Simpsonit.org > Simpsonit.org

Esittele itsesi ja tutustu muihin

(1/43) > >>

Mikko:
Tässä ketjussa voi esitellä itsensä, tutustua muihin palstan jäseniin ja hölistä muuten vain kaikesta mieleen tulevasta.

Minulla on jo pieni esittelyteksti sivustolla, mutta laitetaan nyt tännekin vähän tarinaa. Olen syntynyt vuonna 1985 Helsingissä ja asunut täällä koko ikäni. Vastaan käytännössä koko sivuston tekstisisällöstä. Sanomattakin lienee selvää, että pidän kirjoittamisesta ja toimittajan leikkimisestä.

Simpsoneita aloin seurata joskus ala-asteen lopulla, mutta kunnolla harrastus lähti käyntiin, kun tämä sivusto perustettiin. Sen jälkeen on sarjasta tullut minulle paljon enemmänkin kuin vain puolituntinen tv-rupeama silloin tällöin.

Finnish Simpson:
No, pistetääs omaa taustaa.. Olen vm. -97, käyn täällä foorumilla aika aktiivisesti.

Simpsoneita seuraan jonkin verran, joskus aktiivisesti ja joskus harvoin. Tällähetkellä harvoin, koska Simpsonien jaksot on uusintoja joita tullut nähtyä niin runsaasti että ei innosta oikein jaksojen katselu.

No, mitähän vielä.. Moottoriurheilu on yksi asia jota tulee seurattua. Ralli (niin WRC - kuin ulkomaiden rallisarjojen tasolla) ja Formula 1 ovat ne seuratuimmat omalla kohdalla..

jne.. Irkkikannulla voitte kysellä lisää.

Tepe:
Eli tää on vähä niiku Off-Topic ja esittele itsesi -topicci samassa?

No, oon 98 syntyny poika täältä jostai päin Suomea, harrastuksiin kuuluu sähly, sarjakuvapiirto ja lenkkeily. Muilla foorumeilla mut tunnetaan yleensä "Tepe" -nimimerkillä tms.

Lemmikki-eläimenä o koira, ja akvaariokalojaki löytyy. Aikasemmi, ku olin pieni, meillä oli kaks chinchillaa, mutta myytiin ne pois ku ne karkaili koko aja siitä häkistä ja pasko pitkin mun huonetta :|

Ei kai siinä sitte muuta, kaikkia joo kinosti nää tiedot

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Tepe - 27.08.12 - 14:14 ---Eli tää on vähä niiku Off-Topic ja esittele itsesi -topicci samassa?

--- Lainaus päättyy ---

No jos välttämättä haluaa jotain off-topicia laukoa, niin antaa palaa, mutta minä en edelleenkään näe sille mitään tarvetta täällä :) Lähinnä sellainen yhteisöhengen luominen oli minulla päällimmäisenä ajatuksena ketjun aloittaessani. Eli tutustutaan niihin henkilöihin, jotka palstalla mielipiteitään jakavat.

Joskus täällä oli minusta esittele itsesi -ketju, mutta joko se jostain syystä poistettiin tai sitten muistan väärin. No, nytpähän on ainakin.

Finnish Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko - 27.08.12 - 16:24 ---Joskus täällä oli minusta esittele itsesi -ketju, mutta joko se jostain syystä poistettiin tai sitten muistan väärin. No, nytpähän on ainakin.

--- Lainaus päättyy ---
Oli, ja poistettiin. Veikkaisin että yksi syy olis ollut hirveän offtopicin määrä ja täyden palturin jauhanta, niiden toimesta joille tärkeintä oli virtuaalipeniksen kasvatus ja postcount-määrän nosto..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta