Kirjoittaja Aihe: Parhaat jaksot ja kaudet  (Luettu 215332 kertaa)

Parhaat jaksot ja kaudet
15.02.10 - 08:49
Mitkä ovat mielestäsi Simpsonien parhaat jaksot? Entä esityskaudet? Mikä niistä tekee erityisen loistavia?
Viimeksi muokattu14.01.12 - 14:51 Kirjoittaja: Mikko

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #1 28.02.10 - 12:42
ˌ
Viimeksi muokattu12.10.18 - 05:36 Kirjoittaja: Aksu Simpson

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #2 28.02.10 - 19:33
Top 3 -jaksot (kaudet 11-18):

3. (11x3 - Ruokakriitikko):
Loistava jakso, koska siinä jaksossa oli Homerin outo tapa kirjoittaa arvostelua. Esim. pyysi Pukin pikku apurilta apua sanoissa.  ;D

2. (17x1 - Pelastakaa manaatit):
Löi nipin napin "Ruokakriitikon", koska tämä oli vaan pikkasen hauskempi. Jakson parhaita kohtia oli, kun Homer sanoi hänen sukulaistaan hölmöksi maalaishiireksi ja se, kun Homer telkitsi Bartin Kissan/Koiran kantokoppaan.  ;D

1. (16x17 - Ahmatti):
Ylivoimainen voittaja! Jakso on minusta tähän mennessä paras Simpsonit jakso. Paras kohta oli Homer lauloi coverin "99 Luftballons" -biisistä.  :)
Viimeksi muokattu24.06.12 - 19:19 Kirjoittaja: Jarpeez

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #3 01.03.10 - 07:49
3. Homer  Simpson vs Newyork city 9 kaudelta
Pidin jaksosta koska siinä oli hyviä vitsejä esim: Kun Homer pidättää World trade centerin juurella.

2. Läski-Homer 7 kaudelta
Tämä jakso on kakkosena. Se voitti  3 olevan nipin napin jakso on erityisen hauskaja on sellaista Simpsonit klassikko kamaa.

1. Bart tienpäällä en muista kautta
Jakso voitti muut koska siinä on mukana hyviä vitsejä ja loistava juoni.
Viimeksi muokattu01.03.10 - 08:07 Kirjoittaja: Dr. Nick

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #4 01.03.10 - 09:53
Vai on edellinen aihe tyhjennetty. No pistetään sitten tämänhetkiset suosikit ja koettakaa ihmiset olla roskaamatta tätä   :)

Top-3:
3.  Läski-Homer (King-Size Homer) 7x7
Tässä jaksossa on loistava juoni ja jotain outoa ja omaperäistä. Esim 2. kaudella on nähty Homerin laihduttavan ja nyt lihottavan. Ja syynä vielä, että Homer haluaa tehdä töitä kotona! Hullua ja hauskaa.

2. Kolme seikkailua (Trilogy Of Error) 11x18
Juoni oli hyvin tehty yhteen, että kaikki tarinat liittyvät toisiinsa, ja muutenkin jaksossa oli hyvää huumoria. Ansaittu hopeasija.

1. Joko säteilee (Marge vs. The Monorail) 4x12
Jakso on ollut suosikkini melkein ensimmäisestä näkemisestä asti. Juoni oli hyvä, jakso oli todella hauska ja aina jaksaa viihdyttää minua jopa 7. katselukerran jälkeen. Jaksoon toi mukavaa lisää myös hämärä Lyle Lanley ja Monorail-laulu. Tästä jaksosta nimimerkkinikin on peräisin.

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #5 08.03.10 - 00:51
3. Homerin trippi (El Viaje Misterioso De Nuestro Jomer) 8x9
Tää on jotenkin erikoinen ja hullunkurinen chilikilpailuineen ja Homerin muiden kokemusten takia. Että mä repeilin kun Homer yritti maistaa sitä chiliä, aidosti hauskaa. :D Sekin sunrise-sunset -juttu oli hulveton... Homer oli kylläkin vähän masentunut. :/ Mut joo, se majakkakin oli hyvä.

2. Lisan liukkaat (Lisa On Ice) 6x8
Tää on sekä helliittyvä että hauska. On hellyyttävää nähdä, että Marge ei suostunut kilpailuttaa Bartia ja Lisaa suosiostaan. Hauskaa tässä oli se, miten isoksi jääkiekkohuuma voi kasvaa, vaikka kyseessä onkin koulun jäkisottelu. Sekin hyvittavaa, että Maggie osallistuu siihen "tapa hänet" -meininkiin.

1. Bartin Takaikkuna (Bart Of Darkness] 6x1
Tää on ehdoton suosikkini, koska tässä on lainattu nerokkaasti Alfred Hitchcockin Takaikkuna elokuvaa. Ja muutenkin jakso Hullun jännä ja hauska, kun Bart saa selville mitä Flanderseilla puuhataan. Parasta Simpsonia ikinä. ;)

//: Muokkasin viestiä ja vaihdoin 3. parhaan jakson vielä parempaan. Mielipide muuttuu kun huomaa välillä asioita... you know.
Viimeksi muokattu27.03.10 - 03:11 Kirjoittaja: Vince_Simpson

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #6 09.03.10 - 20:04
3.perjantai-illan aave (the springfield files) jaksossa on hyviä kohtia kuten kun Homer joutuu tehdä Moen puhallus testin.                                                                                                                                                     2.ruokakriitikko  (guess who's coming to criticize dinner) Homer on hauska tässä jaksossa kun hän on viemässä lapsia sinne mihin lie lehtipaikkaan ja smbulanssi ohittaa hanet.tässä jaksossa on muitakin hyviä kohtia missä Homer on hauska.                                      1.rakkaus romaani (another simpsons clip show) Jakso on huska kun siinä näytetään kaikki Bartin pilapuhelut Moelle ja kaikki Homerin "mmm" kohtaukset joista hauskin oli...Mmm...something (=jotain) :D

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #7 20.03.10 - 12:26
Mun suosikki jaksot on :

1. Homerin fobia (Homer's Phobia)
Aivan mahtava jakso, nooh kukapa ei meistä viihtyisi paremmin miesten seurassa?  ;D

2. Milhouse, avioeron uhri
Parasta antia tässä jaksossa mielestäni on Kirkin demokasetti.. oliko se Can I borrow a feeling tms. Os se ainakin parempi laulaja kun Panu Larnos tai muut Idols-sankarit! Muutenkin Kirk van Houten on yksi suosikeistani.

3. Vaihto-oppilas / Täältä tullaan, Eurooppa!
Ehkä ekan kauden jaksot eivät ihan parhaimpia mutta tämän jakson huumori mielestäni aivan samaa luokaa kuin myöhempien. Baaart... Harmi vaan kun noita ranskalaisia ei juuri muissa jaksoissa näy, olisiko jossain 3.kauden jaksossa missä myös ko. kaverukset näkyvät "sacre bleu!"

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #8 20.03.10 - 13:20
2. Milhouse, avioeron uhri
Parasta antia tässä jaksossa mielestäni on Kirkin demokasetti.. oliko se Can I borrow a feeling tms. Os se ainakin parempi laulaja kun Panu Larnos tai muut Idols-sankarit! Muutenkin Kirk van Houten on yksi suosikeistani.

Tuo on kyllä yksi Kirkin säälittävimmistä hetkistä, ja niitä on ollut monta :D

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #9 01.06.10 - 17:31
Näitä on vaikea sanoa, mutta ehkä pistetään.
1. Pikku emäntä - Hauska jakso, erityisesti Homerin mäenlasku, jossa hän vain ajattelee Flandersia.
2. §pringfield - Jaksossa ei ole oikeen mitään hauskaa, mutta jostain syystä yksi parhaimmista jaksoista
3. Viva Ned Flanders - Huvittaa koska paljon seikkaillaan Casinolla, mutta hauskin kohta on kun H&N juoksevat mummojen automaatit kumoon ja mummot jatkavat pelaamista.

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #10 26.06.10 - 15:58
Top-10:

1. Vihamies

Hassua katsoa, kun Grimes kärsii Homerin tyhmyydestä ja lopun hautajaisissa kaikki vain nauravat Homerille, kun Frankin arkkua lasketaan.

2. Mafian maailma

Plussaa on Metallican vierailu ja se, ettei Michael olekaan aivan viaton, arka poika.

3. Homer ja Apu

Klassikkojakso, jossa parasta antia on, kun Apu luuli itseään kolibriksi.

4. Jouluvaras

Bart on tässä jaksossa jotenkin ihanan epäbartmainen.

5. Prätkäkundi

Prätkätappelu on hyvä kohta.

6. Kuka ampui johtajan? Osa 1

Öhh... Tämä on vain jännä jakso, kun murhaajasta ei oltu saatu selvyyttä.

7. Perjantai-illan aave

Mielestäni Simpsoneiden historian jännittävin jakso edellämainitun lisäksi.

8. Bobin poksahdus

Mielestäni Sideshow Bob on tässä jaksossa loistava ja hyvä kohta oli se, kun esim. lentokone lentää suoraan ojaan ja Bob ja Bart pakenevat Wrightin veljesten koneeseen.

9. Kurjat naapurit

Homer ja Bart todella osaavat ärsyttää Bushia.

10. Muukalaiset kuriin

Omalla tavallaan jännä jakso, kun Apu jännittää, joutuuko hän lähtemään Springfieldistä.

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #11 26.06.10 - 22:51
3.  Perjantai-illan aave  (The Springfield files)  8. kausi
    Hyvä jakso jossa juoni kohdallaan. Yks parhaimpia kohtia on se, kun Burns menee liukuhihnalla ja sille annetaan lääkkeitä.

2.  Kolme seikkailua  (Trilogy of error)  12. kausi
    Vielä parempi jakso, koska esitystapa on loistava. Kolme tarinaa jotka yhdentyvät loppua kohden. Huumoriakin löytyy, kuten tavallista.

1.  Älyn jättiläinen   (HOMR)  12. kausi
    Mielestäni kaikkien aikojen paras jakso kyseisestä sarjasta, koska paljastuu, että Homer on todellisuudessa hyvinkin fiksu ihminen. Jaksossa Homerin suhde tyttäreensä lähenee ja tunteiluakin löytyy. (Lopussa se kirje) Kiistaton ykkönen!!
     

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #12 27.06.10 - 17:03
1.  Älyn jättiläinen   (HOMR)  12. kausi
Mielestäni kaikkien aikojen paras jakso kyseisestä sarjasta, koska paljastuu, että Homer on todellisuudessa hyvinkin fiksu ihminen. Jaksossa Homerin suhde tyttäreensä lähenee ja tunteiluakin löytyy. (Lopussa se kirje) Kiistaton ykkönen!!


Minustakin tarina Homerin tarina fiksuna olemisesta on kovin herttainen ja sattuu olemaan samalla yksi lempijaksoistani. (Ikuistin jopa nimimerkkini jakson mukaan.. ::)) Se ei ole semmoinen tavallinen jakso jossa Homer saa päähänsä jotain älytöntä johon hän sitten suhtautuu niin pakkomielteisesti, että päätyykin surkeaan epäonnistumiseen. Vaikka Homer palaakin lopussa omaksi hölmöksi itsekseen, hän osoittaa olevansa iloinen omana itsenään ja että hän todella välittää perheestään. Minusta Homer ja Liisa ovat mitä parhainpia hahmoja yhdessä koska heidän näkemyksensä ovat niin erillaiset.(Lost our Lisa, Lisa's Substitute) jakso oli myös hauska ja jostain syystä minua nauratti kovasti kortti jossa on Moen virnuileva kuva ja teksti: Aivan niin, olen kirurgi.. enpä ole varma tajusiko kukaan.. :) :D
Viimeksi muokattu27.06.10 - 17:33 Kirjoittaja: HOMЯ

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #13 18.02.11 - 15:39
TOP 3 jaksot:

3. 4x10 Lisan ensimmäinen sana(Lisa's First Word)
    Tosi hyvä jakso, ja pidän muutenkin takaumajaksoista. Erityisesti mieleen painui kun Homer yritti opettaa Bartia ja Lisaa sanomaan "isi",mutta he vain         
     sanoivat "Homer".

2. 21x12 Kurvailua curling-kentällä (Boy Meets Curl)
    Tosi hyvä jakso. Yksi parhaista kohdista oli kun Bart teki Homerin ajokortista (tai mikä nyt olikaan) sellaisen merkin.

1. 2x1 Ihme (Bart Gets an "F")
    Paras jakso ylivoimaisesti! Tykkäsin ainakin kun Bart "kuunteli" opettajaa ja kuului vaan "bla bla blaa..." (samoin kuten Homerilla hänen kuunnelessaan sitä   
    professoria). Martin oli lopussa siisitin näköinen.

Vs: Parhaat jaksot ja kaudet
Vastaus #14 03.10.11 - 00:17
Kaikki jaksot ovat niin hyviä, että päätös on vaikea. Viime aikoina nähdyistä jaksoista kärkisijalle menee The Sopranos -rakkauteni takia kolmannen kauden neljäs jakso, Suosikki :)