Simpsonit.org > Simpsonit.org

Esittele itsesi ja tutustu muihin

<< < (2/33) > >>

Bartman3:
Olen 98 syntynyt poika ja simpsoneista olen aina tykännyt, mutta vasta ala-asteen lopussa aloin kunnolla seuraamaan sarjaa. Jonkun aikaa sitten rekisteröidyin tänne, mutta en kirjota tällä usein, mutta luen silti paljon foorumia. Muutaman suomenkielisen simpsonit sarjakuvalehden olen myös ostanut.

Betrunken:
Kokeilaas raapustaa tänne jotain nytten vaikka kaksi vuotta sitten jo liityin.
Elikkä yli 27v pojan kloppi kirjoittelee etelä-suomesta ja simpsoneita on tullut varmasti seurattua jo 90 luvun alkuvuosista lähtien vaihtelevalla menestyksellä.

Nytten aikuisiällä päässyt syventymään sitten taas paremmin kiinni tähänkin sarjaan ja erityisesti alkupään tuotantokaudet ovat parhaimillaan ikimuistettavia ja jotka katsoo uudestaan ja uudestaan. Uusissa jaksoissa alkaa vain näkymään se ettei enää uusia asioita ja raikkaita enään saada kehitettyä, onhan se kieltämättä sarjalle kun sarjalle vaikeata pitää tasoansa yli 20 kautta tod.hyvänä.

Tuosta tulikin mieleen että mitä nuoremilta veijareilta kuullut niin nää uudemmat eli reilustia 10 kaudesta eteenpäin olisi parempi kun vanhemmat johtuen piirrostyylistä tai jotain, ehkä sittenkin nää uudet simpparit ovat aikansa juttu mitä ei vanhemmat katsojat niin tajua. No ota tuosta selvää miten asian laita lopulta on.

Itse olen kylläkin monesti vieraillut simpsonit.orgissa katsomassa jakso tietoja ja muutakin infoa, kiva että pojat tai pitäskö sanoa miehet ovat tälläisen värkäneet ja itselleni on monesti ollut hyödyksi jos joku tietty jakso on kadoksissa, kun ei toi oma "raamattuni" wikipedia jokaisesta jaksosta kerro.

No tälläisiä mietteitä tällä kertaa ja toivottavasti ei kestä yhtä kauan seuraavaan viestiin  kuin rekisteröitymisestä tähän asti  :D (2v)

-B

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Betrunken - 14.11.12 - 09:09 ---Kokeilaas raapustaa tänne jotain nytten vaikka kaksi vuotta sitten jo liityin.

--- Lainaus päättyy ---

Hienoa, että joku vielä kaksi vuotta rekisteröitymisenkin jälkeen palaa linjoille. Sellaista ihmettä harvemmin tapahtuu. Niin ja kiva saada mukaan myös "vanhempaa" väkeä, kun välillä tuntuu, että kaikki ovat itseä paljon nuorempia. Toivottavasti jaksat kirjoitella palstalle.

Vince_Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko - 14.11.12 - 15:32 ---Kiva saada mukaan myös "vanhempaa" väkeä, kun välillä tuntuu, että kaikki ovat itseä paljon nuorempia. Toivottavasti jaksat kirjoitella palstalle.

--- Lainaus päättyy ---

Kröhöm... Täällä on yksi jonka ikä 27v. Synnyin maaliskuun 31. päivänä.

Olen Raumalainen hyväntuulinen (ja toisinaan vähän äreäkin) ja seurallinen "tyhjäntoimittaja". Fanitan simpsoineita ja tykkään niistä kuin hullu puurosta. Harrastan leffailua, musiikin kuuntelua, omien kokoelmalevyjen tekemistä (omaan käyttöön), ankkailua (Aku Ankan taskaukirjojen keräilyä), lukemista, kokkaamista ja dataamista.

Simpsoneita aloin katsomaan joskus 90-luvulla, joka oli niiden kulta-aikaa. Sarja iski muhun kuin salama kirkkaalta taivaalta. Suosikkimuistoni niistä ovat jääneet ikuisuisiksi ajoiksi mieleeni. Vanhemmiten niistä saa paljon enemmän irti, joilloin saa sarja avautuu paremmin. Mieluiten katson niitä DVD:ltä, mutta kelpaa se TV:n kauttakin tuijotettuna. Eniten tykkään juuri näistä kulta-aikaa, koska juonet olivat silloin (enemmän tai vähemmän) parempia. Ovat nämä uudetkin jaksot ihan katsottvia (yritän olla myönteinen ja avarakatseinen), ne eivät vaan jaksa aina naurattaa.

Heh, meinasin jaaritella tuossa mikä liittyi ikääni, mutta en sitten jaksanutkaan.

Jarpeez:
Katos en ole vielä esittäytynyt.

Olen 17v poika, joka on katsonut Simpsoneita vuodesta 2003. Olen kotoisin Pirkanmaan maakunnasta Valkeakosken (pikku)kaupungista. Simpsoneiden ihmeelliseen maailmaan päädyin kanavasurffauksella ja sen jälkeen Simpsonit on ollut lempisarjani. Muita lempisarjoja ovat Chuck, Frendit, LOST, Ensisilmäyksellä ja CSI: Miami.

Voin vielä sanoa, että opiskelen Valkeakosken ammatti ja aikuisopistossa merkonomiksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta