joskus jokinlaisen Simpsonit-kalenterin.

En välitä turhasta krääsästä enkä tykkää simpsonien sarjakuvakirjoista joten olen panostanut tuohon levy puoleen...

Jaksothan ne pääasia ovatkin. Itse kuitenkin tykkään hankkia ja lukea niitäkin sarjakuvia, koska sarjakuvat yleensäkin kiinnostavat.

12
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-Legot
« : 18.01.14 - 15:39 »
Täytyy myöntää, että nuo Simpsonit-legot ovat jossakin mielessä kiinnostavakin tapaus. Etenkin siinä mielessä, että on mukava seurata, mitä kaikkea Simpsoneista keksitäänkään. Ja onhan tuo Lego-setti upean näköinen. Ongelmana minun kohdallani on kuitenkin tuon setin hinta. Minulle, vähäväraraiselle ihmiselle, se on jo ihan liikaa. En pysty ostamaan sitä. Iloitsen kuitenkin, jos joku tosifani sen pystyy ostamaan itselleen.

Pahoittelen tässä samassa vielä aiempaa kielteistä viestiäni. Mä nyt olen tälläinen "epäilevä Tuomas". Yksi syy tuohon oli myös se, että elämä on tehnyt minusta kyynisen. Pohjimmiltani olen kuitenkin myönteinen ja seurallinen.

13
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-Legot
« : 10.01.14 - 20:10 »
Täh, enhän minä sinun juttujasi maininnut sanallakaan? Kommentoin vain Domen otsikkoa, jonka mukaan fanius on sitä, että käyttää 200 euroa muovipalikoihin.

Ajattelin vaan tarkentaa, ettei mene epäselväksi. Kieltämättä tuo Domen otsikko on hoopo. Tyhmiksikö ne ihmisiä luulevat? Argh!

En tiedä, ehkä mun pitäisi sanoa enää mitään. (turhautuneesti)

14
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-Legot
« : 10.01.14 - 19:26 »
Huhhuh.

Simpsoneiden Lego-talo, hintalappu n. 200 €

Linkistä voi käydä lukemassa, että mitä tämä rakennussetti sisältää. Kuinkakohan moni täältä meinaa hankkia? Kenties avaamattomana kaapin takahyllylle pölyttymään ja 20 vuoden päästä se voisi moninkertaistaa arvonsa?

Pitäisikö provosoitua tuosta Domen otsikon "faneille pakko-ostos" -sanavalinnasta :D Onko se fanius sitä, että raijaa kaiken mahdollisen fanikrääsän himaansa hinnalla millä hyvänsä?

Aika tyyriiltä kyllä kuulostaa, vaikka palasia on yli 2 500.

No itse en oikeastaan porovosoitunut (mistä sen edes tietää, mikä on sellaista?). Sanoin vain selvän kantani asiasta. Ihme juttu, jos ei saa sanoa, mitä ajattelee asiasta. Siitä on keskusteleminen kaukana.

Kun kerran oheistuotteista puhutaan, minua kiinnostaa vain kolmenlaiset oheistuotteet:
a) DVD:t ja DVD-boksit (sekä myös VHS:t)
b) kirjat
c) jotkin erittäin kiinnostavat figuurit

Että, kun Lionel Hutzista olisi figuureja. Sellaisen ostaisin varmasti. Mistähän niitä laadukkaita hahmoja löytäisi, kun Kukunorkin meni konkkaan?

15
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-Legot
« : 10.01.14 - 10:06 »
Eipä tuo ole sen 200n arvoinen ostaa koristeeksi hyllyn päälle, löytyy kyllä rahalle parempaakin käyttöä. Onhan tuo ihan siisti setti, jos olisin vielä ala-asteella niin saattaisin tuota vinkua.

Totta, ei tuota kannata ostaa, varsinkaan jos on pienet tulot. Hieno tuo kyllä olisi, ja ehdottomasti parhaimmat näköiset Legohahmot, jotka olen nähnyt.

Jaa, siinä on Flanderskin mukana. Onkohan se tulkittavissa perheystävänä? Jaksoista tulee kyllä sellainen tunne, että mies tunkee aina itsensä Simsponeiden juttusille juuri silloin kuin häntä ei kaivattaisi. Bartista tulee tuon yhden kuvan perusteella aavistus, että hänellä on pahat mielessään. Hänellä kun on Lisan koepaperi kädessään. Vanha kunnon Bart. :D Ja kas, Maggie oli keittiöpuuhissa. Hänen tekemisiään onkin aina kiva seurata.

Sivuja: [1] 2 3 ... 37