Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JustACat

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7
16
Voivoi, tietenkin sitä toivoisi, että viimeistä jaksoa koskaan tulisikaan.

Mutta kun joskus väistämättä tällainen jakso tulee, sen täytyy jollain tavalla olla erikoinen, omaperäinen, erityinen jakso. Leikejaksoa minä en todellakaan toivoisi viimeiseksi jaksoksi, vaan sillä täytyisi olla oma, hauska juonensa, joka tavallaan sitoisi koko historian yhteen.

17
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 15.09.11 - 19:19 »
Olen lukenut välillä niitä kirjaksi koottuja, en tiedä, ovatko ne nyt niin hyviä.

18
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-muovihahmot
« : 15.09.11 - 19:18 »
Olisihan sellainen ihan hauska, mutta tuskin aion hankkia c:

19
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 15.09.11 - 19:18 »
Kai jatko-osa voisi olla ihan paikallaan, mutta en tiedä, onnistuisiko se yhtä hyvin kuin ensimmäinen ja jos siihen mennessä ohjelmaa ei ole vielä lopetettu, voi koko jatko-osa epäonnistua ja pilata Simpsonit-brändin.

20
Hank Azaria: "I’ve heard whisperings that the end may be in sight, meaning within a few years. But who really knows? But it’s certainly not going to be this year or the next." Eli mies on kuullut "kuiskauksia" sarjan loppumisesta muutaman vuoden sisällä, muttei kuitenkaan vielä ensi vuoden aikana. http://www.avclub.com/articles/hank-azaria,61696/

Apuva - silloin pitäisi tyytyä jo nähtyihin jaksoihin :D Olisihan se todella harmillista, jos Simpsoneiden tekeminen lopetettaisiin - onhan sarja pysynyt ihan hyvänä monen vuoden jälkeenkin.

21
Täällä on puhuttu FG:stä - yhdessä vaiheessa minäkin satunnaisesti ohjelmaa katsoin, mutta se on tosiaan törkeästi matkittu "ei lapsellisella" TV-perheellä.
Juonet ovat yleensä kyseisessä sarjassa tylsiä ja hahmot laimeita.

22
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 05.09.11 - 12:57 »
Minusta boxit ovat liian kalliita - hieman ärsytti, kun kokoelmaan haluaisin 11. kauden, vaikken siitä erityisesti pidäkään, se menee jo lähemmäs neljääkymppiä. Minusta nuo boxit voisivat olla ehkä jotain 15-20€, entä muista?

23
En sen ihmeempiä odottanutkaan, mutta jotenkin vähän ihmetytti. Olisihan ne voineet olla vaikka Simpsoneiden päiden muotoisia tai jotain. :D

Tosiaan, olisivat ne voineet olla vähän mielikuvituksellisempia. Mutta ehkä tuo perinteinen soikiomalli on liiankin helppo ja ilmeinen ratkaisu.
Voiko sämpylöistä ylipäätään tehdä sarjatuotantona muita kuin sellaisia pyörylöitä? En muistaakseni ole koskaan nähnyt.

En minäkään, yritin kerran itse tehdä puolikuun muotoisia sämpylöitä, mutta pyörylöitä niistäkin tuli. Vaikka en olekaan mikään sarjatuotantoihminen :'D

24
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 26.08.11 - 19:27 »
Minun muistini mukaan tässä on lista.

- 3. kausi
- 7. kausi
- 8. kausi
- 12. kausi
- DVD: Maailman ympäri 80 d'ohilla
- DVD: Matkalla Hollywoodiin
- DVD: Greatest Hits
- DVD: Simpsonit vilinä
- DVD: Simpsonit: Pussailua pusikossa - heidän tarinansa
- DVD: Filmifestarit
- DVD: The Simpsons Backstage Pass
- DVD: Paikoillanne, valmiina, hep!
- DVD: Simpsonit vastaan muu maailma
- The Simpsons Movie
- Sarjakuvakirja: Bart, Homerin poika [vissiin]
- Sarjakuvakirja: Bart Simpson - Sarjisspesiaali
- Sarjakuvakirja: Iso kirja Bart Simpson
- Sarjakuvakirja: Juhlaparaati
- Simpsonit kalenteri 2010-2011
- Simpsonit kalenteri 2011-2012

25
Tekijät / Vs: Paras käsikirjoittaja
« : 26.08.11 - 14:22 »
Esimerkiksi juuri Conan O'Brien on käsikirjoittanut hyviä jaksoja, kuten Marge vs. the Monorail, mutta on vähän paha sanoa jos kokonainen ryhmä työstää käsikirjoituksia yhdessä. Eli sehän on ryhmätyötä.

Hyvin sanottu, Simpsoneiden käsikirjoitushan on ryhmätyötä, niin on aika paha mennä sanomaan kamalan paljon yksityisiä. Minusta Simpsoneilla on hyvä tiimi ja hyviä käsikirjoittajia. Muttei kukaan jaksoa yksin kirjoita.

26
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 26.08.11 - 14:20 »
Olen nyt aika paljon samaa mieltä muiden kanssa, mutten niin karkeasti vihaavani sano, mutta mitään lempihahmoja eivät nämä julkimot ole, varsinkaan silloin, kun ne ovat jaksossa, joka perustuu kokonaan niiden ympärille. Onhan niistä jotkut ihan hyviä juoniltaan, mutta suurimmaksi osaksi en pidä.

27
Tekijät / Vs: Paras käsikirjoittaja
« : 25.08.11 - 18:49 »
Minä pidän tosiaan vähän aikaa Simpsoneissa työskennelleestä Conan O'Brienista, joka on hauska ihmisena, mutta samalla myös hyvä käsikirjoittajana. Myös muita on, mutten erityisemmin nimeä.

28
Se on hyvä kirja, jossa on todella hyvä kirjailija ja paljon tietoa sain siitä ennen kuin tarkemmin nippelitietoa kävin pyörittelemään.
Totta, tykkään itsekin siitä älyttömästi, sitä jaksaa lukea uudestaan ja uudestaan. Itse asiassa se kuuluukin suosikkikirjoihini. Se kelpaa hyvin sivistäväksi ja viihdyttäväksi matkalukemiseksi, siinä kun on samalla ne triviakysymykset. Olen myös saanut idean, että niiden kanssa voisi kehitellä oman Simpsonit-pelin, jossa eniten oikeita vastauksia saanut voittaa. Sitä pitäisi kyllä ensin vähän kehitellä.

Itse asiassa ei hassumpi peli-idea, sitten tietenkin amatöörisimmät voivat ottaa kirjan avuksi :D Kuinka moni on vastaillut näihin sivun alalaidassa oleviin kysymyksiin?
Monta kertaa on tullut jo vastailtua kaikki läpi. En halua kerskua, mutta jokseenkin helppoja ovat suurin osa. :)
Samaa mieltä olen minäkin, ei hirveästi ole noissa haastetta pitkään katsoneille :]

29
En ole vielä mistään löytänyt. :(

Sama asia, pitää käydä etsimään :D

30
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 25.08.11 - 17:26 »
Olen myös samalla linjalla. Simpsoneiden pitäisi lopettaa nämä kaikki ihme tempaukset, joilla yritetään kalastella nuorempaa yleisöä, eli pääasiassa julkkisvierailut. Mielestäni Simpsonien pitäisi keskittyä taas enemmän itse perheen arkeen, eikä yrittää olla niin kauhean "in", ja täyttää joka jakso julkkiksilla sekä parodioilla. Simpsonit on, tai oli, rauhallisempi ja realistisempi sarja, kuin vaikkapa Family Guy, joka on pelkkää irrallista parodiaa populaarikulttuurista.

Tuli vähän off-topic tästä. ::)
Näitä julkkisvierailuja on viime kausilla ollut ihan tarpeeksi muisteltavaksi.. Offtopicia kait, mutta en itsekään tykkää tämmöisistä nuorempien katsojien kalastelusta. Kun minä aloitin Simpsoneiren katselua niin eipä niissä jaksoissa paljoa julkkisvierailua ollut.. Olemme kait foorumilla aika yksimielisiä näistä että julkimovierailuja on aivan liikaa ollut..

Offina vielä sanottakoon, että viime aikoina on Simpsonit alkanut perustaa jaksoja pelkästään julkkisvierailuiden ympärille. Tietenkin se hieman pilaa muuten niin hyvän sarjan laadun.

Hahmo, jota en nyt niinkään vihaa, mutta en myöskään hirveästi pidä on Ralph, jonka kaikki kohtaukset perustuvat silkkaan tyhmyyteen.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7