Kirjoittaja Aihe: Ideoi oma sohvavitsi!  (Luettu 3081 kertaa)

Ideoi oma sohvavitsi!
12.02.11 - 15:16
Tuli mieleen kun on jo "Ideoi oma Simpsonit-jakso tai kausi" ja "Ideoi oma Simpsonit-hahmo" niin pitää olla myös tälläinen. Eli tänne voit ideoida oman sohvavitsin. Ohessa myös YouTube-linkki kaikkiin Simpsonit-sohvavitseihin:
Esimerkki:
Sohvalle ryntäävätkin Flanderssit, mutta pian perässä tulevat Simpsonit, jotka heittävät Flanderssit ulos. 

Eli eikun ideoimaan!
Viimeksi muokattu16.02.11 - 20:09 Kirjoittaja: Jumbo Duffi

Vs: Ideoi oma sohvavitsi!
Vastaus #1 12.02.11 - 18:13
On ollut tätä että kun kaukosäädintä painaa, niin menee jostain kivikaudelta Roomaan ja niin edelleen...

No, keksin tämmöisen että joka kanavalla Simpsonit siirtyvät eri maahan. Vaikka että nappia painamalla Simpsonit olisivat Saksassa vaikka jossain olutfestivaalilla(Oktoberfest), Kiinassa jossain tehtaan pihalla, ja vaikka Suomessa jossain Saunassa...

Vs: Ideoi oma sohvavitsi!
Vastaus #2 16.02.11 - 21:05
Semmonen, jossa kaikki ovat juoksemassa sohvalle, jossa istuu presidentti Obama perheensä kanssa. Sitten henkivartijat päästävät sohvalle vain Lisan ja heittää Homerin, Margen, Bartin ja Maggien pihalle talosta.

Vs: Ideoi oma sohvavitsi!
Vastaus #3 17.02.11 - 05:04
Oma sohvavitsini olisi sellainen, että Simpsonit olisivat Star Wars -elokuvassa istumassa sohvallaan, paikalle saapuu Dart Vader. Bart muistaa, että kaukosäädin on hänellä ja painaa kiireesti virtanappia. Samassa perhe huomee olevansa kotona armaassa olkkarissaan. Bart ja Lisa lyövät käsiään yhteen, samoin Marge ja Homer. Maggie halaa Bartia.

Tää nyt oli vähän tuulestatemmattu ja nopeasti keksitty, mutta anti olla.

Vs: Ideoi oma sohvavitsi!
Vastaus #4 18.02.11 - 20:45
Itselläni olisi mielessä sellainen, että perheen tullessa olohuoneeseen siellä on Guitar Hero mikrofoni, -rummut, -kitara ja -basso. Perhe soittaa nelinpelitilassa Simpsonit tunnaria. (sanat menevät: ''Da da da...'' ja Maggie tanssii mukana). Kaikki, paitsi Homer soittavat/laulavat virheettömästi ja Homerin takia biisi epäonnistuu. Muut Simpsonit menevät vihaisina istumaan sohvalle ja kun Homerkin tulee istumaan sohvalle, muu perhe kääntää selkänsä hänelle ja Homer on pahoillaan.

Vs: Ideoi oma sohvavitsi!
Vastaus #5 18.02.11 - 22:15
No keksin tälläsen sohvavitsin:

Simpsonit tulevat sohvalle normaaliin tapaan, mutta Homer antaa Margelle muiskun. Mutta sitten Homer huomaa että se onkin Selma. Sitten Homer sanoo  :doh:.
Siinä oli sellane sohvavitsi!

Vs: Ideoi oma sohvavitsi!
Vastaus #6 05.03.11 - 14:34
Mulla ois tämmönen, että Simpsonit menee sohvalle paitsi Bart.Muut ihmettelee minne Bart meni, mutta vielä enemmän he ihmettelee mistä norsut tuli juoksemaan tv:n eteen.Heti ku Bart tuli sohvalle nii Bart sanoo: en se minä ollut,vaikka Bart haki ne norsut.