Kirjoittaja Aihe: Lempihahmosi  (Luettu 67725 kertaa)

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #210 20.04.13 - 21:16
Mieleeni on jäänyt myös kohtaus, missä Homer on joutunut vankilaan ja siellä on sattumoisin myös Lionel. Mikähän mahtoi olla herran syy vankilassa olemiseen? Vai kerrotaanko sitä edes ollenkaan?
Ei kerrottu. Jakso oli muistaakseni Oluetta, ole oluetta (Duffless).

Ihan jos lisää tuollaisia hämäriä Hutz-juttuja mietitään, niin yksi löytyy 7. kaudelta jaksosta Lapsitähti. Hutz sanoo Milhouselle olevansa hänen lakimiehestä ja huumediileri........en karkottaja.

Mr. Plowlla oli hieno pointti, että Hutz tosiaan esiintyi tällä klassisella aikakaudella, joten hänen hahmoa ei ehditty pilatakaan.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #211 08.05.13 - 14:02
Myyrämiestä ei voi päihittää. Sympaattinen henkilö, jolle sattuu aina jotain. Ehdottomasti paras, toisena ehkä se kissamummeli.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #212 12.05.13 - 01:26
Myyrämiestä ei voi päihittää. Sympaattinen henkilö, jolle sattuu aina jotain. Ehdottomasti paras, toisena ehkä se kissamummeli.
Myyrämiehelle aina sattuu ja tapahtuu, kieltämättä kova hahmo. Oikeastaan Cat Womankin on ihan hauska, koska melko harvoin hahmoa ruudulla nähdään.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #213 10.07.13 - 15:39
Ralph koska sen sanomiset ovat niin randomia ja homer ajattelu tapa ja päätökset

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #214 28.09.13 - 19:22
Tässä tuli muutama pätkä Simpsoneita katsottua, ja lempihahmo on aika helppo sanoa jos itse Simpsoneiden perhettä ei lasketa. Moe Szyslak.

Kukapa ei voisi olla tykkäämästä tästä lievästi itsetuhoisesta hollantilaissukuisesta baarinpitäjästä jonka rakkausasiat on huonolla mallilla.. (ja silti joutuu Bartin pilapuheluiden kohteeksi)

Pilapuheluiden lisäksi hahmo on parhaimmillaan muunmuuassa kohtauksessa jossa joutui valheenpaljastuskokeeseen..

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #215 15.12.13 - 20:53
Olen kyllästynyt Bartiin...

Joten listayökkseksi on kavunnut Lionel Hutz, tuo huippuhauska ja kyseenalainen asianajaja. Hänen ansiostaan tarkasteltiin niin herkullisesti amerikkalaisia asianajajia, jotka käyttävät vääränlaisia menetelmiä. Hahmossa naurattaa myös ne hänen lukuisat ajantappotavat, joita hän käyttää odotellessaan kohdalleen osuvaa ja ratkottavaa lakiasiaa.

Mrs. K eli Bartin opettaja on jo pitkään kuulunut suosikkeihini. Hän on minusta joksenkin sympaattinen. Ja pystyn kyllä ymmärtämään, minkälaista on kun ei löydä millään sopivaa kumppania itselleen. Tykkään myös hänen naurustaan, joka erottuu joukosta ja joka on niin sointuisa. Hänen ansiostaan voi tarkastella, mitä kaikkia menetelmiä opettajat käyttävät oppilaittensa pään menoksi.

Siinä nyt pari pohdintoa. Kirjoitan myöhemmin ehkä lisää suosikkihahmoistani.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #216 16.12.13 - 15:08
Joten listayökkseksi on kavunnut Lionel Hutz, tuo huippuhauska ja kyseenalainen asianajaja. Hänen ansiostaan tarkasteltiin niin herkullisesti amerikkalaisia asianajajia, jotka käyttävät vääränlaisia menetelmiä. Hahmossa naurattaa myös ne hänen lukuisat ajantappotavat, joita hän käyttää odotellessaan kohdalleen osuvaa ja ratkottavaa lakiasiaa.

Olen jo aikaisemmin tunnustanut Hutzin yhdeksi lempihahmokseni. Tässäpä muuten hieno videokooste miehen parhaimmista hetkistä:

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #217 24.12.13 - 12:01
Ok, lisää ajatelmiani suosikeistani.

Noh, Homer on palannut takaisin listalleni ja on nykyään se kuuluisa numero kolme. Homerissa kiehtoo nimenomaan se, että hänellä on aikomus tehdä parhaansa elättääkseen perheensä ja itsensä, mutta ottaakin työn yllättäen kevyesti. Siitä saa mitä mainoimpia ideoita ydinvoimalan työntekijän arkielämän käsittelemiseen. Homer on kuitenkin parhaimmillaan, kun hän ensin on tehnyt jotakin hölmöä ja sitten yrittää selviytyä siitä. Ja parhaita tilanteita mielestäni ovat sellaiset, missä Homer tarvitsee Lionel Hutzin palveluksia (harmi vaan, ettei niitä nykyjaksoissa nähdä).

Clandy Wiggum on aina se sama hauska ja mielenkiintoinen hahmo, joka johtaa Springfiledin korroutoitunutta poliisivoimaa. Hänen tekemisilleen ja sanomisilleen ei voi olla nauramatta. Ja hänen ratkaisunsakin vaikeissa tilanteissa ovat vähintäänkin koomisia, ja joskus jopa yllättäviäkin.

Mr. Buns kiinnostanut aina vain enemmän ja enemmän. Todella mainio hahmo, jolla kuvaillaan minkälainen joku pomotyyppi voi pahimmillaan olla, ja joka toisinaan on yllättävänkin sympaattinen. Suuri parhaista jaksoista (lue: suosikkijaksoistani) liittyy tähän nerokkaasti ja nerokkaaseen heppuun.

Dr. Nick saa aina hymyn huullilleen tehdessään jotain väärin leikkaustoimeenpiteissä ja antaessaan huonoja neuvoja. Ja se hänen tervehdyksensä "Hi, everybody on!" syöpynyt mieleeni.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #218 11.06.14 - 09:24
Lisa ja Moe ovat ne hahmot joihin eniten samastun ja jotka myös koen ehkä kiinnostavimpina. Molemmat ovat vähän ulkopuolisia, toinen siksi ettei ole samanlainen kuin ikäisensä tai kovin moni muukaan ihminen koko kaupungissa, ja toinen ulkonäkönsä ja epäsosiaalisuuten käyttäytymisensä takia. Erityisesti pidän siitä kun nämä kaksi vuorovaikuttavat keskenään, mitä ei tosin kovin usein tapahdu.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #219 24.02.15 - 18:37
Tässä on jotain
Homer-D'oh woohoo mmm donuts ja muuta
Bart-Ay Caramba Eat My Shorts ja muuta
Moe-Moe on sellanen yksinäinen ja hyvä
Gil-Huono kauppias monessa työssä hyvä juttu on kun hän aina epäonnistuu ja sen ääni on 5/5
Lionel Hutz-Huono asianajaja ja on sillä ollu muitakin töitä
Wiggum- "Hyvä" poliisi
Apu- Kwik-E-Martin omistaja Thank You Come Again
Lisa- Se on ihan hyvä mutta ärsyttävä kun koko ajan valittaa suojelee ympäristää ja on niin ylimielinen että aina oon koulun viisain ja muuta                                                                                                                       
Mmmmm en jaksa sanoo enään

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #220 25.03.15 - 18:17
Lisää
Dr Nick Riviera- Hi everybody
Troy McClure- Hi i am Troy McClure you might remember me..
Dr Julius Hibbert-  hihiih
Arnie Pye- ??
Barney- röyhtäys

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #221 05.05.15 - 18:06
No ehkä ihan lempihahmot ovat:
Monty Burns ja Waylon Smithers...
Monty on mahtava hahmo, joka on ihanan ilkeä ja häikäilemätön. Ja sitten Montyn harvoin nähty kilttipuoli on kanssa ihana :D. Jaksot joissa Monty esiintyy on yleensä hauskimpia ja muutenkin huippuja.

Waylon taas on ihana, kun on niin rakastunut Montyyn eikä Monty tajua mitään. Jaksot joissa kerrotaan Montyn ja Waylonin suhteesta ovat aina parhaita!

Ja pakko mainita myös Homer, joka on todella hauska hahmo.


Vs: Lempihahmosi
Vastaus #222 30.03.16 - 17:33
On kaksi... :doh2:  Mutta ekana Bart, sitten Homer.

Vs: Lempihahmosi
Vastaus #223 26.05.17 - 14:36
Minun suosikkini on Bart. Bart on suosikkini, koska hän on vekkuli keppostelija ja hauska. Bart osaa olla ärsyttävä, mutta hänellä on kuitenkin sydän paikallaan.

Muita suosikkejani ovat mm. Homer, Mr. Burns, Moe, Smithers, Lenny, Carl ja Krusty.Vs: Lempihahmosi
Vastaus #224 21.08.18 - 10:49
Homer on suosikkini ja toisena ehkäpä Homerin isäpappa. Kahjoutta yli sukupolvien.  :doh2: