Kirjoittaja Aihe: Ideoi oma Simpsonit-peli!  (Luettu 2732 kertaa)

Ideoi oma Simpsonit-peli!
05.08.11 - 20:37
Kun näitä Ideoi oma-topiceja on kertynyt tänne foorumille jo muutama, niin ajattelinpa nyt jatkaa niiden historiaa. Topicin tarkoituksena on kertoa, millaisia pelejä tämän foorumin käyttäjät tekisivät Simpsoneista, jos heille tällainen tilaisuus joskus tulisi.

Minä aloitan:

Nimi: Bart Simpsonin haastehemmotestipeli

Juoni: Nelson on varastanut Bartin skeittilaudan. Hän sanoo antavansa sen takaisin Bartille, jos tämä suorittaa Nelsonin antamat haasteet mukisematta, oli se sitten esim. poliiseja pakoon juokseminen tai Homerin suututtaminen. Matkalla Bart kohtaa kaikenkarvaisia päävastuksia ja peli huipentuu siihen, kun Bartin pitää voittaa Nelson skeittikisassa, jotta saisi laudan taas kokonaan itselleen.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-peli!
Vastaus #1 06.08.11 - 00:25
Nimi: The Simpsons: Heaven or Hell

Pienimuotoinen jatko-osa TSGn Jumala-kohdalle..

Eli, Jumala on TUAS tiputtanut peliohjemanuaalin. Valitettavasti tällä kertaa oli kaikkien maailman pelien ohjemanuaali, jonka sivut irtosivat eri puolelle maailmaa..
Simpsoneiden perhe joutuu keräämään tämän manuaalin, mutta valitettavasti eräs alamaailman kuningas on kiinnostunut tästä manuaalista myös. Pelin viimeinen tehtävä on taistelu alamaailman kuningasta vastaan suopotkupallossa, tietenkin niin että Jumalan joukkueessa on vain itse Jumala, Simpsoneiden perhe, ja jostain syystä paikalle eksyneet Moe ja Barney. Alamaailman kuninkaalla taas on kaikki raa'at murhaajat, ja jostain syystä Mark Zuckerberg.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-peli!
Vastaus #2 18.10.12 - 18:50
Nimi: Super-  :doh:

Juoni: Nimestä päätellen Homer hurruttaa pinkillä autollaan kunnes kuuluu Nokia Tune-soittoääni, Homerin puhelin soi. Hän vastaa, kuuluu sieltä (englanniksi): Tuntematon ääni: Oletteko Homer Simpson? Homer: Olen, mites menee? Tuntematon ääni: Olen kidnapannut vaimosi Margen. Tule illalla patsaalle, niin tiedät mitä tehdä. (lopetettu puhelu) Homer:  :doh: Homer ajaa patsaalle, sitten hän näkee jonkun .. kenet? Lennyn! Hän on kidnapannut Margen, koska hänen tyttöystävänsä on eronnut hänestä. Lenny haastaa Homerin kiertämään ydinvoimala 5 kertaa, juuri ja juuri Homerin autolla. Aikaa on vain 2 minuuttia, 30 sekuntia. Kaiken kukkuraksi Lenny haastaa Homerin 10 kierroksen ajoon, kierretään Simpsonien talo, mennään Moen baarin ohi, sitten taas Simpsonien talo, aikaa on VAIN 5 minuuttia, 10 sekuntia. Jos häviät, et saa Margea, ja joudut aloittamaan alusta, Springfieldin väkeä tulee, 1 välillä jos häviää. Kun häviää, niin kuuluu:  :doh: !!!! Sitten: Bart: En minä sitä tehnyt.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-peli!
Vastaus #3 18.10.12 - 22:47
Oho, en ole ennen tätä topiccia huomannutkaan. Voisi nyt tässä ideoida Hulppean Simpsonit-pelin.

Nimi: The Simpsons Game II + (Minipelit)

Idea: Peli on jatko-osa ensimmäiselle The Simpsons Gamelle. Peli ei kuitenkaan jatku suoraan ykkösen tapahtumista. Pelissä on 20 kenttää, joissa kaikissa kentissä on co-op mahdollisuus. Pelin tapahtumat on ennen näkemättömiä. Minipelit on perus muistipeliä yms.

Juoni: Homer on ylitöissä ja nukkuu niin kuin yleensä. Kesken unien Ydinvoimalaan murtaudutaan ja sieltä viedään tärkeitä papereita ja plutoniumia. NSA saa tietää siitä ja lähettää huippuagenttejaan etsimään varkaita. Homer ja Bart päättää korjata Homerin virheet itse, mutta siitä koituu enemmän haittaa kuin hyötyä. NSA ja valtio päättää käyttää Simpsoneita hyväksi, jotta he saisivat terroristit kiinni. Pelissä tulee hauskoja toiminnallisia haasteita. Simpsonit ei saa käyttää oikeita aseita, vaan tainnutuspyssyjä ja lähitaisteluliikkeitä. Pelissä on paljon viittauksia muihin videopeleihin, kuten Sly Cooper, Uncharted, Assassin's Creed, Call of Duty, Pokemon, Angry Birds jne.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-peli!
Vastaus #4 01.07.13 - 12:16
Hienosti kopioitu toisen käyttäjän viesti, huh hai hei ja viluvaluvai..

Vellu

Vieras
Vs: Ideoi oma Simpsonit-peli!
Vastaus #5 15.12.13 - 19:22
Joo! Tää on kivaa ;-)

nimi: Donut Revolution

Esittely: Koko Springfield on vaarassa peittyä mutanttidonitseihin! Voiko Homer Simpson vastustaa tällaista? Pelastaako hän kaupunkinsa? Vai himoitseeko hengenvaarallisia donitseja? Kaikki on nyt hänen käsissään!

Idea: Homer pomppii pitkin kaupunkia donitsipomppupallolla. pallon voi ampua ritsalla, sillä voi uida tai lentää. Aseina homer voisi käyttää nompparelleja.
Homerin olisi tarkoitus hävittää donitseja ampumalla, linttaamalla ym.
samalla homer voisi tutkia kaupunkia.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-peli!
Vastaus #6 25.03.15 - 15:34
Nimi: The Simpsons: Springfield Tales

Idea: Aluksi on vaan Homer. Homerilla pitää tehdä esim. Lisan, Moen, Bartin ja Apun tehtäviä aina kun tekee jonkun hahmon tehtävät saa tämän hahmon voi pelata neljästään jos on tarpeeksi hahmoja. Pelissä pitää tehdä tehtäviä ja taistella pahiksia vastaan.
Voi esim.  Wiggumilla pelata ja napata Snake. Tai vaikka Moella tarjoilla juotavaa. Quimblyllä keskustella ganstereitten kanssa.   Kaikkia hahmoja ei voi saada itselle esim. Snakea tai Bobia mutta niillä voi pelata jossain tehtävissä. Hahmo väsyy jos taistelee liikaa kun hahmo on väsynyt nii sillä on vähemmän elämää ja se on hitaampi ja Sen iskut kuluttaa vähemmän elämää hahmon voi laittaa nukkumaan taloonsa esim.  Barney menee Moen kapakkaan nukkumaan

Konsoli: Ps3 ja Ps4 ja ehkä Xbox

Juoni: Alussa on joku uutislähetys jossa haastatellaan Quimblyä joka vahingossa sanoo että Shellbyvilleläiset on nössöjä ja huonona. Joku Shellbyvilleläiseinen näkee sen ja kertoo muille sitte ne tulee vaeastelemaan SpringfieldIin