Kirjoittaja Aihe: 24. esityskausi  (Luettu 53551 kertaa)

Jaksoarvostelu: 24x6 - Ihmepuu
Vastaus #90 19.07.13 - 18:31
Jaksoarvostelu: 24x6 - Ihmepuu

Hoh hoijaa mikä jakso. Homer on masentunut ja häntä ei kiinnosta mikään. Springfieldin ala-asteella oli rahankeruu tapahtuma ja Lisa ostaa Homerille arvan arvontaan, josta Homer loppujen lopuksi voittaa Mapplen MyPadin (Kaikki appleen liittyvä on mun mielestä vastenmielistä). Homer piristyy ja hän alkaa käyttämään MyPadia aktiivisesti, liiankin aktiivisesti. Pizzapeliä pelatessaan Homer putoaa viemäriin ja MyPad tuhoutuu. Sitten Ned löytää Simpsoneiden puusta kastikkeella kirjoitetun tekstin: Hope. Myöhemmin Kent Brockman selvittää, että Homer on kyseisen "ihmeen" takana ja siinä oli se jakso. Jaksolla ei ollut edes sivujuonta!

Juoni oli todella typerä, ainoa kohta jossa nauroin oli se Homerin vanha syntymäpäivälahja Bartille, joka oli alligaattori. Jakson loppuun oli tungettu myös Logomania niminen "lyhytelokuva" ja se ei todellakaan pelasta tätä jaksoa. Ehkä kauden huonoin jakso!

Jakson arvosanaksi annan 1/10. (Jakson arvosanat on 1-10 asteikolla)
Viimeksi muokattu19.07.13 - 22:19 Kirjoittaja: Jarpeez

Jaksoarvostelu: 24x7 - Homerista hipsteri
Vastaus #91 19.07.13 - 19:39
Jaksoarvostelu: 24x7 - Homerista hipsteri

24. kauden seitsemäs jakso "The Day the Earth Stood Cool" kuuluu ilman muuta kauden parhaimmistoon, mutta ei sekään pankkia räjäytä. Homer alkaa metsästämään "mysteeristä" donitsivaunua ja löytää sen ja sen omistajan Terrencen. Terrence muutti perheensä kanssa Springfieldiin, mutta heillä ei ole vielä ole asuntoa. Homer ehdottaa heille heidän naapuritaloa, jonka Terrence ostaa. Homer alkaa kaveraamaan Terrencen kanssa ja rupeaa Hipsteriksi.

Jakson juoni toimii hyvin, mutta häiritsevää oli Terrencen pojan T-Rexin ääni, joka kuulosti ihan aikuiselta. Jakson huumori toimi hyvin ja tuli pari kertaa naurettua kunnolla. Hauskimpia kohtauksia oli jakson alun poliisioperaatio donitsikärryn löytämiseksi ja lopputekstin jälkeinen Mr. Burnsin ydinvoima historiikki. Kuten alussa sanoin, tämä jakso kuuluu ilman muuta kauden parhaimmistoon ja arvosana on sen mukainen.

Jakson arvosanaksi annan 7/10. (Jakson arvosanat on 1-10 asteikolla)
Viimeksi muokattu19.07.13 - 22:19 Kirjoittaja: Jarpeez

Jaksoarvostelu: 24x8 - Koiramaisia tekoja
Vastaus #92 19.07.13 - 22:19
Jaksoarvostelu: 24x8 - Koiramaisia tekoja

Tässä jaksossa vanhainkoti menee remonttikuntoon ja Abe joutuu muuttamaan perheensä luokse. Homer ei pääse auttamaan Abea muutossa selkänsä takia ja Homer jää kotiin pelaamaan MyPadillään VillageVille nimistä peliä. Pelatessaan Homer onnistuu kadottamaan perheen koiran Santa's Little Helperin. Myöhemmin selviää, että koira oli jäänyt kaappiin ja Bart huomaa, että Homeria se ei paljon haitannut. Abe muistuttaa, että Homerilla oli lapsena koira nimeltä Bongo ja aloittaa tarinan kertomisen.

Takaumassa käy ilmi, että Homer ja Bongo oli parhaita kavereita ja viettivät paljon aikaa yhdessä. Ydinvoimalan tullessa Springfieldiin Bongo puraisee Mr. Burnsia ja hän uhoo tappavansa Bongon. Abe päättä antaa Bongon lesboparille maaseudulle, mutta Homer käsittää koko homman väärin. Homer luuli, että Abe antoi Bongon pois, koska Abe ei pitänyt Bongosta ja pitää paljon rahasta. Jakso päättyy kuitenkin onnellisesti, kun Santa's Little Helper, Homer ja Abe nukahtaa sohvalle.

Jakso kuuluu ilman muuta kauden parhaimmistoon, vaikka tämä oli jo toinen jakso jossa käsitellään Homerin ja Aben menneisyyttä. Jaksossa oli hauskia kohtauksia, kuten Homerin versio Bongon pois antamisesta. MyPad pelleily kuitenkin tuo jaksolle miinusta. Jaksossa selviää myös Ralphin nimen alkuperä.

Jakson arvosanaksi annan 7/10. (Jakson arvosanat on 1-10 asteikolla)

Jaksoarvostelu: 24x9 - Maailmanlopun meininki
Vastaus #93 20.07.13 - 12:27
Jaksoarvostelu: 24x9 - Maailmanlopun meininki

Homer tapaa Moen kapakassa maailmanloppuun uskovan Lloydin, joka pyytää Homeria mukaan hänen muutaman muun henkilön Springfield Preppers -ryhmään. Homer liittyy perheensä kanssa kyseiseen ryhmään johon kuuluu Lloydin lisäksi Chalmers, Lindsey Naegle, Herman ja joku muu. Springfieldistä meni sähköt, eli ryhmä on valmis selviytymään salaisessa paikassa. Myöhemmin perhe karkaa sieltä ruokavaraston kanssa Springfieldiin, jossa kaikki oli ihan normaalisti. Jakson lopussa asteroidi on syöksymässä päin maata, jossa on nälkäisiä zombeja.

Jakson juoni oli typerä. Jakson alku on lupaava, jossa Simpsonit meni "Oppivyöhykkeelle" ja siellä Homer joutuu "apinoiden" tallomaksi. En löydä jaksosta mitään muuta hauskaa kuin ne "apinat", jotka oli oikeasti miehiä. Jakso oli enemmän masentava kuin piristävä.

Jakson arvosanaksi annan 3/10. (Jakson arvosanat on 1-10 asteikolla)

Vs: 24. esityskausi
Vastaus #94 29.09.13 - 17:06
Subin sivujen mukaan kausi alkaa Suomessa 4. marraskuuta.

Vs: 24. esityskausi
Vastaus #95 04.11.13 - 17:01
Subin sivujen mukaan kausi alkaa Suomessa 4. marraskuuta.

Muistutus, uusi kausi alkaa tänään!

Vs: 24. esityskausi
Vastaus #96 02.12.13 - 21:03
Huomenna on sitten 24. kausi esitetty kokonaan SUB:lla ja sen jälkeen alkaa 13. kauden jaksot pyörimään arkisin kello 20:30.

Vs: 24. esityskausi
Vastaus #97 03.12.13 - 15:37
Huomenna on sitten 24. kausi esitetty kokonaan SUB:lla ja sen jälkeen alkaa 13. kauden jaksot pyörimään arkisin kello 20:30.

Jaksoin katsoa yhden jakson, kun satuin avaamaan telkkarin oikeaan aikaan. Kyllä on Simpsonien hohto hävinnyt omissa silmissä, kun melkein mikä tahansa tekeminen ajaa ohi. Pakko kai ne on silti joskus katsoa.